Yeni Site Eksikler, Talepler

Mailim, son yazdığım konuya cevap yazıldığna dair uyarılarla doldu. Ayarlara baktım göremedim bir türlü.

Yadım edin, kurtarın beni mail bombardımanından.
Sağ üstte kullanıcı adınızı tıklayın, açılan pencereden ' forum senenekleri ' ardındanda seçenekler arasında yer alan ' ve cevapları e-posta ile bildir ' in önündeki kutucuk seçili ise , işareti kaldırırsanız mail almazsınız .

Nurlum beni tanımadın mı?

Çok teşekkürler bu arada.

Yeni bir sorun oluştu. Konuşmaya cevap yazınca sayfam takılıyor ve bir daha açılmıyor.

Yetkililere duyurulur.

Eveeeet, sorun doğurdu.

Şimdi de normal konulara cevap yazdıktan sonra sayfam açılmıyor.

Please help me yönetim.

Konu açıyorum siyaset bölümünde,orada konuyu görüyorum,ama genel konuların olduğu başlık kısmında göremiyorum.
Üye cevap yazdığı an sayfada çıkıyor,cevap yazıyorum sayfada yine yok..
Birisi cevap yazacakki bende öyle sayfada görebiliyorum,yada konunun olduğu başlığa gidip cevap yazabiliyorum..
Konu başlığı gözüküyor onda sorun yok yani..
Takkeli başörtülü olan konu.Burası siyaset topiği..
Birde kutucuk var orada ona tıklayınca konuyu seçin yazısı çıkıyor..

Eklentiler

• 20141031_173056.webp
    330,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Konularımı burada göremiyorum,ancak cevap yazıldığı zaman sayfada çıkıyor.
Ben yazınca çıkmıyor

Yeni mesajlarda mı gözükmüyor( resimden yeni mesajlar olarak anladım.Orası okadar hızlı ilerliyoki an meselesi görememek normal gibi geldi
Ben de öyle düşündüm.Hatta konu açıyorum kontrol ettim görünmüyor benim konular

Hayret birşey sendede oluyr demekki,senin açtığın konuyu görüyorum mesela sayfada,hatta hiç cevap yazılmadan bile görebiliyorum.

Konu veya mesaj olsun kendi yaptıklarımız yeni mesajlarda çıkmıyor gibi Konu açarken dikkat etmedim ama ben bir konuya mesaj yazdıktan sonra yeni mesajlara tıkladığımda görürdüm eskiden olurdu, site yenilendiğinden beri olmuyor sanırım.

Evet aynen bende mesaj yazdığım zaman göremiyorum,eskiden direk olarak sayfada çıkıyordu..
Belkide site yenilendkten sonra böyle oldu..
Nevoş konu açıyor,hiç cevap yazılmadan mesaj haliyle görebiliyorum..

Evet aynen bende mesaj yazdığım zaman göremiyorum,eskiden direk olarak sayfada çıkıyordu..
Belkide site yenilendkten sonra böyle oldu..
Nevoş konu açıyor,hiç cevap yazılmadan mesaj haliyle görebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…