- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
ızmirde karşıyakadan bir yerin adını verecegım.özelime gelin..şifremiz de ne biliyormısunuz...KADINLAR KULÜBÜ
PAROLA NAZLIMMM...HADı BAKALIM..YÜZDE 50 ıNDıRıME BUYRUN .HEMDE YUZLERCE CARLA VERDE ARASINDA KAYBOLUN.
ADıOS UCUYOS
Ooo,hem de Karşıyaka'da!.:smiley-cool: Evim de orda ,ohhh! :)
Birkaç mağaza aklıma geldi,onlardan biridir kesin.Teyzelerime almak istiyorum,ayakları rahat etsin.Rahat rahat gezsinler.:hooray:
Teşekkür ederim .:smiley-cool: a.s.Tamam oldu adresi ve parolayı söyleyecegım..sana..
benim de terliklerim gelmiş kızlarr eşim haber verdi az önce:)))))
sabırsızlıkla saatin 5 olmasını bekliyorum
hele şükür nesrinciğim gözün aydın.inşallah mutlu olursun.gelmeyen kalmadı herhalde...oh bee
carla verdeye çok teşekür ederim.sergüzeşt sanada,çok beğendim inanın çok güzel ve çokta rahatmış..en büyük carla verde ve kadınlar kulubü:hooray: :enbuyukkk:
iyi günlerde giy canım..hihoyyyt
terliklerimiz aynı:lepi:
çok rahat yumuşacık değil mi?:sm_cool:
benimkiler de çok güzel sanırım benim beğendiğim terliğin numarası yokmuş.olsuın gelen de çok güzel. bu arada ben terliğin resmini bu akşam çekebilirim. sabah 6 da eşimi yolculadım mısıra gidiyor... Bana yine 4 aylık bir hasret kaldı anlayacağınız. bu arada bilmeyenler için eşim uzakyol kaptanı ve sefere çıktı...(((
sergucum yenı modeller vrmı?
anacığımın carla verde leri geldi çok şıklar tam istediği gibi olmuş çok beğendi tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler sevgiyle kucaklıyorum öpüldünüz...a.s.
ayçanın terlik modeline bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?