• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni sevgilimin omuzunda eski sevgilim için ağlıyorum :'(

Canım bak karşındaki de seni seviyor üzme onu:ssz:
Geçmiş geçmişte kaldı. hem zaten adam evlenmiş gitmiş. Hani evlenmemiş olsa tamam dicem bi umut ama ..:44:
Boşver artık eski sevgilini. O hayatına bakıyor. Sende sevgilinle hayatına bak. Onu üzmemeye çalış canım. Geçmişi sil at kafandan.:34:

işte bir yanım onu çok seviyor bir yanım da ondan nefret ediyor. beni böyle bir başıma bıraktığı için beni bu kadar üzdüğü için nefret ediyorum ondan. ve asla affetmeyeceğim onu. ama hem nefret hem aşk nasıl oluyor ki.. :( inanın her gece allaha yalvarıyorum ne olur onu benim aklımdan da yüreğimden de çıkar diye ağlaya ağlaya uyuyorum her gece :'( aslında bazen unutur gibi oluyorum, sonra onunla ilgili küçücük bir şey bile dağılmama sebep oluyor :'(

başka birine aşık olmayı o kadar çok istiyorum ki. kendi kendime büyü yaptırmayı bile düşünüyorum artık şuandaki sevgilime çok aşık olayım yalnızca onu düşüneyim diye ? çünkü bu çocuk benim sevgimi gerçekten fazlasıyla hakediyor.. :( günah olduğunu bilmesem gözümü kırpmadan yaparım heralde..

ayşegülümm yaa kendime büyü bile yaptırmayı düşünüyorum mu:60: :60:

kız ben seni yerimmm kız yerimmm:16::16::16:

o adam seni kaybettiği için zaten en büyük cezayı almış be tatlım..ama sen onu düşündükçe
onu cezalandırmamış ödüllendirmiş oluyorsun...

dediğim gibi,yeni sevgilinle de usulunce konuşup ayrılmaya bak..şimdi sevmediğin biriyle
birlikte olursan eski sevgiliyi daha çok özlersin..

kendi yolunu çiz tatlım...kalbinin bi köşesini yine eski sevgiliye ayır..bişey demiyorum hatta şarkısıda var..ayrılıkta sevdaya dahil,çünkü ayrılanlar hala sevgili diye...
emin ol hepimizin böyle bir kalp ağrısı var..sadece yeni ilişkilerinde daha dikattli ol..ah alma tatlım..
kalbini kıpırdatan biri çıkana kadar kendine dön canım....

ayrılık da sevdaya dahil... - YouTube

artık anlayabiliyorum, benim bunca zaman unutamamamın sebebi onun bana verdiği ümitlerdi. birlikte olmasak ta sadece beni sevdiğini bişekilde hissettirmesiydi.. unutmuyordum çünkü onun da beni sevdiğinden zerre kadar şüphem yoktu.. öyle inandırıyordu..

mesela benden sonra resmen ismi ayşegül olan bir kız bulup onunla konuştu ama olmadı yapamadı. şimdiki evlendiği kız için de herkez diyor ki kız tıpatıp sana benziyor.. herkesten bu cümleyi duyuyorum.. .. .. :'(

unutmuyorum çünkü o çok iyi bir insandı ama ben onu kaybettim. her şey benim hatamdı :'( bu saatten sonra onunla asla olmayacak. imkansız bir şey benim için. benim kitabımda evlenmiş ayrılmış olması bile onu kabul etmemem için bir sebep. çünkü ben onu çok sevdim evlenip ayrılmış olarak gelmesini bile haketmeyecek kadar çok. benim tek istediğim unutabilmem. yaa hipnoz yöntemi falan etkili olur mu acaba ?

kızlar ben çok çaresiz durumdayım.. eski ilişkimde çok sevdim. ama o yaklaşık 1 sene önce başka biriyle evlendi bir inat uğruna :( biz ayrılalı da iki sene olmuştu zaten.. ama hiç geçmedi içimdeki sevda :( :( :( :( off ben ne yapayım nerelere gideyim :'(

şimdi atlatmaya çalışıyorum bir şeyleri. beni çok seven biriyle beraberim.. ama ben onu onun beni sevdiği gibi sevemiyorum galiba :'(

bizim burda yani eskişehirde bir park var geçen gün oraya gittik yeni sevgilimle. ama daha önceden eski sevgilimle de gitmiştik. işte geçen gün gittiğimizde ben bir tuhaf oldum garip hissettim kendimi. boğazıma bir şeyler dizildi. kendimi o kadar sıkmama ve tutmama rağmen gözlerimden akan yaşlara engel olamadım ben :'( sevgilim ne oldu dedi. hiç dedim arada duygulanıyorum ben böyle dedim... o da bana sarıldı sıkıca :'( ben bu sefer hüngür hüngür içimi çeke çeke ağlamaya başladım elimde olmadan. o halimi görseniz sanırdınız ki biri ölmüş :( :( öyle hıçıkıra hıçkıra ağladım dakikalarca omuzunda sarılı bir şekilde :'( :'( o da bir şey demeden sadece sarıldı :( ........

