• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Siteye profili kapatma getirdiniz, kapattık güzel bir uygulama oldugunu düsünerek, pek cok sey yazıyoruz buraya çünkü. Basta google'dan görünmüyor iken simdi gene görünüyor. Sebep?

kendi yazdığım yorumları ve benim konularıma yazılan yorumları(daha doğrusu konuları) yeni mesajlara tıklayıp akışta görememem normal mi? benim gibi aynı sorunu yaşan var mı?

Evet bende de oluyor, yorum yazdıktan sonra yeni mesajlara tıklıyorum göremiyorum...

Bunun ne sakıncası varki.Burda sanal kimliklerimiz var değilmi,Burdan öte facebook da gerçek kimliklerimizle gözküyor pek çoğumuz.
Siteye profili kapatma getirdiniz, kapattık güzel bir uygulama oldugunu düsünerek, pek cok sey yazıyoruz buraya çünkü. Basta google'dan görünmüyor iken simdi gene görünüyor. Sebep?

iyi aksamlar. alintilari ekle butonu ile sorun yasiyorum... coklu alinti butonuna tikliyorum, ve cevap vermek istedigim zaman alintilari ekle butonuna basiyorum ama nafile olmuyor... hatta 5kere felan tekrar basiyorum belki olur diye olmuyor...

Bunun ne sakıncası varki.Burda sanal kimliklerimiz var değilmi,Burdan öte facebook da gerçek kimliklerimizle gözküyor pek çoğumuz.

Ben facebook kullanmıyorum ve bazen buraya özelimi yazıyorum, üyeligimi bilen bir iki arkadasım var gercek hayattan, ailemden de erkek kardesim biliyor, görmüstü, acıp okumuyorlardır muhtemelen su an, ama gene de önlem adına kapatmıstım yeni uygulamayı fark edince...Asırı derecede bir sakıncası yok elbet, soru su; madem ise yaramıyor, orada sadece takip ettigim üyeler görebilsin profili ve yazdıklarımı yapmanın anlamı nedir? Meraktan soruyorum.

Merhaba ,

Google dan aratıldığında hep gözüküyordu aslında. Bahsettiğiniz farklı bir şey mi ?

Evet, normalde gözüküyordu, ama gizlilikten ayar yaptıgında yeni sitede bu kullanıcı profilinin görüntülenmesine sınırlama getirdi diyordu, simdi gizlilik ayarı olmasına ragmen, eskisinden daha kabak gibi meydanda olacak sekilde x kullanıcısının yazdıkları diye görünüyor. Ben de merak edip sebebini ögrenmek istedim.

ben görüyorum onu bakın aşağıdaEki Görüntüle 1222780

Anladığım kadarıyla kimlerin aktif olduğunu sadece Pro üyeler görebiliyor şu an yazılanlara göre durum böyle

Maalesef ben yine göremiyorum, ve sanırım gerçekten sadece pro olanlar görebiliyor. Site yönetimi de onaylasa tam netleşecek durum.Ama eğer öyleyse hiç hoş olmadı bu:KK20::KK20::KK20::KK20:
Kimlerin açık olup olmadığını ya da konuları takip edenleri görememek buraya her girişimle birlikte çıkmamı gerektiriyor, çünkü kendimi boş bir alana gelmiş gibi hissediyorum:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Kilo cizelgesi nasil yapiliyor ? Aradim aradim bulamadim.
Yardimci olabilirmisiniz lutfen.

canm şimdide sen bana yardımcı olabilir misin? imza alanına kopyaladım ama sadece yazı olarak çıkıyor bende. şema çıkmıyor ya. beceremedim bir türlü nerden nereye kadar alıp kopyalıcaz

Kazen Kazen Bey

Farkettiniz mi bilmiyorum ama sarılmalı ifadelerden:KK19: (eklemiş olduğum) iki tane var ifadeler listesinde.Eksik olanlar geri gelse çok güzel olurdu.

selamlar, daha önce açtığımız konuları nereden takip ediyoruz acaba?
yeni sitede göremeyeceksek çok fena :KK17:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eski konularıma baktımda yada yorumlara

olmadık konuşmaların arkasında olmadık smiller

ifadeler neden değişik çıkıyor:KK57:

yani biri dönse okusa ki bende öyle düşünürüm

deli der bana be :KK53::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Mune Mune :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Kazen Kazen :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

selamlar, daha önce açtığımız konuları nereden takip ediyoruz acaba?
yeni sitede göremeyeceksek çok fena :KK17:

Merhaba,
sağ üstte kullanıcı adınız yazıyor, kullanıcı adınızın üstüne gelip tıklayın, açılan küçük pencerede "Açtığım Konular, Tüm Mesajlarım" yazılarını göreceksiniz, bu 2 fonksiyon şimdiye kadar açtığınız tüm konu ve yazdığınız mesajlara ulaşabilmeniz içindir.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eski konularıma baktımda yada yorumlara

olmadık konuşmaların arkasında olmadık smiller

ifadeler neden değişik çıkıyor:KK57:

yani biri dönse okusa ki bende öyle düşünürüm

deli der bana be :KK53::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Mune Mune :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Kazen Kazen :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Onları düzeltemeyiz maalesef, ne zaman ne güç yeter, benimde eski mesajlarımdaki ifadeler değişmiş, bazı yorumlarımdakiler gerçekten abesle iştigal, alay eder gibi olmuş fakat yapacak birşey yok.

Onları düzeltemeyiz maalesef, ne zaman ne güç yeter, benimde eski mesajlarımdaki ifadeler değişmiş, bazı yorumlarımdakiler gerçekten abesle iştigal, alay eder gibi olmuş fakat yapacak birşey yok.
evet gerçekten düzenleme açık olsa düzeltirdim aslında ama
neyse :KK19:

Mesaj Alanları gitti ama "İzlenen Forumlar" ı yeni gördüm. Aynı değil ama işe yarar : )

Merhaba takip ettiğimiz ve yorum yazdığımız topigin alt tarafında kimleri açık olduğu yazıyordu şimdi yok görünmüyor bu düzelecekmi ? Teşekkürler

Back
X