• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Örnegın bu konuya ben yazdıktan sonra glen mesajları gormek ıstıyorum, en eskı forum sıtelerınde bıle, " ben yazdıktan sonra gelen mesajları goster" dıye bır ayar vardır. hem yazdıgım konularda bu baslıgı goremıyorum, elle forumlar konusuna gırıp tek tek buluyorum, hem de kendımden sonra yzan varmı anlamak ıcın tek tek son sayfalara bakıyorum kendı yazımı bulmak ıcın cıdden fecı sacma.

Merhabalar benim bit pazarında açtığım konu da(Konu başlığı üzerinde) düzenle diye bir bölüm var.Siteye de daha alışamadım.baktım kimsenin konusunda böyle bir şey yok.Düzenle ile ne kastediliyor?Vereceğiniz cevap için şimdiden tşkkürler...

şifremi unuttum yaptım mailime yeni şifre geldi bununla siteye giriş yaptım fakat o şifreyi değişemiyorum. "Hata " diyor. NApmalıyım ? Yardım

Sitede yıllardır kullanıs eksıklıgı var ara ara bukonuda hep yazdım ancak en eskı forum stılı ve sıte arayuzunu kullanıyorlar hala. en basıtı buaksam yasadıgım bır sorun : kac tane konuyu ızlemeye al dedım emaıl bıldırımını sectım ama sonrasında ızlemeye aldıgım konularda kesınlıkle gorulmuyorlar. , nıck ımın ustune tıkladıgımda, yazdıgım forum konularını goremıyorum.. yanı bır yere yazı yaz sonra ara kı bulasın tekrar..
bu kadar cokkullanılan bır sıteye bukadar cok reklam alıp ama özenılmemesı cok ayıp cıdden!

[photo="medium"]1214921[/photo]

Örnegın bu konuya ben yazdıktan sonra glen mesajları gormek ıstıyorum, en eskı forum sıtelerınde bıle, " ben yazdıktan sonra gelen mesajları goster" dıye bır ayar vardır. hem yazdıgım konularda bu baslıgı goremıyorum, elle forumlar konusuna gırıp tek tek buluyorum, hem de kendımden sonra yzan varmı anlamak ıcın tek tek son sayfalara bakıyorum kendı yazımı bulmak ıcın cıdden fecı sacma.
[photo="large"]1214922[/photo] Tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım;
En üst sağda konuyu izleme diye bir şey var konuyu izlerseniz site size bildirimler bölümünden sizden sonra kimin o konuya ne cevap yazdığını bildirim olarak gönderiyor zaten.
İzlediğiniz konuları da fotoğraftaki gibi görebiliyorsunuz İzlenen konular butonuna bastıktan sonra bu çıkıyor görmek için tıklayın deyince de konular geliyor.
[photo="large"]1214923[/photo]

Son düzenleme:
beğenilerinizi görebildiğimiz gibi.......beğendiğimiz mesajlar içinde bir başlık koymanız mümkünmü.......

etkinlikler kısmında begendiğimiz msjlar gözüküyor :cool:
evet etkinlikler kısmında görünüyor......ama ben beğendiğim mesajların bir başlık altında olmasından yanayım.....
tekrar dönüp takip etmek kolay oluyor......etkinlikler bölümünde takibi zor........

evet etkinlikler kısmında görünüyor......ama ben beğendiğim mesajların bir başlık altında olmasından yanayım.....
tekrar dönüp takip etmek kolay oluyor......etkinlikler bölümünde takibi zor........

hmm evet o şekilde araya kaynayabiliyor yorumlar falan da orda gözüktüğü için :KK23:

renkli yazılarımız yok, kim online göremiyorum ışığımız yanmadığı için kimler konuyu okuyo o da görünmüyo

Mobil uygulama artık kullanılmıyor mu? Yani telefondan girerkende aynı pc den girer gibi gireceğiz. Online konuları nasıl görüyoruz.

Yeni mobile uygulamayi indirdim bu forumda tapatalk uzerinden kullanilamaz diye 404 hatasi veriyor bunun sebebi nedir sunucuya baglanamiyor bu forumda taptalk calismiyor forum adminiyle irtibata geciniz yaziyor

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese ben forumda oldukca yeniyim tam alışmaya başlamıştım mobil uygulama kalkti genelde de gun icinde telefondan giriyordum. Simdi internet sayfasindan bakmaya calisiyorum ama tum o reklamlar heryerde dugmeler sekmeler benim gozumu cok yoruyor.

Sistemin tekrar mobil uygulama olarak kullanilmasi da mumkun olacak mi veya en azindan bir anket yapsak kac kisi mobil uygulama olarakta kullanmak ister ona gore duzenlenmesi mumkun mu ?

Simdiden calisan herkese tesekkur ederim cokkisa bir surede neredeyse sistemi hic apatmadan ynenilediniz ki bu kadar aktif olan bir site icin oldukca zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Umarim gelen elestiriler ve onerilerle cok daha guzellesir.

Back
X