- 16 Haziran 2011
- 15.385
- 66.057
- 798
hayir o en son gonderdiklerimi gosteriyor ben 2012 mayis ayina bakmak istiyorum. bu eski sistemde mumkundu.
Kazen merhabalar ben çoklu alıntı yapamıyorum, mesajların çoklu alıntı butonuna basıyorum, sonra alıntıları ekle butonuna tıkladığımda mesaj bulunamadı uyarısı veriyor..
bir de mesela üyeler diğerlerinin çizelgelerini görebildiklerini söylüyorlar ama ben göremiyorum..
ilginiz için şimdiden teşekkürler..
tesekkurler simdilik isimi gordu. ama hala aramanin gelistirilmesi gerektigini dusunuyorum. belli konunun icinde belli zaman araligindaki mesajlarimi aratmak istiyorum. obur turlusu asiri zaman kaybi.Şimdi denedim. İlk etapta 10 sayfa gösteriyor. En altta " Daha eski mesajları bul " a basınca yeniden 10 sayfa yüklüyor , aradığınız mesaja ulaşana kadar aynı şekilde ilerleyince ulaşılıyorBilginize
Teşekkür ederim sağolun : )çoklu alıntı butonuna bastıktan sonra alıntı yaptığın mesajların altındaki cevapla butonlarına bas.O şekilde altta alıntılamış oluyor.
rica ederim:)Teşekkür ederim sağolun : )
Merhaba ,
Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir.Bilginize
İlk linç edicek benim heraldeşimdi sanal lince uğrama ihtimalime rağmen diyorum ki, cepten görüşünü çok güzel ve kullanışlı, teşekkürler
Tikkabilla o dedigin seyi yapiyorum ama olmuyor... yani biliyorum nasil coklu alinti yapiliyor... asagidaki dugmeyide goruryorum elli kere bassamda ustune yine cikmiyor yine cikmiyor birsey....
Konuyla alakası yok belki ama bana son 5 dakikadır hangi konuya tıklasam sitede kötü amaçlı yazılım var uyarısı veriyor neden?
Teşekkür ederim. :)Merhaba ,
Sorun çözülmüş olup , yanıtı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-problem-mi-var.749115/page-2#post-36666370 linkinde mevcuttur. Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?