kızlar kendinizi benim yerime koyabilirmisiniz bilemiyorum ama öyle yapmayı deneyerek yorum yapın lütfen.. lütfen yenisini sevmiyorsun ayrıl demeyin onu ben de biliyorum... benim merak ettiğim ben artık hiç mutlu olamayacak mıyım :( seneler geçti daha ne kadar devam edecek bu böyle, sonsuza kadar mı :( ben hep ağlayacak mıyım

böyle bir şey yaşayan var mı hayatında........
peki geçiyor mu....
geçiyorsa ne zaman.... :'(

:(Canımmmm durumuna çok üzüldüm,başıma gelmiş gibi.. Dışardan okuyanlar için kolay bir durum gibi gözüksede için kan ağlar..ama baksana sonuçta evlenmiş:( elden ne gelir? Ki seni çok seven biri var karşında anlamıştır muhtemelen,eski günlerin aklına geldiğini...Unut kelimesini kullanmak istemiyorum,unutmakta zorluk çekeceğini biliyorum..her şeyi zamana bırak biraz istersen..bu ayrıl anlamına gelmiyor ama en azından şu an hayatında olan insanla,geçişmişte ki yerlere gitmeyip bu duruma yavaş yavaş başlayabilirsin..İnşaALLAH içinde en az hasarla atlatırsın bu durumu..Rabbim yardımcın olsun..

unutuyorsun canım hatta yenisini eskisine göre daha çok seviyorsun. benim başıma geldi. her şeyde bir hayır vardır inan bana :54:

benm sevgilimde 2 yıl önce biriyle evlenmişti ama beni seviyordu şimdide ben evlendim :1: başkası beni seviyormudur ki sürünsün :47:

artık anlayabiliyorum, benim bunca zaman unutamamamın sebebi onun bana verdiği ümitlerdi. birlikte olmasak ta sadece beni sevdiğini bişekilde hissettirmesiydi.. unutmuyordum çünkü onun da beni sevdiğinden zerre kadar şüphem yoktu.. öyle inandırıyordu..

mesela benden sonra resmen ismi ayşegül olan bir kız bulup onunla konuştu ama olmadı yapamadı. şimdiki evlendiği kız için de herkez diyor ki kız tıpatıp sana benziyor.. herkesten bu cümleyi duyuyorum.. .. .. :'(

unutmuyorum çünkü o çok iyi bir insandı ama ben onu kaybettim. her şey benim hatamdı :'( bu saatten sonra onunla asla olmayacak. imkansız bir şey benim için. benim kitabımda evlenmiş ayrılmış olması bile onu kabul etmemem için bir sebep. çünkü ben onu çok sevdim evlenip ayrılmış olarak gelmesini bile haketmeyecek kadar çok. benim tek istediğim unutabilmem. yaa hipnoz yöntemi falan etkili olur mu acaba ?

ayşegülüm hipnoz falan,yarı şaka yarı ciddisin biliyorum canım..

sen bir bireysin..ve bununla ancak kendin başaçıkabilirsin..Allahtan ki etrafta bol miktarda karşı cins var:)

elbette birisi kalbini çalacak:)senin durumunda çivi çiviyi söker kuralı geçerli:)

ama acele etme..bırak istediğiyle evlensin,isterse senin genetik kopyanla evlensin sonuçta

bakışları sen değil,konuşması sen değil...ama bişekilde yuvasını kurmuş gitmiş be canım...

eğer ciddi ciddi unutmak istiyorsan sana yardım edebilirim ama kararlıysan.=?

ben öyle hipnoz büyü bilmem...eğer ilgileniyosan burdan yazacağım aklımdakini canım...

bende yıllar önceki kalp ağrımı buşekilde unuttum yada enazından üstesinden geldim..

unutmak?kolay değil...bunun için acele yok...ama bu durumla yaşamaya ,başetmeyi başarabilirsin..
sana yardımcı olabilirim..

