Yeni Site Eksikler, Talepler

Önceden profilimizin arka planını ve yazı rengini ayarlayabiliyorduk. Bu özellik sanırım şimdi yok.

Bu özelliğin geri gelmesini talep ediyorum.

Yakın zamanda mobilde şöyle bir güzellik farkettim . Yazıldıysa görmedim bu arada .

Okuduğum bir konuya , farklı zamanda konu başlığına tıklayarak giriş yaptığımda , otomatikman en son okuduğum mesajdan sonraki mesaj ekrana geliyor . Hangi sayfada , hangi mesajda kalmıştım diye aramama gerek kalmıyor . Özellikle takip ettigim konularda cok faydalı bir özellik .

Yine de tarayıcıdan girmek zor oluyor ..

profilime albüm ekleyemedim... yardımm

profilime albüm ekleyemedim... yardımm
Albümlere giriniz.
Albüm oluştur seçeneğine tıklayınız
Albüm adı , resimleri kimler görsün görmesin vs gibi ayarları düzenleyiniz..
En aşağıda yükleme seçeneğine tıklayıp resimlerinizi dosyanızdan seçerseniz yükleme işleminizi tamamlamış olursunuz..

Özel konuşmaları / mesajları silemiyor muyuz artık?

O kadar baktım, göremedim.

Özel konuşmaları / mesajları silemiyor muyuz artık?

O kadar baktım, göremedim.

Hoşgeldin jadecim
Gelen kutusunda konuşma başlıklarının önündeki kutucukları tıklayınca seçenek ekranı açılıyor . Konuşmayı terket şıkkıyla silebiliyoruz canım .

Google olay den uygulamayı yukluyorum ama uzun süredir hata veriyor edemiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen

Bnm albumum var we sadece benim izlediklerim takip ettiklerim gorur e ayarli fakat neden goremiyorlar bisi mi tiklamam acmam lazim ....

Birde lilypee gibi yazilarimizin altina sema neden koyamioz web sitem de adres war ama altimda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…