Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cep telefonundan giriş yapamadım çerezler olmadan giriş yapamazsınız yazısı çıkıyor.
Nedir bu çerez dedikleri..
Birayı alıyosun eline abla, internete takılayım diyorsun ama çerezin eksik eh bu biranın da canı var haliyle darılıyor.
Onu hatırlatıyor site.![]()
gizli profil kullanmiyorsaniz, internet seceneklerinde gezinin cerezleri aktif et falan olabilir (cookie)Cidden nedir bu çerez olayı,kesinlikle giriş yapamıyorum siteye..
Telefonuma kk uygulamasını indirmek istiyorum ama uygulama çıkmıyo
gizli profil kullanmiyorsaniz, internet seceneklerinde gezinin cerezleri aktif et falan olabilir (cookie)
cerezler internet sitelerinin sizin bilgisayarinizda depoladigi kullanici adi sifre vb bilgilerdir.
Telefon gecmisinizdeki cerezleri kaydetme secenegi olmasi gerekiyor cerezleri aktif hala getirdikten sonra girebilirsin .Cep telefonundan giriş yapamadım çerezler olmadan giriş yapamazsınız yazısı çıkıyor.
Nedir bu çerez dedikleri..
Geçmişi siliyorsan bazı bilgileri 0 lamış olabilirsin ablacım.Teknik kısımlardan pek anlamam da,artık kızıma göstereceğim bunu,yada kendisi nasıl yapabilir bunu
Teşekkürler bilg için ..
çerez internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan tanımlama dosyasıymış; oturum bilgileri vsCidden nedir bu çerez olayı,kesinlikle giriş yapamıyorum siteye..
Eger oft den mesajlari yakalayamiyorsaniz atilan mesajlari ve acilan konulari yeni mesajlar bolumunden takip ediniz =)Merhaba
Siteyle ilgili yasadigim en buyuk sorun telefondan girince oft kisminda mesajlari hic yakalayamiyorum
Telefon gecmisinizdeki cerezleri kaydetme secenegi olmasi gerekiyor cerezleri aktif hala getirdikten sonra girebilirsin .
Geçmişi siliyorsan bazı bilgileri 0 lamış olabilirsin ablacım.
çerez internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan tanımlama dosyasıymış; oturum bilgileri vs
siz geçmişi mi temizlediniz? geçmişi temizle deyince de çıkıyor böyle sorun
Deneme yapayım oldu herhalde
Ewet ona hic bakmamistim bugun kesfettim mesaji yazdiktan sonra :)Eger oft den mesajlari yakalayamiyorsaniz atilan mesajlari ve acilan konulari yeni mesajlar bolumunden takip ediniz =)