Canım ne hipnozu boşver sen
Sen Allah'a dön. Ve ona dua et.
En güzel ilaç vesselam :16::16::16:

kızlar ben çok çaresiz durumdayım.. eski ilişkimde çok sevdim. ama o yaklaşık 1 sene önce başka biriyle evlendi bir inat uğruna :( biz ayrılalı da iki sene olmuştu zaten.. ama hiç geçmedi içimdeki sevda :( :( :( :( off ben ne yapayım nerelere gideyim :'(

şimdi atlatmaya çalışıyorum bir şeyleri. beni çok seven biriyle beraberim.. ama ben onu onun beni sevdiği gibi sevemiyorum galiba :'(

bizim burda yani eskişehirde bir park var geçen gün oraya gittik yeni sevgilimle. ama daha önceden eski sevgilimle de gitmiştik. işte geçen gün gittiğimizde ben bir tuhaf oldum garip hissettim kendimi. boğazıma bir şeyler dizildi. kendimi o kadar sıkmama ve tutmama rağmen gözlerimden akan yaşlara engel olamadım ben :'( sevgilim ne oldu dedi. hiç dedim arada duygulanıyorum ben böyle dedim... o da bana sarıldı sıkıca :'( ben bu sefer hüngür hüngür içimi çeke çeke ağlamaya başladım elimde olmadan. o halimi görseniz sanırdınız ki biri ölmüş :( :( öyle hıçıkıra hıçkıra ağladım dakikalarca omuzunda sarılı bir şekilde :'( :'( o da bir şey demeden sadece sarıldı :( ........

kızlar kendinizi benim yerime koyabilirmisiniz bilemiyorum ama öyle yapmayı deneyerek yorum yapın lütfen.. lütfen yenisini sevmiyorsun ayrıl demeyin onu ben de biliyorum... benim merak ettiğim ben artık hiç mutlu olamayacak mıyım :( seneler geçti daha ne kadar devam edecek bu böyle, sonsuza kadar mı :( ben hep ağlayacak mıyım

peki geçiyor mu....

yeniden seveceksin hiç merak etme..seni seven sevgisi seni kendine baglayacak..egerki seni gercekten çok seviyorsa tabi..biraz benzer birşyeler yaşamadım ben..

hiç üzülme zaman herşeyin ilacı olacak merak etme.kendini sev,güçlü ol..olmuş bitmiş.bu herkese oluyor..doganın kanunu bu de ve zamanla geleceğini izle ve anın tadını çıkar..

seni seveni tekrar bulmuşken..hayat çok kısa ona göre..bu sözlerimi hiç unutma..yeni bir insan yeni bir umuttur.dilerim herşey gönlünce olsun.hep aşk olsun..yüzün gülsün.hçkırıkların sevinçten olsun hemi..

zamanla herkes unutuluyor canım kötü düşünme o yüzden. yeter ki sen unutmaya istekli ol ve karşına unutturabilecek biri çıksın. o zaman eskisi aklına bile gelmez.

begüm özelden msj atamıyorum ben canım :( tüm kalbimle istiyorum unutmayı bir daha hatırlamamayı. o derece ki hipnoz konusunda da ciddiydim hatta. ne olursun bana yaz hemen.. ne yapmam lazımsa bir an önce yapıcam. . . cvbını bekliyorum canım

:(Canımmmm durumuna çok üzüldüm,başıma gelmiş gibi.. Dışardan okuyanlar için kolay bir durum gibi gözüksede için kan ağlar..ama baksana sonuçta evlenmiş:( elden ne gelir? Ki seni çok seven biri var karşında anlamıştır muhtemelen,eski günlerin aklına geldiğini...Unut kelimesini kullanmak istemiyorum,unutmakta zorluk çekeceğini biliyorum..her şeyi zamana bırak biraz istersen..bu ayrıl anlamına gelmiyor ama en azından şu an hayatında olan insanla,geçişmişte ki yerlere gitmeyip bu duruma yavaş yavaş başlayabilirsin..İnşaALLAH içinde en az hasarla atlatırsın bu durumu..Rabbim yardımcın olsun..

dolunay üstteki msjım senin için geçerliydi canım yaa off yazdıklarını okuyunca o kadar heyecanladım ki kime yazdığımı yazacağımı karıştırdım. lütfen bana özelden yada burdan yaz.. şu msjım sanaydı :

özelden msj atamıyorum ben canım :( tüm kalbimle istiyorum unutmayı bir daha hatırlamamayı. o derece ki hipnoz konusunda da ciddiydim hatta. ne olursun bana yaz hemen.. ne yapmam lazımsa bir an önce yapıcam. . . cvbını bekliyorum canım
ayşegülüm hipnoz falan,yarı şaka yarı ciddisin biliyorum canım..

