• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni sevgilimin omuzunda eski sevgilim için ağlıyorum :'(

Mutluuu olursun tabikide bu Boyle devam etmez!!

Keske eski sevgilinizi tamamen unutuktan sonra yeni bir iliskiye baslasaydin,dusunsenize sevgilinizin omuzunda basais icin agliyosunuz?kendinizi karsı tarafın yerine koyun!!!

daha önceki ilişkilerimde çok aşık olduğumu zannederdim onlardan ayrıldıktan sonra artık kimseyi sevemeyeceğimi düşünürdüm. ama aradan 1 sene geçmeden başka biri çıkardı karşıma, senin de dediğin gibi onu öncekisinden daha fazla severdin.. ama canım bu çok farklı :( benim diğer yaşadıklarım diğer mutluluklarım hissettiklerim eski sevgilime hissettiklerimin yanında hiç kalırmış inan :( 3 sene olucak ben hala .. .. off :'(

unutuyorsun canım hatta yenisini eskisine göre daha çok seviyorsun. benim başıma geldi. her şeyde bir hayır vardır inan bana :54:

begüm özelden msj atamıyorum ben canım :( tüm kalbimle istiyorum unutmayı bir daha hatırlamamayı. o derece ki hipnoz konusunda da ciddiydim hatta. ne olursun bana yaz hemen.. ne yapmam lazımsa bir an önce yapıcam. . . cvbını bekliyorum canım

Canımmm bende özelden yazamıyorum,aynı şehirdeyiz..:) Hipnozu falan sen boşver canım öyle şeylerle olmaz..kalbinden atman lazım. Bu da zor ama şöyle bir bakarsan evlenmiş deriz..evlenmemiş olsaydı belki bir umut var diyebilirdik lakin artık yok:( evlendiğini düşünerek hareket edebilirsin..bir inat uğruna yapmış hemde bu evliliği o yüzden sende böyle bir inat uğruna hareket eden kişilerden uzak durmaya bak..yarın bir gün bir inat uğruna neler yapabileceğini düşün..Seni seven erkek arkadaşın var,ne mutlu sana yanında en azından ağladığında sorgulamıyor...:( ama mutlaka unutmak için çabalamalısın öyle başka yollara da başvurma..mühim olan kalbinden ve aklından tez vakitte silmek..gerisi gelecektir. Karşındaki insanı da mutlu etmeye bak..

canım çok saol aslında çok iyi ve işe yarar bir fikir olabilir ama bizim durumumuzda öyle olur mu bilemedim :( çünkü ben bu eski sevgilimle aynı yerde yaşıyorum. demek istediğim ben o ölmüş gibi yaparken mezarına giderken falan bir gün yolda kendisiyle karşılaşırsam daha kötü olmaz mı, kendimi kandırıyor gibi olmaz mıyım o zaman da :'(

ayşegülüm birazdan çıkıyorum canım oyuzden enazından bu acıyla başa çıkman için birkaç bişey söyliyeyim canım..

hiç mezar ziyaretine gittinmi?sevdiğimiz insan öyle boylu boyunca yatarken,geldiğimizi duyup
sesimize cevap verebiliyormu canım?yada kalkıp sarılabiliyormu hasretle bize?
elbetteki hayır değilmi?

işte sende o aşkını aynı böyle bir mezara gömeceksin canım..orada huzurla uyuduğunu düşün..
sen onu her düşündüğünde mezarına ziyarete gidiyorsun...ama o öyle tepkisiz yatıyor..
bundan sonra o artık öldü..sana bir gık bile diyemez...bundan sonra sende onu göremeyeceksin..

ancak mezarını ziyaret edeceksinn tamam mı?

zaten zamanla onun mezarınada uğrmaktan sıkılacaksın..çünkü dışardaki gerçek hayat,cıvıl cıvıl kuş sesleri

seni hayata çağıracak canım...bırak onunda mezarını otlar bürüsün...

elini yüzünü yıka canım..

git bi helva kavur valla yaa...

helvasınıda ye,fatihasınıda oku..

artık o bir ölü vebirbirinizi leyla ile mecnun gibi sevsenizde artık ulaşamazsınız birbirinize...
hakıında hayırlısı olsun,Allaha emanet ol..

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş ne de çözüm için birşeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ona ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!..

