Yeni Site Eksikler, Talepler

bir ara uyglamayı bende indirmiştim ama şimdi yeniden baktığımda uygulamayı bulmadım.
Acaba bir daha ne zaman uygulamayı yükleyeceksiniz?

Cep telefonundan giriş yapamadım çerezler olmadan giriş yapamazsınız yazısı çıkıyor.
Nedir bu çerez dedikleri..

Merhaba
Siteyle ilgili yasadigim en buyuk sorun telefondan girince oft kisminda mesajlari hic yakalayamiyorum

Cidden nedir bu çerez olayı,kesinlikle giriş yapamıyorum siteye..
gizli profil kullanmiyorsaniz, internet seceneklerinde gezinin cerezleri aktif et falan olabilir (cookie)
cerezler internet sitelerinin sizin bilgisayarinizda depoladigi kullanici adi sifre vb bilgilerdir.

gizli profil kullanmiyorsaniz, internet seceneklerinde gezinin cerezleri aktif et falan olabilir (cookie)
cerezler internet sitelerinin sizin bilgisayarinizda depoladigi kullanici adi sifre vb bilgilerdir.

Teknik kısımlardan pek anlamam da,artık kızıma göstereceğim bunu,yada kendisi nasıl yapabilir bunu
Teşekkürler bilg için ..

Dosya ekleden foto eklediğimizde ister küçük ister büyük ekle diye seçebiliyorduk. Şu an foto ekleyince fotoyu direkt göstermiyor ve dosya resmi çıkıyor. Bu acilen düzelirse çok iyi olur. Kazen

Cidden nedir bu çerez olayı,kesinlikle giriş yapamıyorum siteye..
çerez internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan tanımlama dosyasıymış; oturum bilgileri vs
siz geçmişi mi temizlediniz? geçmişi temizle deyince de çıkıyor böyle sorun

Telefon gecmisinizdeki cerezleri kaydetme secenegi olmasi gerekiyor cerezleri aktif hala getirdikten sonra girebilirsin .

Telefon yeni birde çok fazla özelliğini bilmiyorum,belkide ondan giriş yapamadım..

Geçmişi siliyorsan bazı bilgileri 0 lamış olabilirsin ablacım.

Evwt ya silme yaptım çoğu kez..

çerez internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan tanımlama dosyasıymış; oturum bilgileri vs
siz geçmişi mi temizlediniz? geçmişi temizle deyince de çıkıyor böyle sorun

Evet sildim ondan olabilir demekki..

Teşekkürler arkadaşlar bilgi için..

Yeni bir sorun oluştu. Konuşmaya cevap yazınca sayfam takılıyor ve bir daha açılmıyor.

Yetkililere duyurulur.

Mailim, son yazdığım konuya cevap yazıldığna dair uyarılarla doldu. Ayarlara baktım göremedim bir türlü.

Yadım edin, kurtarın beni mail bombardımanından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…