sen bir bireysin..ve bununla ancak kendin başaçıkabilirsin..Allahtan ki etrafta bol miktarda karşı cins var:)

elbette birisi kalbini çalacak:)senin durumunda çivi çiviyi söker kuralı geçerli:)

ama acele etme..bırak istediğiyle evlensin,isterse senin genetik kopyanla evlensin sonuçta

bakışları sen değil,konuşması sen değil...ama bişekilde yuvasını kurmuş gitmiş be canım...

eğer ciddi ciddi unutmak istiyorsan sana yardım edebilirim ama kararlıysan.=?

ben öyle hipnoz büyü bilmem...eğer ilgileniyosan burdan yazacağım aklımdakini canım...

bende yıllar önceki kalp ağrımı buşekilde unuttum yada enazından üstesinden geldim..

unutmak?kolay değil...bunun için acele yok...ama bu durumla yaşamaya ,başetmeyi başarabilirsin..
sana yardımcı olabilirim..

Son düzenleme:
ayşegülüm birazdan çıkıyorum canım oyuzden enazından bu acıyla başa çıkman için birkaç bişey söyliyeyim canım..

hiç mezar ziyaretine gittinmi?sevdiğimiz insan öyle boylu boyunca yatarken,geldiğimizi duyup
sesimize cevap verebiliyormu canım?yada kalkıp sarılabiliyormu hasretle bize?
elbetteki hayır değilmi?

işte sende o aşkını aynı böyle bir mezara gömeceksin canım..orada huzurla uyuduğunu düşün..
sen onu her düşündüğünde mezarına ziyarete gidiyorsun...ama o öyle tepkisiz yatıyor..
bundan sonra o artık öldü..sana bir gık bile diyemez...bundan sonra sende onu göremeyeceksin..

ancak mezarını ziyaret edeceksinn tamam mı?

zaten zamanla onun mezarınada uğrmaktan sıkılacaksın..çünkü dışardaki gerçek hayat,cıvıl cıvıl kuş sesleri

seni hayata çağıracak canım...bırak onunda mezarını otlar bürüsün...

elini yüzünü yıka canım..

git bi helva kavur valla yaa...

helvasınıda ye,fatihasınıda oku..

artık o bir ölü vebirbirinizi leyla ile mecnun gibi sevsenizde artık ulaşamazsınız birbirinize...
hakıında hayırlısı olsun,Allaha emanet ol..

Son düzenleme:
yanında seni çok seven biri var bunun değerini bilmelisin.sonsuza kadar ağlamicaksın tabiikide bu geçici bir durum emin ol.zaman herşeyin ilacı diye bir söz vardır bu şimdi sana saçma geliyor belkide ama gerçekten öyle.o insanla olman nasip değilmiş demekki karşına seni gerçekten çok seven biri çıktığında ve belki bu yanındaki kişide olabilir sana onu mutlaka unutturucaktır.bunun hemen olmasını bekleyemezsin tabi ama zamanla sende anlicaksın ve farkediceksin bütün herşeyi ve aklına yaşadıkların gelince artık şimdilerde ağladığın kadar ağlayamicaksın istesende.Şimdi yapabilceğin birşey yok üzülülüp acı çekiceksin bisüre tabi bu kaçınılmaz kendini bu süreçte yıpratmamaya çalış,yeni ilişkine daha çok odaklan bişeylerle uğraş sürekli yeni hobiler edin ve elinden geldiğince o insanı daha az düşün. çünkü bu sana acı çektirmekten başka bişey yaşatmaz.yanında olan insan iyi biriyse ona izin ver,kendini aç ve duvarlarını yık ona seni mutlu edebilmesi için bir şans tanı :)

zaten şuandaki sevgilim olmasa ben çok daha kötü olurdum eminim :( bu yüzden onu kaybedemem. çünkü o da olmazsa her şey çok daha zor olur :'(

minnicikim : çok teşekkür ederim.. yazan ellerine sağlık böyle yaşanmış hikayeler duydukça inan benim içimde bir filiz yeşilleniyor sanki.. olabilir diyorum geçebilir seninki de diyorum kendi kendime.. çok iyi geliyor.. çok teşekkür ederim.. size rabbim bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah. seninki bir senede toparlanmış. ama ben eski sevgilimden ayrılalı iki seneyi geçti.. hala seviyorum lanet olsun ben onu sevmek istemiyorum ! :( :( :'( gerçi şimdiki ilişkim yeni sayılır.. umarım ben de onunla bütün yaralarımı sararım ve onu çok severim. tek istediğim bu..

