Yeni Site Eksikler, Talepler

hayir o en son gonderdiklerimi gosteriyor ben 2012 mayis ayina bakmak istiyorum. bu eski sistemde mumkundu.

Şimdi denedim. İlk etapta 10 sayfa gösteriyor. En altta " Daha eski mesajları bul " a basınca yeniden 10 sayfa yüklüyor , aradığınız mesaja ulaşana kadar aynı şekilde ilerleyince ulaşılıyor Bilginize

Kazen merhabalar ben çoklu alıntı yapamıyorum, mesajların çoklu alıntı butonuna basıyorum, sonra alıntıları ekle butonuna tıkladığımda mesaj bulunamadı uyarısı veriyor..
bir de mesela üyeler diğerlerinin çizelgelerini görebildiklerini söylüyorlar ama ben göremiyorum..
ilginiz için şimdiden teşekkürler..

takvimim nerde cok uzuldum artık evlılık takvımım cıkmıyor

çoklu alıntı butonuna bastıktan sonra alıntı yaptığın mesajların altındaki cevapla butonlarına bas.O şekilde altta alıntılamış oluyor.

tesekkurler simdilik isimi gordu. ama hala aramanin gelistirilmesi gerektigini dusunuyorum. belli konunun icinde belli zaman araligindaki mesajlarimi aratmak istiyorum. obur turlusu asiri zaman kaybi.
1 kisinin en fazla 10 dklik kodla cozebilecegi isi neden binlerce uye dakikalarca ugrasarak yapmak zorunda olsun ki, ki bu konu eksikler ve talepler icin.

Msj yazmakta zorlaniyorum..bi yere tuklarken basla bi yerin acilmasi bilhassa reklamlara girmesi beni cok zorluyor.telefondan giris yapan bi kullaniciym ve alintiya yada msja cvp verirken cok zor yaziyorum.yanlis yazdigimi zor duzeltiyorum..kisaca appstore geri gelsin istiyorum ;( ......

merhaba evlilik panosu uygulaması kalktımı acabaa.. çok sayfa oldugu için bakamdm daha once sorulmuş da olabilir. şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir.Bilginize

tesekkurler cevap icin. ama telefondan giremiyorum, sifremi dogu yazdigima da eminim ama sayfa acilmiyor bir turlu. bir kere girebildim onda da sayfalar arasi gecislerde uzun sure bekledim. hic cazip gelmedi keske mobil devam etseydi

Tikkabilla o dedigin seyi yapiyorum ama olmuyor... yani biliyorum nasil coklu alinti yapiliyor... asagidaki dugmeyide goruryorum elli kere bassamda ustune yine cikmiyor yine cikmiyor birsey....

şimdi sanal lince uğrama ihtimalime rağmen diyorum ki, cepten görüşünü çok güzel ve kullanışlı, teşekkürler
İlk linç edicek benim heralde reklamlardamı hoşuna gittiki ayrica cepten android sürüm gibi geniş değil dar maalesef

Konuyla alakası yok belki ama bana son 5 dakikadır hangi konuya tıklasam sitede kötü amaçlı yazılım var uyarısı veriyor neden?

Tikkabilla o dedigin seyi yapiyorum ama olmuyor... yani biliyorum nasil coklu alinti yapiliyor... asagidaki dugmeyide goruryorum elli kere bassamda ustune yine cikmiyor yine cikmiyor birsey....

Çoklu alıntı yaparak mesajlara cevap vermek istiyorsanız,öncelikle alıntılayacağınız her mesajın altındaki ÇOKLU ALINTI butonuna tıklayın..
Sayfanın aşağısındaki mesaj kutusunun sol alt köşesinde ALINTILARI EKLE ye tıklayın.
Çoklu alıntı yaptığınız mesajları göreceksiniz aynı zamanda alıntıladığınız mesajlara son kez göz atıp değişiklik yapma imkanıda buluyorsunuz..Son olarak BU MESAJLARI ALINTILA ya tıklayın ve cevaplarınızı yazın...

Telefondan bağlanıyorum .
Şifremi hatırlayı tıkladığım halde , sistem her seferinde yeniden şifre istiyor .

Egunal ben bir bilgisayar uzmaniyim... gerizekali degilim!!!!
Bu dediklerinizi yapiyorum!!!! Istedigim mesajlarin altindaki coklu alintiya tikliyorum asagida alintilari ekle butonu cikiyor ona basiyorum ama birsey olmuyor!!!!
Ne kadar saygisizsiniz anliyamadim gitti ha!!!! Sorunumu aciklarken söyledim zaten nerelere bastigimi!!! Ben nerden yapiliyor diye sormuyorum!!! Benim o buton calismiyor diyorum!!! kapis????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…