• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

İzlediğim konuya mesaj yazılınca bana bildirim gelmiyor....2 gün önce gelmiş en son üzerine belki 10 sayfa yazmışlar bende bakıyorum bildirim yok kimse yazmıyor herhalde diyorum..Neden düzelmiyor bu sorun uzun zamandır aynı sorunu yaşıyorum.....

ya ben çok rica etsen size zahmet bi smiley vardı, ben üye olduğumdan beri var olan, hareketsiz, kızıl saçları birbirine karışmış dil çıkaran bi smiley, onu ekler misiniz, onun verdiği etkiyi hiç bi smileyde bulamadım valla:KK53::KK53:

ya ben çok rica etsen size zahmet bi smiley vardı, ben üye olduğumdan beri var olan, hareketsiz, kızıl saçları birbirine karışmış dil çıkaran bi smiley, onu ekler misiniz, onun verdiği etkiyi hiç bi smileyde bulamadım valla:KK53::KK53:
crazy2.gif Bu yada çok benzeri değilmi:)

sitede kimlerin olduğunu göremiyorum kendi kendime yazıp bekliyorum kim online kim değil bu ne zaman düzelecek

Şimdi baktım bana da gelmemiş
İzlediğim konuya mesaj yazılınca bana bildirim gelmiyor....2 gün önce gelmiş en son üzerine belki 10 sayfa yazmışlar bende bakıyorum bildirim yok kimse yazmıyor herhalde diyorum..Neden düzelmiyor bu sorun uzun zamandır aynı sorunu yaşıyorum.....

kilo çizelgem yeni sistemle birlikte kayboldu. nasıl yapabiliriz tekrar bulamadım bir türlü :/

Şu mendil sallayan smiley vardı ona çok ihtiyacımız oluyor topik olarak lütfen o da eklenebilir mi :confused: :teytey: yazınca çıkıyordu :KK45:

Eğer şuan sorun yoksa izlediğimiz konulara bakıp çıktıktan sonra gelen ilk mesajda bildirim geliyor, eğer siz tıklayıp bakar sonra çıkarsanız biri yazınca yine geliyor ama eğer bakmazsanız siz bakana kadar gelmez.
Her mesajda bildirim gelse yoğun mesaj yazılan konulardan bildirim dolup taşar heralde, şahsen ben rahatsız olurdum o_O

kendi yazdığım yorumları ve benim konularıma yazılan yorumları(daha doğrusu konuları) yeni mesajlara tıklayıp akışta görememem normal mi? benim gibi aynı sorunu yaşan var mı?

Kilo cizelgesi nasil yapiliyor ? Aradim aradim bulamadim.
Yardimci olabilirmisiniz lutfen.

Back
X