- 16 Haziran 2011
- 15.385
- 66.057
- 798
Çoklu alıntı yaparak mesajlara cevap vermek istiyorsanız,öncelikle alıntılayacağınız her mesajın altındaki ÇOKLU ALINTI butonuna tıklayın..
Sayfanın aşağısındaki mesaj kutusunun sol alt köşesinde ALINTILARI EKLE ye tıklayın.
Çoklu alıntı yaptığınız mesajları göreceksiniz aynı zamanda alıntıladığınız mesajlara son kez göz atıp değişiklik yapma imkanıda buluyorsunuz..Son olarak BU MESAJLARI ALINTILA ya tıklayın ve cevaplarınızı yazın...
Egunal ben bir bilgisayar uzmaniyim... gerizekali degilim!!!!
Bu dediklerinizi yapiyorum!!!! Istedigim mesajlarin altindaki coklu alintiya tikliyorum asagida alintilari ekle butonu cikiyor ona basiyorum ama birsey olmuyor!!!!
Ne kadar saygisizsiniz anliyamadim gitti ha!!!! Sorunumu aciklarken söyledim zaten nerelere bastigimi!!! Ben nerden yapiliyor diye sormuyorum!!! Benim o buton calismiyor diyorum!!! kapis????
Büyük harf bagirmak demek!! O yüzden bana göre saygisizca! Ve benim yazdiklarimi okumus madem... orda yazmisim nasil coklu alinti yapiliyor biliyorum diye... hala bana coklu alinti butonuna bascaksin falan filan diyor....
Ve bana bu cevabi veren ikinci kisi oldugu icin iyice sinirlendim!!
Forumun eski hala daha cok iyiydi... bu yeni bir versyon evet ama hic bir bilgisayarci bu versyonu begenmedigi icin kullanmiyor... bunca insani nediye magdur edip bu versyonu koydular anlamiyorum...
neyse yapcak birsey yok...
burdakiler bana iyi davranmiyor diye arkadaslarimi birakicak halim yok...
mecburen katlanicaz bu sekilde... kendim bir çözüm bulana dek...
Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Tikkabilla o dedigin seyi yapiyorum ama olmuyor... yani biliyorum nasil coklu alinti yapiliyor... asagidaki dugmeyide goruryorum elli kere bassamda ustune yine cikmiyor yine cikmiyor birsey....
ek olarak bir üyenin isteği olarak onemsenmiyor belki bu ama yoğun arama sorguları veritabanını da yavaşlatacaktır.tesekkurler simdilik isimi gordu. ama hala aramanin gelistirilmesi gerektigini dusunuyorum. belli konunun icinde belli zaman araligindaki mesajlarimi aratmak istiyorum. obur turlusu asiri zaman kaybi.
1 kisinin en fazla 10 dklik kodla cozebilecegi isi neden binlerce uye dakikalarca ugrasarak yapmak zorunda olsun ki, ki bu konu eksikler ve talepler icin.
önceden sorulduysa affola ama benim kk uygulaması samsung s4 tlf indirmißtim uzun süredir tapatalkta yer almıyor diyor ve aćılmıyor başka bir uygulamamı yüklemeliyim
önceden sorulduysa affola ama benim kk uygulaması samsung s4 tlf indirmißtim uzun süredir tapatalkta yer almıyor diyor ve aćılmıyor başka bir uygulamamı yüklemeliyim
bende aynı durumdan şikayetciyim. telefondan foruma en rahat tapatalk üzeirnden giriliyordu. şimdi çok yavaş site mobilde
hiç açılmiyor değilmi sizde de
Evet bu uygulama artık olmayacak Cep telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.
Yeni sisteme geçmekteki en büyük sebep nomal masa üstü kullanıcıları, tablet kullanıcıları ve mobil telefon kullanıcılarının mümkün olduğunca aynı standartları kullandığı tek bir web uygulaması kullanmak.
Eski sistemde
1- Masa üstü kullanıcıları için web sayfası
2- MObil telefon / Tablet kullanıcıları için web sayfası
3- Android işletim sistemi kullananlar için uygulama
4- IOS kullanan Iphone kullanıcıları için uygulama
Yeni sistemde
1- Herkes için 1 web sitesi :)
Merhaba ,
Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidirArtık herkes için 1 web sitesi mevcut :)
pekala teşekkürler cevap için :)
o halde mobil olarak bıraz hızlı olması sağlanabilirmi internet bağlantısıyla filan alakası olduğunu düüşünmüyorum ama telefondan girdiğim zaman soğuyorum siteden resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?