• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

merhaba,
telefon için uygulamanın hala çalışmama sorunu konuşuldu mu? son durumdan bilgisi olan var mı?

Sorun olduğunu düşünüp yeni üyelik bile aldım. Ama android uygulama olmadan bu siteye girmek gerçekten işkence. Bir sayfayo bile on saatte değiştirebiliyorum. Lütfen android uygulaması geri gelsin...

sitede mi sorun var benim netimde mi o_O çok yavaş sayfalar bi saatte açılıyor alıntı yapıyorum 3 kerede oluyor cevap yazıyorum zor gönderiyor :110:

Off illallah dedim şu reklamdan bir şey sorunca fırça atmasını biliyorsunuz reklamlara da bir çözüm bulun bir zahmet bi çok kişi yazmış adblock demeyin pcde zaten kurulu çıkmıyor cepten reklamdan geçilmiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-25-19-36-32.webp
    Screenshot_2014-08-25-19-36-32.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 57
gecmise yonelik arama yapamiyorum. belli tarihteki mesajlarimi bulmak istiyorum ama calismiyor bu oZellik Kazen Kazen Curly Curly

Kazen Kazen bu özellik (@) çalışmıyor. yani bu şekilde adımız geçince bildirim alamıyoruz o_O

gecmise yonelik arama yapamiyorum. belli tarihteki mesajlarimi bulmak istiyorum ama calismiyor bu oZellik Kazen Kazen Curly Curly

Merhaba ,
Kullanıcı adınızın üzerine geldiğinizde Çevrim içi durumu göster butonunun üzerinde yer alan Tüm mesajlarım kısmından ulaşım sağlanabilmekte. Bu özellikte mi sorun yaşıyorsunuz acaba ?

Kadınlar kulübü mobil uygulamasıni geri istiyorummmm :110: neden kalkti ?

Merhaba ,

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir.Bilginize ;)

Evet bu uygulama artık olmayacak Cep telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

Yeni sisteme geçmekteki en büyük sebep nomal masa üstü kullanıcıları, tablet kullanıcıları ve mobil telefon kullanıcılarının mümkün olduğunca aynı standartları kullandığı tek bir web uygulaması kullanmak.

Eski sistemde
1- Masa üstü kullanıcıları için web sayfası
2- MObil telefon / Tablet kullanıcıları için web sayfası
3- Android işletim sistemi kullananlar için uygulama
4- IOS kullanan Iphone kullanıcıları için uygulama

Yeni sistemde
1- Herkes için 1 web sitesi :)

Tasarım hiç hoşuma gitmedi :KK35: Renk değiştirilmeli bence reklamların arasında göz yoruyor...

Merhaba ,
Kullanıcı adınızın üzerine geldiğinizde Çevrim içi durumu göster butonunun üzerinde yer alan Tüm mesajlarım kısmından ulaşım sağlanabilmekte. Bu özellikte mi sorun yaşıyorsunuz acaba ?
hayir o en son gonderdiklerimi gosteriyor ben 2012 mayis ayina bakmak istiyorum. bu eski sistemde mumkundu.

Back
X