Yeni Site Eksikler, Talepler

merhaba,
telefon için uygulamanın hala çalışmama sorunu konuşuldu mu? son durumdan bilgisi olan var mı?

Sorun olduğunu düşünüp yeni üyelik bile aldım. Ama android uygulama olmadan bu siteye girmek gerçekten işkence. Bir sayfayo bile on saatte değiştirebiliyorum. Lütfen android uygulaması geri gelsin...

sitede mi sorun var benim netimde mi çok yavaş sayfalar bi saatte açılıyor alıntı yapıyorum 3 kerede oluyor cevap yazıyorum zor gönderiyor

ya benim sorunumla alakali ne olucak??? Alinti yapamiyorum alinti butonu calismiyor bende...

Off illallah dedim şu reklamdan bir şey sorunca fırça atmasını biliyorsunuz reklamlara da bir çözüm bulun bir zahmet bi çok kişi yazmış adblock demeyin pcde zaten kurulu çıkmıyor cepten reklamdan geçilmiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-25-19-36-32.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 57
ya benim sorunumla alakali ne olucak??? Alinti yapamiyorum alinti butonu calismiyor bende...

Çoklu alıntıya tıklıyorsun canım birkaç yoruma bunu yapıp en son en aşağıdaki mesaj kutusunun orda "Alıntıları ekle" butonu çıkıyor, ona tıklıyorsun.

gecmise yonelik arama yapamiyorum. belli tarihteki mesajlarimi bulmak istiyorum ama calismiyor bu oZellik Kazen Curly

Kazen bu özellik (@) çalışmıyor. yani bu şekilde adımız geçince bildirim alamıyoruz

gecmise yonelik arama yapamiyorum. belli tarihteki mesajlarimi bulmak istiyorum ama calismiyor bu oZellik Kazen Curly

Merhaba ,
Kullanıcı adınızın üzerine geldiğinizde Çevrim içi durumu göster butonunun üzerinde yer alan Tüm mesajlarım kısmından ulaşım sağlanabilmekte. Bu özellikte mi sorun yaşıyorsunuz acaba ?

Kadınlar kulübü mobil uygulamasıni geri istiyorummmm neden kalkti ?

Merhaba ,

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir.Bilginize

Tasarım hiç hoşuma gitmedi Renk değiştirilmeli bence reklamların arasında göz yoruyor...

hayir o en son gonderdiklerimi gosteriyor ben 2012 mayis ayina bakmak istiyorum. bu eski sistemde mumkundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…