Yeni Site Eksikler, Talepler

E egunal in size verdiği yanıtta saygısız tek bir kelimesi bulunmuyor Gokce_Iremim . Sitedeki adımları kopyala yapıştır yaptığı için buton adımları büyük harfle yazılmış.

Konuya her zaman Kazen ve Curly yetişemeyebileceği için , üyeler olarak bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz sadece.

Büyük harf bagirmak demek!! O yüzden bana göre saygisizca! Ve benim yazdiklarimi okumus madem... orda yazmisim nasil coklu alinti yapiliyor biliyorum diye... hala bana coklu alinti butonuna bascaksin falan filan diyor....
Ve bana bu cevabi veren ikinci kisi oldugu icin iyice sinirlendim!!
Forumun eski hala daha cok iyiydi... bu yeni bir versyon evet ama hic bir bilgisayarci bu versyonu begenmedigi icin kullanmiyor... bunca insani nediye magdur edip bu versyonu koydular anlamiyorum...
neyse yapcak birsey yok...
burdakiler bana iyi davranmiyor diye arkadaslarimi birakicak halim yok...
mecburen katlanicaz bu sekilde... kendim bir çözüm bulana dek...

Geçişin neden yapıldığını Kazen konuyu açarken açıklamıştı.

E egunal in büyük harfle yazdığı kısım sadece işlem adımlarını belirginleştirmek için. Mesajı okuyunca algıladığım bu şekilde.
Sadece size yardımcı olmak için cevap yazmış bir üyeye karşı sergilediğiniz tutum çok çirkin.

Bir bilgisayar uzmanı olarak eleştiri , öneri ve taleplerinizi düzgün bir üslupla ifade ederseniz Kazen ve Curly değerlendirecek ve yanıtlandıracaktır.

Site şahane oldu.
Neredeyse tüm sorunlar giderildi. Her girişimde daha hızlı ve de kusursuzlaşıyor.
Hem taşlamamak arada gül de atmak lazım di mi?
Emeğinize sağlık! Şu an ki halinden çok memnunum sitenin.

Tikkabilla o dedigin seyi yapiyorum ama olmuyor... yani biliyorum nasil coklu alinti yapiliyor... asagidaki dugmeyide goruryorum elli kere bassamda ustune yine cikmiyor yine cikmiyor birsey....

Bilgisayar uzmanısınız ya ben sizin yerinizde olsam farklı web browser ile dener sorunun neden kaynaklandığını bulurdum. Arkadaşların size iyi niyetle yaklaşımının karşılığı bu olmamalı.

Yahu şu internet alemi büyük harf bağırmaktır kültüründen kurtulsa ölür mü? Bilgisayar uzmanlığı tanımı pek geniş bir kapsam, yani bir garip kaçmış gerçekten uzmanım diyen kişi için.Kazen'in dediği gibi farklı bir web browser kullanılması iyi olacaktır.Opera mini, chrome beta, androidin kendi tarayıcıları sorunlu mobilde kendi deneyimlerim ışığında (taze yazılımcı olarak) + büyük harf bağırmak ve saygısızlık değil o artık teeee eski yılların sohbet serverlarından kalma okuduğunu anlamayanlara ithafen tuhaf internet dönemlerine ait bir ritüel, öyle olmalı. Okuduğunu bütünüyle anlamak değerlendirmek diye bir kavram vardır yahu. Hayatında en az bir kitabı okuyup anlamış insan bunu bilir.

Kolay gelsin, "Diyet Başarı Öyküleri" bölümünde bir yığın diyet günlüğü var, oraya açık ve net "Hep beraber zayıflayalım!!!" gibi neşeyle açılmış konuları gördükçe canım sıkılıyor. O bölümden devam eden diyetleri birileri temizlese de sadece başarı öyküleri kalsa ne güzel olur.

Oyun alanı nerde Ceyar, oyuuun
Kaldırdın mı yoğusa

ek olarak bir üyenin isteği olarak onemsenmiyor belki bu ama yoğun arama sorguları veritabanını da yavaşlatacaktır.
tek aramayla istediğimize ulaşabilirsek site açısından da iyi olur.

ayrıca mobil versiyondaki reklamlar bazen mesaj yazmayı imkansız hale getiriyor.
en azından cevapla kısmında reklam olmasa.

önceden sorulduysa affola ama benim kk uygulaması samsung s4 tlf indirmißtim uzun süredir tapatalkta yer almıyor diyor ve aćılmıyor başka bir uygulamamı yüklemeliyim

önceden sorulduysa affola ama benim kk uygulaması samsung s4 tlf indirmißtim uzun süredir tapatalkta yer almıyor diyor ve aćılmıyor başka bir uygulamamı yüklemeliyim

bende aynı durumdan şikayetciyim. telefondan foruma en rahat tapatalk üzeirnden giriliyordu. şimdi çok yavaş site mobilde

bende aynı durumdan şikayetciyim. telefondan foruma en rahat tapatalk üzeirnden giriliyordu. şimdi çok yavaş site mobilde

hiç açılmiyor değilmi sizde de

Merhaba ,

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir Artık herkes için 1 web sitesi mevcut :)

Merhaba ,

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir Artık herkes için 1 web sitesi mevcut :)

pekala teşekkürler cevap için :)
o halde mobil olarak bıraz hızlı olması sağlanabilirmi internet bağlantısıyla filan alakası olduğunu düüşünmüyorum ama telefondan girdiğim zaman soğuyorum siteden resmen.

telefondan girebilmek çok iyiydi. site benim için tekrar canlanmıştı. çalışan ve çocuklu biri olarak bilgisayar başına oturduğum anlar çok sınırlı.
şimdi sitenin yeni hali telefondan açılıyor evet ama yavaş. reklamlar asla mobile uygun değil, tüm sayfayı kaplıyor sayfayı değiştirmek isterken reklama tıklıyorum.
eğer görüşüm önemliyse bu durumdan memnun değilim. site yavaş yavaş ölüyor yine benim için..

Merhaba ,

Farklı web browser ile denemenizi önerebilirim ancak. Telefonun özellikleri de etkiliyor. Opera gibi farklı uygulamalardan denediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…