kendi yazdığım yorumları ve benim konularıma yazılan yorumları(daha doğrusu konuları) yeni mesajlara tıklayıp akışta görememem normal mi? benim gibi aynı sorunu yaşan var mı?
Siteye profili kapatma getirdiniz, kapattık güzel bir uygulama oldugunu düsünerek, pek cok sey yazıyoruz buraya çünkü. Basta google'dan görünmüyor iken simdi gene görünüyor. Sebep?
Siteye profili kapatma getirdiniz, kapattık güzel bir uygulama oldugunu düsünerek, pek cok sey yazıyoruz buraya çünkü. Basta google'dan görünmüyor iken simdi gene görünüyor. Sebep?
Bunun ne sakıncası varki.Burda sanal kimliklerimiz var değilmi,Burdan öte facebook da gerçek kimliklerimizle gözküyor pek çoğumuz.
Merhaba ,
Google dan aratıldığında hep gözüküyordu aslında. Bahsettiğiniz farklı bir şey mi ?
ben görüyorum onu bakın aşağıdaEki Görüntüle 1222780
Anladığım kadarıyla kimlerin aktif olduğunu sadece Pro üyeler görebiliyor şu an yazılanlara göre durum böyle
Kilo cizelgesi nasil yapiliyor ? Aradim aradim bulamadim.
Yardimci olabilirmisiniz lutfen.
canm şimdide sen bana yardımcı olabilir misin? imza alanına kopyaladım ama sadece yazı olarak çıkıyor bende. şema çıkmıyor ya. beceremedim bir türlü nerden nereye kadar alıp kopyalıcaz
evet canım bir yerde okudum da buldum çok şükür sonunda :)Yapmissin canim
mrbevet canım bir yerde okudum da buldum çok şükür sonunda :)
selamlar, daha önce açtığımız konuları nereden takip ediyoruz acaba?
yeni sitede göremeyeceksek çok fena
evet gerçekten düzenleme açık olsa düzeltirdim aslında amaOnları düzeltemeyiz maalesef, ne zaman ne güç yeter, benimde eski mesajlarımdaki ifadeler değişmiş, bazı yorumlarımdakiler gerçekten abesle iştigal, alay eder gibi olmuş fakat yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?