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

ne zaman benzer bir şey yaşasam hep bunu okurum ve neden bilmiyorum ama beni rahatlatıyor,dayanma gücü veriyor:26:

seninki ne kadar zamanda geçti ? biz ayrılalı üç seneye yakın oldu ama .. .. :') Hiç bu kadar uzun acı çekmemiştim hayatımda..

canm seni en iyi ben anlarım
bende yaşadım hatta beni bırakıp evlenen adamda eskişehirde yaşıyordu
sonra şuanki erkek arkadaşımın yanında ağladım onu sevmiyorum bıraktı beni diye o zamanlar arkadaştık
sonra o arkadaşımda bana aşık olduğunu söyledi 2 yıldır çıkıyoruz
eskisini unuttum mu hayır ama çok değişti evlenmemiş olsa ve bana dönse asla kabul emem onu aşkımda söndü yaşadığım kötü günlerin acısı var içimde
elimde telefonla beklerken sabaha doğru uyuyakaldığım günler
seni seviorum diye diye ona yalvardığım günler
beni sevmiyosan arama diye yalvardığım halde egosunu tatmin için aradı haftada bir güya sevgiliydik
neler çektim kaç yıl geçti acım dinmedi ama seviliyorum bu bile güzelll

ben elimden geleni yapmadım işte.. hatta hiçbirşey yapmadım onun için. gururum yüzünden onu ittim hep :'( bunun pişmanlığı da var :'( pişmanlık berbat bir duyguymuş..

Olsun istersin�
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin�
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş ne de çözüm için birşeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, �olsun� diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin�
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ona ayırmaya çalışırsın�
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın� Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!..

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın�

artık anlayabiliyorum, benim bunca zaman unutamamamın sebebi onun bana verdiği ümitlerdi. birlikte olmasak ta sadece beni sevdiğini bişekilde hissettirmesiydi.. unutmuyordum çünkü onun da beni sevdiğinden zerre kadar şüphem yoktu.. öyle inandırıyordu..

mesela benden sonra resmen ismi ayşegül olan bir kız bulup onunla konuştu ama olmadı yapamadı. şimdiki evlendiği kız için de herkez diyor ki kız tıpatıp sana benziyor.. herkesten bu cümleyi duyuyorum.. .. .. :'(

unutmuyorum çünkü o çok iyi bir insandı ama ben onu kaybettim. her şey benim hatamdı :'( bu saatten sonra onunla asla olmayacak. imkansız bir şey benim için. benim kitabımda evlenmiş ayrılmış olması bile onu kabul etmemem için bir sebep. çünkü ben onu çok sevdim evlenip ayrılmış olarak gelmesini bile haketmeyecek kadar çok. benim tek istediğim unutabilmem. yaa hipnoz yöntemi falan etkili olur mu acaba ?

çok iyi bir insandı demişsiniz... bu kadar iyi olsa neden sizi bırakır
hadi bıraktı diyelim sizi unutmak için çabalamış ki başka kızlarla birlikte olmuş
ve bu birliktelikten bi çocuk olacak.
şimdi karşı tarafın yerine koyun kendinizi ? olay ne kadar abes durur...
erkekler kadınlar kadar duygusal değildir. şu an evli ve çocuk sahibi olmak üzere hayatına devam ediyor..
sizin de aynı şeyi bir an önce yapmanız gerek. sevmediğiniz biriyle birlikte olmayın bu onu kandırmak olur. sevmeye çabalayın diyeceğim ama olmuyorsa olmuyordur.
fakat bu hayatınız boyunca kimseyi sevemeyeceğiniz anlamına gelmez.
herşey sizde başlar
çaresizseniz, çare sizsiniz....

Aynısını size birisi yaparsa ne hisseder neler düşünürdünüz çok merak ediyorum...
Yani başkasını düşünürken sizin omzunuzda çok sevdiğiniz sevgiliniz ağlasaydı diyorum...

Her gece yatağıma uzanıp,gözlerimi kapadığımda,aklımdan zerre çıkmıyor..Nerede olduğu,kiminle olduğu..hatta kimi düşündüğü..Bazılarıyla yaşamış olduğu bazı şeyler aklıma geldiğinde deli gibi kıskanıyorum kelimenin tam manasıyla hıçkırıklara bürünüyorum...Kaçamak bakışlarla göz göze geldiğimiz anlarda, koşarak boynuna sarılmak isteyişlerim gün gün artıyor. Her nerede olursa olsun, bana onu hatırlatan her şeyi hayatımdan çıkaramıyorum.Onu özlediğimde, onu görmek istediğimde, artık esadüfler yaratmak istemiyorum.Yalnızlığa boğulup ona hasret çeksemde, ne olur dön diye haykıramıyorum.Galiba onu UNUTAMIYORUM..!! Bizimkisi bir yaşanmışlık bile değildi,onu bu denli seviyordum ama o sevmeye belki de cürret bile edemedi..Yanıbaşımda gerçekleri gördüğüm halde ondan kendimi alamıyorum...Ona yaralarım var desem; yara bandı şurada der,yaralarımı senin sarmanı istiyorum desem çekip gider..Sanırım biz;yaralarıyla mutlu olmaya daha yatkın bir kültüre sahibiz... :((( Ne kadar sana unut desem de unutmanın zorluğunu iliğime kadar hissediyorum ve erteliyorum her gün işte bu gün unutacağım diye..sabah oluyor,ben kaldığım yerden devam ediyorum..Unutamıyorum.

