Yeni Site Eksikler, Talepler

Merhaba emeğinize sağlık sitenin bazı bölümleri güzel olmuş ama mesaj yazması yorum yapması biraz zorlaşmış. Ben site değişmeden önce kk mobil uygulamasını kullanuyodum google playdan indirdim sorunsuz rahat kullaniyodum yalnız site değiştikten sonra mobil uygulamayı açarken bu topluluk tapatalk üzerinden kullanılamıyor diyor ve daha girmeden bu yazı çıkıp kapanıyor artık kk mobil üzerinden giriş yapılmayacak mı ?

Son bir kaç sayfada mobil uygulama sorulmuş devamlı..Arkadaşlar taş olsa çatlar..Ben sayamadım ama heralde 50 kere "mobil uygulama kalktı, herkes normal tarayıcıdan girecek"diye açıklama yapıldı..Biraz sayfalara göz gezdirseniz göreceksiniz...

Mesajlar arasına banner konulmuş çok ta iyi olmuş...Avatar kısmı biraz daha belirginleşecek mi? Kazen Curly .... kullanıcı isimleri avatarların üst kısmına alınsa, puntoları biraz daha büyütülse ve belirginleştirilse daha iyi olur diye düşünüyorum..Çok belirsiz duruyor bu şekilde..Tüm eksikler giderildiyse biraz görsel taleplerde bulunabiliriz değil mi

Merhaba

Pro üyeler için yazı rengi ve stili ayarları bölümü vardı. ancak yeni sitede bir türlü bulamadım.
Nerede olduğunu öğrenebilir miyim ?

evet renklı yazılarımız gerı gelse süper olur..sayfamız renklense yıne

açık olanları sadece pro üyeler mi görüyor ?
ben neden göremiyorum ?

Konuları takip edenleri ve kimlerin online olduğunu artık göremeyecek miyizEğer bu düzelirse çok iyi olacak ya...

aynen arkadaşa katılıyorum online olan arkadaşlarımızıı görsek daha da verimli olucak bizim için topiğimizi kullanmak..

neden telefondan girmeyi süper kolay bi hale getirip 1 ay olmadan elimizden aldınız çok merak ediyorum tamam site diğişti eh neden telefondan girilmesin diye elinizdne geleni yaptınız ki anlamıyorum offf 1 hafta tatildeydim telefonu kırcaktım dedim belki hattan telefondan ama yok ya eve geldim wifiylede aynı tam bi işkence çok sinir bozucu

Mobil uygulamanin gitmesi cok kotu olmus.İyi bir telefon olmadiktan sonra tarayici performanslari vasat.Hakeza iyi olsa da 5"inc ekran buyuklugunden az telefonlarda tarayicida gezmek sorun.Yok mu bir android yazilimcisi uygulama yazacak?? Tabi ios ve wp platformlari icin de yazilsa cok guzel olur.Bu konu uzerinde durulmali bence.Ayriyetten forum takip sistemi de cok guzeldi.

Anladığım kadarıyla kimlerin aktif olduğunu sadece Pro üyeler görebiliyor şu an yazılanlara göre durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…