Yine de tarayıcıdan girmek zor oluyor ..Yakın zamanda mobilde şöyle bir güzellik farkettim . Yazıldıysa görmedim bu arada .
Okuduğum bir konuya , farklı zamanda konu başlığına tıklayarak giriş yaptığımda , otomatikman en son okuduğum mesajdan sonraki mesaj ekrana geliyor . Hangi sayfada , hangi mesajda kalmıştım diye aramama gerek kalmıyor . Özellikle takip ettigim konularda cok faydalı bir özellik .
profilime albüm ekleyemedim... yardımm
Albümlere giriniz.profilime albüm ekleyemedim... yardımm
Son mesajlar derken ? Yeni mesajlar diye bir bölüm var..merhaba,
eski sitede son mesajlar-önce gibi bi seçim vardı.
bu sitede yok mu?
yoksa ben mi bulamadım.
Hayır yani mesela bu yazacağım mesaj bu konunun 1.sayfanın en başında görüntülenecek öyle bi ayar vardı. Kazen muhtemelen anlar ne demek istediğimi.Son mesajlar derken ? Yeni mesajlar diye bir bölüm var..
Son yazılan mesajları başta görmek istiyorsunuz.Doğrumu anladımHayır yani mesela bu yazacağım mesaj bu konunun 1.sayfanın en başında görüntülenecek öyle bi ayar vardı. Kazen muhtemelen anlar ne demek istediğimi.
Son yazılan mesajları başta görmek istiyorsunuz.Doğrumu anladım
Evet aynen öyle :)Son yazılan mesajları başta görmek istiyorsunuz.Doğrumu anladım
Eski sistemde de tarayıcı üzerinden bağlandığımdan bir sorun olmadı benim için .Yine de tarayıcıdan girmek zor oluyor ..
Eskiden bununla ilgili ayar vardı,az önce baktım göremedimEvet aynen öyle :)
Teşekkürler ama olsa iyi olurdu.Eskiden bununla ilgili ayar vardı,az önce baktım göremedim
Özel konuşmaları / mesajları silemiyor muyuz artık?
O kadar baktım, göremedim.
Google olay den uygulamayı yukluyorum ama uzun süredir hata veriyor edemiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
Albümlere giriniz.
Albüm oluştur seçeneğine tıklayınız
Albüm adı , resimleri kimler görsün görmesin vs gibi ayarları düzenleyiniz..
En aşağıda yükleme seçeneğine tıklayıp resimlerinizi dosyanızdan seçerseniz yükleme işleminizi tamamlamış olursunuz..
Hoşgeldin jadecim
Gelen kutusunda konuşma başlıklarının önündeki kutucukları tıklayınca seçenek ekranı açılıyor . Konuşmayı terket şıkkıyla silebiliyoruz canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?