öyle şey olabilirmi. o zaman herkes bunu yapsın konu falan kalmasın sitede..mesajları silme gibi birşey olamaz mı eşimin girip bakmasını istemiyorum tabi yazdığım konularda
Sitede yıllardır kullanıs eksıklıgı var ara ara bukonuda hep yazdım ancak en eskı forum stılı ve sıte arayuzunu kullanıyorlar hala. en basıtı buaksam yasadıgım bır sorun : kac tane konuyu ızlemeye al dedım emaıl bıldırımını sectım ama sonrasında ızlemeye aldıgım konularda kesınlıkle gorulmuyorlar. , nıck ımın ustune tıkladıgımda, yazdıgım forum konularını goremıyorum.. yanı bır yere yazı yaz sonra ara kı bulasın tekrar..
bu kadar cokkullanılan bır sıteye bukadar cok reklam alıp ama özenılmemesı cok ayıp cıdden!
[photo="large"]1214922[/photo] Tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım;Örnegın bu konuya ben yazdıktan sonra glen mesajları gormek ıstıyorum, en eskı forum sıtelerınde bıle, " ben yazdıktan sonra gelen mesajları goster" dıye bır ayar vardır. hem yazdıgım konularda bu baslıgı goremıyorum, elle forumlar konusuna gırıp tek tek buluyorum, hem de kendımden sonra yzan varmı anlamak ıcın tek tek son sayfalara bakıyorum kendı yazımı bulmak ıcın cıdden fecı sacma.
Aşağıdaki Hata Oluştu:
Mevcut şifreniz doğru değildir.
bu yazıyor.
beğenilerinizi görebildiğimiz gibi.......beğendiğimiz mesajlar içinde bir başlık koymanız mümkünmü.......
evet etkinlikler kısmında görünüyor......ama ben beğendiğim mesajların bir başlık altında olmasından yanayım.....etkinlikler kısmında begendiğimiz msjlar gözüküyor
evet etkinlikler kısmında görünüyor......ama ben beğendiğim mesajların bir başlık altında olmasından yanayım.....
tekrar dönüp takip etmek kolay oluyor......etkinlikler bölümünde takibi zor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?