o bilmiyor ki benim başka birini bu kadar çok sevdiğimi.. kimse bilmiyor aslında. ben gündüzleri herkese onu çoktan unutmuşum gibi yapıyorum gülünüyorum çok mutluymuşum gibi yapıyorum. ama gece olunca yine onun ruhu geliyor beynimin tam ortasına oturuyor :'( inan ne çok kovuyorum ama gitmiyor da gitmiyor :'( şimdi belki diceksin ki yeni sevgilinin bilmeye hakkı var. ama bilseydi de beni bırakmazdı eminim, bilseydi tek fark şu olurdu; başka birini sevdiğimi düşünüp acı çok çekerdi.. ama şuanda onu sevdiğimi düşünüp mutlu.. .. ki seviyorum da ama bu sevgi insanlık sevgisi sanırım.. umarım en kısa zamanda aşka dönüşür.. tek dileğim bu artık..

Aynısını size birisi yaparsa ne hisseder neler düşünürdünüz çok merak ediyorum...
Yani başkasını düşünürken sizin omzunuzda çok sevdiğiniz sevgiliniz ağlasaydı diyorum...

begüm sen de mi aşk acısı yaşıyorsun :'( sevdiğin biri var ve ondan ayrımısın. sanırım öyle tam bilmiyorum ama tek diyeceğim bir gün pişman olmamak için elinden geleni yap tamam mı canım.. git söyle ona sevdiğini burda anlattığın gibi anlat.. inan yapmadığın şeylerin pişmanlığı çok ağır :'(

Her gece yatağıma uzanıp,gözlerimi kapadığımda,aklımdan zerre çıkmıyor..Nerede olduğu,kiminle olduğu..hatta kimi düşündüğü..Bazılarıyla yaşamış olduğu bazı şeyler aklıma geldiğinde deli gibi kıskanıyorum kelimenin tam manasıyla hıçkırıklara bürünüyorum...Kaçamak bakışlarla göz göze geldiğimiz anlarda, koşarak boynuna sarılmak isteyişlerim gün gün artıyor. Her nerede olursa olsun, bana onu hatırlatan her şeyi hayatımdan çıkaramıyorum.Onu özlediğimde, onu görmek istediğimde, artık esadüfler yaratmak istemiyorum.Yalnızlığa boğulup ona hasret çeksemde, ne olur dön diye haykıramıyorum.Galiba onu UNUTAMIYORUM..!! Bizimkisi bir yaşanmışlık bile değildi,onu bu denli seviyordum ama o sevmeye belki de cürret bile edemedi..Yanıbaşımda gerçekleri gördüğüm halde ondan kendimi alamıyorum...Ona yaralarım var desem; yara bandı şurada der,yaralarımı senin sarmanı istiyorum desem çekip gider..Sanırım biz;yaralarıyla mutlu olmaya daha yatkın bir kültüre sahibiz... :((( Ne kadar sana unut desem de unutmanın zorluğunu iliğime kadar hissediyorum ve erteliyorum her gün işte bu gün unutacağım diye..sabah oluyor,ben kaldığım yerden devam ediyorum..Unutamıyorum.

begüm sen de mi aşk acısı yaşıyorsun :'( sevdiğin biri var ve ondan ayrımısın. sanırım öyle tam bilmiyorum ama tek diyeceğim bir gün pişman olmamak için elinden geleni yap tamam mı canım.. git söyle ona sevdiğini burda anlattığın gibi anlat.. inan yapmadığın şeylerin pişmanlığı çok ağır :'(

:((( Evet ama o zaten biliyor..ona karşı neler hissettiğimi yani tek sorun benim ağzımdan duymadı..Bir gün gideceğim konuşmaya inşaALLAH..
Sende elinden geleni yap canım,biraz kendini dinle ve senin için hayırlısı neyse inşaALLAH o olur...

inşallah siz kavuşursunuz.. senin için dua edicem.. ..

