Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
sayfada kimler olduğunu ben göremiyorum bir arkadaş görebiliyorsun yazmış?
Konuları takip edenleri ve kimlerin online olduğunu artık göremeyecek miyizEğer bu düzelirse çok iyi olacak ya...
aynen arkadaşa katılıyorum online olan arkadaşlarımızıı görsek daha da verimli olucak bizim için topiğimizi kullanmak..
Konuları takip edenleri ve kimlerin online olduğunu artık göremeyecek miyizEğer bu düzelirse çok iyi olacak ya...
Aynen ben de görebiliyorumAnladığım kadarıyla kimlerin aktif olduğunu sadece Pro üyeler görebiliyor şu an yazılanlara göre durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?