• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Merhaba, app olarak kadınlar kulübünü yükledim fakat şöyle bir hata veriyor sürekli( this forum is currently not available on this app. Please contact the forum administrator.) Defalarca silip tekrar yüklemiş olmama rağmen düzelmiyor. Bunun için ne yapmalı? Teşekkürler. İyi çalışmalar.

Merhaba, app olarak kadınlar kulübünü yükledim fakat şöyle bir hata veriyor sürekli( this forum is currently not available on this app. Please contact the forum administrator.) Defalarca silip tekrar yüklemiş olmama rağmen düzelmiyor. Bunun için ne yapmalı? Teşekkürler. İyi çalışmalar.

artık uygulama kullanılamıyor..bir kaç sayfa geriye giderseniz bu konu hakkındaki mesajları okuyabilirsiniz..

Kazen Kazen bey konulara yorum yaparken avatarım gif olarak yüklü olmasına rağmen hareket etmiyor. Ne zaman düzelir bu durum ?

Bir süredir mobilden çoklu alıntı yapamıyorum . Genel bir sorun mu var yoksa benim telefonla mı alakalı ?

Kazen Kazen Nevreste Nevreste @Meg @Puskuut E egunal
Sizleri tagledim umarım yanlış tag degildir veya sorulmuş bir soruyu sormuyorumdur...

Genel alanda EXCEL veya WORD formatında dosya yükleyebiliyor muyuz? Veya özel mesaj üzerinden gönderebiliyor muyuz? jpg,png vb. tüm resim dosyalarının dışında dosya yükleme menüsü göremedim. Teşekkür ederim şimdiden...

Cevabı takip edebilmem için alıntı veya tag kullanırsanız sevinirim, kolaylıklar dilerim

Nurlu suan bende mobil olarak giriyorum gördüğün gibi çoklu alıntı yapabiliyorum. Cevapla şeklinde çoklu alıntı yapıyoruz.

Bir kac mesajı çoklu alıntı yapmak icin işaretliyorum , cevaplayı tıklayınca sadece en son mesajı ekliyor .
Alıntıları ekle vardı daha önce , değişti galiba .

Ya bir iki gündür forumda sürekli değişiklikler oluyor..Şimdide cevap yazdıgımız yerde değişiklik var.Smiller farklı çıkıyor karşımıza..Neler oluyoorrr.. :KK47:

Küçük bir ayrıntı ama yazmak istedim, konunun üstünde konuyu cevapla yazsa bizi sayfanın sonuna atsa güzel olabilir sanki : )
Bir de hakkında kısmını mesajları gizleyebilsek dışarıya... :KK51:

Ufak bir mesele. Forum seçeneklerinden yazı fontunu rengini filan seciyorum degisiklikleri kaydet diyorum kaydedildi diyor fakat sonra bir konuya cevap yazıyorum benim ayarlar sıfırlaniyor seçtiğim font değilde düz normal bir font oluyor. Neden ki ? Teşekkür ederim.

Ufak bir mesele. Forum seçeneklerinden yazı fontunu rengini filan seciyorum degisiklikleri kaydet diyorum kaydedildi diyor fakat sonra bir konuya cevap yazıyorum benim ayarlar sıfırlaniyor seçtiğim font değilde düz normal bir font oluyor. Neden ki ? Teşekkür ederim.
Kalıcı yazı rengi ve fontu sadece Pro üyeler için geçerlidir.:KK24:

SAYIN SİTE YÖNETİMİ.
KİLO ÇİZELGELERİMİZİ GÖREMİYORUZ..:KK43::KK43::KK43:

ve biz bunu tesadüfen öğrendik.çizelgelerimizi yaptık,ama göremediğimiz için olmadı yapamadık zannettik..

meğer çizelgelerimiz var,ama biz göremiyormuşuz.

..dün tesadüfen bir arkadaş farketmiş,siteye üye girişi yapmadan girince çizegemizin var olduğunu

,ama üye girişi yapıp girince yine görünmez oldu.

.işin garibi
bazılarımız çizelgelerimizi görürken ,bir çoğumuz göremiyor..

lütfen bu soruna bir çözüm bulun,çünki çizelgelerimiz bizi güzel motive ediyor..

Merhabalar...konulara dosya yükleyerek foto atabiliyorum..Fakat kamera işareti olan yerden nasıl foto yüklenecek ? Büyük resim olmasını istiyorum? URL yazan yerden .....

Kazen Kazen Bu şekilde yapılan mentionlar bildirim olarak gelmiyor artık.. Bu işaret sadece albümlerde kullanıldığında bildirim geliyor, forum içerisinde konularda kullanıldığında bildirim alamıyoruz.

Telefonuma kk uygulamasını indirmek istiyorum ama uygulama çıkmıyo

Back
X