benmde terliklerim geldi çok teşkkur ederim.. nazlımmm,sergumm,,elifim :asigim:
şimdi gezmeye gidiorum gelince eklerim canlarım öpuldunuz..
a.s.
Tamam oldu adresi ve parolayı söyleyecegım..sana..
ayça hadi gözün aydın güle güle giy
ya benim kusuruma ba kmayın ben yapamadım avatarımı değişemedim
yapmış kabul ederseniz sevinireim yada benim adıma siz değiştirebilrsiniz
Gözün aydın canım sende kavuştun terliklerine a.s.teşekkur ederimm a.s.
Gözün aydın canım sende kavuştun terliklerine a.s.
Ama annemde bursada ama hala gelmemiş onunkiler :çok üzgünüm:
bende bu terlıklerden almak ıstıyorum cok guzel gorunuyolar. nasıl alabılırım ve fıyatları konusunda nasıl bılgı alabılırım
Benım carla verdelerın resmını bulamadım bende arkadasın resmını aldım koydum burayaaaaaaaaa
Benım carla verdelerın resmını bulamadım bende arkadasın resmını aldım koydum burayaaaaaaaaa
Merhabalar...
Bugün tam anlamıyla bahar gününü doyasıya yaşatan harika bir güneş vardı..Zaman bulup,pazar tatilinden yararlanıp şöyle salına salına gezdik ailecek..
Baktım hava güzel,dedim ki ''Sevgili sergüzeşt ve nazlımmm'ın bizlere gönderdiği CARLA VERDE terliğimi giyeyim,rahatlığını test edeyim..''
Arkadaşlar ben kaç saat gezdim ama inanın ayaklarım yorulmak bilmedi..Terlik çok rahat ve bir o kadar esnek..Yani ayaklarım ne ağrıdı ne de terledi..Gayet rahat bir şekilde kullandım..Spor giyinmeyi tercih eden birisi olarak,bugün kotumun altına da gayet şık oldu terliklerim..Zaten camel ve siyah rengi ayakkabı ve terliklerde öncelikle tercih ediyorum...
Burdan sevgili sergüzeşt ve nazlımmmm bir taneme çok teşekkürler ediyorum..İşte benim terliğim...a.s
Şıklığın ve rahatlığın adresi CARLA VERDE artık benim de ayaklarımın dostu..(Reklam sloganı gibi oldu :lepi:)
Annemin terlikleride çok şükür dün gitmiş delikafadulden çok beğenmiş çok rahatlar dedi :dance:
Çok çok teşekkür ederim sergüzeşt,nazlımmm ve elif ablacım :asigim:
oleyyy benim terliklerimde geldi annem giydi ayağına ve çoook beğendi, bende dayanamadım denedim.
inanılmaz rahat bir terlik yaaa, çook teşekkürlerrr emeği geçenlereeee
bir de bişey dicem bunları sandaletleri yok muuuuuuuuuu, keşke olsa bende onnardan istiyommmmmmm kaydirigubbakcemile3
Merhabalar...
Bugün tam anlamıyla bahar gününü doyasıya yaşatan harika bir güneş vardı..Zaman bulup,pazar tatilinden yararlanıp şöyle salına salına gezdik ailecek..
Baktım hava güzel,dedim ki ''Sevgili sergüzeşt ve nazlımmm'ın bizlere gönderdiği CARLA VERDE terliğimi giyeyim,rahatlığını test edeyim..''
Arkadaşlar ben kaç saat gezdim ama inanın ayaklarım yorulmak bilmedi..Terlik çok rahat ve bir o kadar esnek..Yani ayaklarım ne ağrıdı ne de terledi..Gayet rahat bir şekilde kullandım..Spor giyinmeyi tercih eden birisi olarak,bugün kotumun altına da gayet şık oldu terliklerim..Zaten camel ve siyah rengi ayakkabı ve terliklerde öncelikle tercih ediyorum...
Burdan sevgili sergüzeşt ve nazlımmmm bir taneme çok teşekkürler ediyorum..İşte benim terliğim...a.s
Şıklığın ve rahatlığın adresi CARLA VERDE artık benim de ayaklarımın dostu..(Reklam sloganı gibi oldu :lepi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?