:((( Evet ama o zaten biliyor..ona karşı neler hissettiğimi yani tek sorun benim ağzımdan duymadı..Bir gün gideceğim konuşmaya inşaALLAH..
Sende elinden geleni yap canım,biraz kendini dinle ve senin için hayırlısı neyse inşaALLAH o olur...

o bilmiyor ki benim başka birini bu kadar çok sevdiğimi.. kimse bilmiyor aslında. ben gündüzleri herkese onu çoktan unutmuşum gibi yapıyorum gülünüyorum çok mutluymuşum gibi yapıyorum. ama gece olunca yine onun ruhu geliyor beynimin tam ortasına oturuyor :'( inan ne çok kovuyorum ama gitmiyor da gitmiyor :'( şimdi belki diceksin ki yeni sevgilinin bilmeye hakkı var. ama bilseydi de beni bırakmazdı eminim, bilseydi tek fark şu olurdu; başka birini sevdiğimi düşünüp acı çok çekerdi.. ama şuanda onu sevdiğimi düşünüp mutlu.. .. ki seviyorum da ama bu sevgi insanlık sevgisi sanırım.. umarım en kısa zamanda aşka dönüşür.. tek dileğim bu artık..

Ayşegülcüğüm..sen şu an hayatında kapını açtığın insana yönel bence..onu sevmeye ona aşık olmaya çalış..Çabalarsan o da bunu görür ve o da yardımcı olur sana. Hayatımızda açtığımız kapılar var bu kapılardan giren insanların,bizim bahçemizde ne ekeceğine ya da ne sökeceğine bakarak hareket etmeliyiz..Bak eski erkek arkadaşın gönül bahçeni tarumar etmiş yıkmış,sökmüş ve bırakıp gitmiş..Sen şu an açtığın insanla güzel şeyler yaşa,gülebileceğin mutlu olabileceğin anları yaşa..Şu an hayatında olan kişi bahçene sevgisini ekiyor..sende ona yardımcı ol..birlikte mutlu olun inşaALLAH..Herkesten öğrenebileceğimiz bir şeyler mutlaka var hayatta, yaşı kaç olursa olsun. O yüzden isteyerek, istemeyerek kapımızı her çalana mutlaka kulak verelim. Yaşam inanılmaz sürprizlerle dolu, kimin bize ne getireceği, kimin bizden ne öğrenip götüreceği hiç ama hiç belli olmaz… sen eskisi için(giden için) dualar yolla,gelen içinde geleceğiniz için dua et..Rabbim inşaALLAH her şeyi gönlüne göre verir..

canım benim aynı duyguları gençken yaşamıştım...seni anlayabiliyorum...birini unutamıyorsun öbürü seni sevip ilgi gösteriyor onun sevgisine karşılık veremiyorsun çoğu zaman seviyor gibi görünüp rol yapıyorsun insanı çok fazla yıpratıyor bu saydıklarım...hatta hiç günahı olmayan beni sadece seven sevgilime sinir olup kötü davrandığım zamanlarda olmuştu ilgisini bile istemiyordum çünkü zamanla böylesi bir ilişki insanı yıpratıyor 2.sevgiliden nefret etmeye başlıyorsun çünkü onu sevmek , onunla ilgilenmek,rol yapmak insanı çok yıpratıyor...zorla sevilmiyor be canım sevmediğin bir yemeği düşün ne kadar iştahlı yiyebilirsin birini unutmadan bir ilişkiye başlamamalı ...belki kızacaksın ama olayları akışına bırakman gerekiyor kendini zorlama zorlarsan 1.sevgiline daha tutkuyla bağlanırsın...ilişkini bitirmelisin herşeyi zamana bırakıp 1.sevgilini unutturabilecek elektrik alabileceğin birini bulana kadar yalnız olmalısın ancak ozaman mutlu olabilirsin...tecrübelerime dayanarak anlattım bunları sana ...abla nasihatı dinlersen mutlu olursun...ama sevmediğin bir ilişki nereye kadar gider kendini onu sevmek için şartlandırdığında kendini zorlamış yormuş olmaktan başka bişey yapmayacaksın...aşk şunu sevmelisin bu sana uygun demiyor o biranda oluveriyor...bence hiç yorulma...bugün olmasa yarın ayrılmak durumunda kalacaksın 2. sevgilinden...onu üzmek istemiyorsun iyi insan belki ama gönül işleri hatırla olmuyor ki ...sağlıklı düşün güzel kararlar ver...hayat senin hayatın başkaları için yaşama (2.sevgilim çok iyi biri üzülür kırılır diye düşünme) önce ben demelisin...

Son düzenleme:
Back