• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Evet aynen bende mesaj yazdığım zaman göremiyorum,eskiden direk olarak sayfada çıkıyordu..
Belkide site yenilendkten sonra böyle oldu..
Nevoş konu açıyor,hiç cevap yazılmadan mesaj haliyle görebiliyorum..

Yani hızdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum..
Daha önce de yazıldı ama cevap geldiğini hatırlamıyorum bu duruma :KK51: Bakalım...

Kib'lediğim mesajları unutuyorum, bildirim gelmediği zaman anlayamıyorum şikayetimin değerlendirilip değerlendirilmediğini o_O

acaba profilimizde böyle birşey görebilir miyiz "Kib'lediğiniz mesajlar" şeklinde.. o_O

Kullanıcı adları yazı fontu değişmiş . Koyulaşınca daha güzel oldu .
Pro üyelerde eskisi gibi kızarmış ya da italik olunca dikkati şimdi çekti .
En Büyük KK

Ben yeni uye oldum sohbetlere katimak istiyorum hamilelik suphelerim var bana cvp yazarmisiniz

Yav ben yorum yaptığımda konuyu direk izlemeye alıyo bunu nasıl düzeltebilirim.her konuya yorum yaptığımda izlemeyi bırak demek zorunda kalıyorum.benim gibi bu sorunu yaşayan var mı kızlar

Kk ya attığım emaillere hiç cevap verilmiyor nedense.ilk sorunum bu.digeri ise; kişisel bilgiler kısmında, bütün bilgilerimi tüm kullanıcılar görebiliyor.orası tiklenmiş ve faal değil.düzeltemiyorum dolayısıyla.bunun çözülmesini istiyorum.:))

Büyük bir sorun değil ama görsellik daha güzelleştirilebilir bence
ve default font trebuchet vs. olsa daha hoş olabilir ( nicklerdeki font )

Actıgımız konularda düzenleme yapamıyoruz?? Yada benmı yapamıyorum acaba.. Düzenle secenegini göremiyorum??

Back
X