AŞKİTOM SERGÜM
8726-4656
BU KODUN 38 i varmı
yoksa 37 de olur ayağım buçuklu zaten
kuşum istiyom bundan
5 dene olacak bunla :)
sergüzeşt selam, ben konuyu biraz geç farketmişim malesef ama yinede bir şansımı denemek istedim, eğer kaldıysa 9545-51 ve 9004-97 kodlu terliklerden 38 numara istiyorum. Teşekkürler, sevgiler :enbuyukkk:
nasıl kaçırdım ben bu terlikleri hala hayret ediyorum kendime
Sergü ablam hoş gelmişssin.bende çok yoğunum.İhracat işleri ile ugraşıyorum..yurt dışıda CARLA VERDE diye daha çokça bağıracak. DÜM TEK DÜM TEK ....CARLA VERDELER GELECEK....
.yarın beni ararsan konuşuruz.
YÜZDE YÜZ YURDUMUN ÜRETİMİ..
sevgili songül ve ardiboozn terlikleriniz bugün yola çıktı inşallah yarın elinizde olacakdır, güle güle ve en güzel günlerinizde sağlık ve mutlulukla giymenizi dilerim..
sevgiler..
canim nasilsin???
benimde dayim suan tr de cuma günü geri döncek allahin izniyle istanbulda akrabalarda kaliyo esimin aklina geldi oraya gönderirlerse dayin getirir diye benimde aklima yatti fakat yengem ev sahibine hala ulasamiyo sayet haber verirse yengem bana kac günde gelir paket acaba???
ya bende ariza cikdim farkindayim kusuruma bakma ltfena.s.
tatlım bu ptt'nin kargosu tamda belli olmuyo ki :sm_confused:
bi bakıyom bazı alıcı artesi gün alıyor, kimisi bi kaç gün sonra...
eğer daha önce haberim olsaydı bu sabah gönderirdim ama bugün öğleden sonra haberim oldu ancak yarın kargoya veririm oda byük ihtimal yarın ist'a varır ama oradaki kargo hemen teslim edermi bu konuda hiç bir fikrim yok :1no2:
umarım cuma'ya yetişir ben yarın sabah ilk iş paketi söylediğin adrese göndereceğim..fisfisfis
benim paket cikdimi bugün yola
cok yüzsüz gördüm kendimi iyice ama heycandan merakdan catlicamkaydirigubbakcemile3
herkezinki nerdeysse eskiyesiye oldu benimki yepisyeni gelecek ve konacak ayaciklarima insallah hayirlisiylaalkisalkisalkis
benim terliğim geldi
tabiki buda muhteşem
sergüm nazlım muckkkkkkkkkkkk
teşekkür ederim
balım güle güle giy çok yakışmış çok şeker olmuş Şeniz...
en güzel günlerinde sağlık ve mutlulukla eskit carla verde'nia.s.
Güle güle giy lan çıbık kafa.kaydirigubbakcemile5
kuzu senin telühler geldi mi
cubuk cabuk bana yolla onları sana heç yakışmamış
kuzu senin telühler geldi mi
cubuk cabuk bana yolla onları sana heç yakışmamış
sağol kuzucum pek rahatlar valla,giyiyonmu sende terlüüüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?