Merhaba, app olarak kadınlar kulübünü yükledim fakat şöyle bir hata veriyor sürekli( this forum is currently not available on this app. Please contact the forum administrator.) Defalarca silip tekrar yüklemiş olmama rağmen düzelmiyor. Bunun için ne yapmalı? Teşekkürler. İyi çalışmalar.
Peki, bilgi için teşekkürler.artık uygulama kullanılamıyor..bir kaç sayfa geriye giderseniz bu konu hakkındaki mesajları okuyabilirsiniz..
Bir süredir mobilden çoklu alıntı yapamıyorum . Genel bir sorun mu var yoksa benim telefonla mı alakalı ?
Nurlu suan bende mobil olarak giriyorum gördüğün gibi çoklu alıntı yapabiliyorum. Cevapla şeklinde çoklu alıntı yapıyoruz.
Nurlu suan bende mobil olarak giriyorum gördüğün gibi çoklu alıntı yapabiliyorum. Cevapla şeklinde çoklu alıntı yapıyoruz.
Kalıcı yazı rengi ve fontu sadece Pro üyeler için geçerlidir.Ufak bir mesele. Forum seçeneklerinden yazı fontunu rengini filan seciyorum degisiklikleri kaydet diyorum kaydedildi diyor fakat sonra bir konuya cevap yazıyorum benim ayarlar sıfırlaniyor seçtiğim font değilde düz normal bir font oluyor. Neden ki ? Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Kalıcı yazı rengi ve fontu sadece Pro üyeler için geçerlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?