canım içindeki umudu hiç kaybetme, yeşillendirmeye devam et:) sen şimdiki sevgilinde bir umut ışığı görmüşsün de onu kabul etmişsin, hala da devam ediyorsun. bu bile bir başlangıç sayılır. ağlamalarını, içinin kararmasını,, depresyonunu kafana takma geçecek ama bu arada sevgilini de yorma canım:)

peki geçiyor mu....

canm seni en iyi ben anlarım
bende yaşadım hatta beni bırakıp evlenen adamda eskişehirde yaşıyordu
sonra şuanki erkek arkadaşımın yanında ağladım onu sevmiyorum bıraktı beni diye o zamanlar arkadaştık
sonra o arkadaşımda bana aşık olduğunu söyledi 2 yıldır çıkıyoruz
eskisini unuttum mu hayır ama çok değişti evlenmemiş olsa ve bana dönse asla kabul emem onu aşkımda söndü yaşadığım kötü günlerin acısı var içimde
elimde telefonla beklerken sabaha doğru uyuyakaldığım günler
seni seviorum diye diye ona yalvardığım günler
beni sevmiyosan arama diye yalvardığım halde egosunu tatmin için aradı haftada bir güya sevgiliydik
neler çektim kaç yıl geçti acım dinmedi ama seviliyorum bu bile güzelll

ayrıl demeyin demişsin ama gerekirs ayrılmalısın.sonuçta o çocuğunda sevilmeye ve mutlu olmaya hakkı var.bencillik yapma.inat uğruna evlendiyi anlamıyorum.seviyorum diyorsun ya.belki hayal kırıklığından ötürü böyle hissediyorsun.acaba şöyle yapsaydım falan filan diye düşünüyorsun.belki sevdiğin olsaydı eski sevgilin hatırasıyla dolu olmayacaksın.hem aşık olabilecek miyim diye sorarsan aşık olamıyorsun.siparişle gelmiyor ama kendini iyice kapatırsan hiç gelmiyor.aşık olursam acı çekerim diye korkmak aşık olmayı engellermiş.mehmet çöşkundenizin bir fasikülü var bende bu aşkla ilgili konuların olduğu orada insanın 1 kere aşık olacağı iddası yalan diyor.insan seri aşıkmış.:1:ayrıca sevmediğin halde ilişkiyi sürdürmeye çalışman zaten kendini suçlu hisetmene neden olacak.iyice kabuğuna çekileceksin.ayrıca yanına yaklaşmak isteyenler yaklaşamayacak.hem eskisinin gölgesi hem yeni sevgilinden ötürü sende etrafına bakınamayacaksın.gözünü korkutmak gibi olmasın:1: bir ilişkimden sonra 3 yıl bir diğerinden sonrada 2 yıl oldu hayatıma kimseyi almadım.niyhetlendiğim oldu bu sonuncusunda ama olmadı sevgilisi vardı.yani sonuçta yine yalnızım.her şeyden önce bir kendine inan.mutlu olmak için tek çare aşk mı.aşk güzel bir duygu ama yoksa atalım kendimizi uçurumdan.

Canım sen böyle devam edersen yanındaki çocuğu resmen kandırmış sayılırsın...Yazık değil mi ona,kalbini değil de biraz mantığını ön plana koyarak yaklaş yeni sevgiline...Ötekisi evlenmiş gitmiş aklına bile gelmemesi lazım aslında.Ama demek ki çok hassassın..Balık burcu 2 kız arkadaşım aynı şeyleri yaşadılar..Hatta biri evlendi üniv.de aşık olmuştu bi başkasına 10 sene öncesi bu,"hala içimde yaradır"der.Üniv.aşkı için...

Bekarken yalan değil 2-3 kişiyle çıkmışımdır.Ama hiç bir zaman birinin acısı varken diğerine saldırmadım..Ve her yeni ilişkide geçmişin "g"si bile aklıma gelmedi...O an ne yaşanması gerekiyorsa onu yaşadım.Evlilikten döndüğüm beni aylarca hatta 3-4 sene üzen bir ilişkim olmuştu.Unutamam sanmıştım kiii..

Eşimi tanıyana kadar:nazar:Allahım bozamasın çok seviyorum kocamı,çünkü bana geçmişten değil gelecekten fayda var...

Ayrıl demiycekmişiz bunu kendisi de biliyormuş.....Bence derhal ayrılın milletin onuru ve gururuyla oynamayın....Umut vermeyin boş yere günahhh......Acaba aynısı size yapılsa ne yapardınız??? Zaten hep öyle olur bayanlar kendisini bırakıp başkasıyla evlenen erkekleri nedense unutamazlar....Acısını başka masumdan çıkarırlar.....

Back