Merhaba yaklaşık 4 5 ay önce uzun süre birlikte olduğum nişanlımdan narsist olduğu için düğünden önce ayrıldım. (öylesine söylemiyorum gerçekten patolojik bir vaka) Bu süreçte biraz zorlandım toparlamam zaman aldı. Yeni ayrıldığımız sıralarda biriyle tanıştım. Henüz 2 kez buluştuk Tamamen arkadaşça uzun süre onunla dertleştim, eski ilişkime de baya hakim. Bir süredir flörtleştiğimizi hissediyorum. Bariz bir şekilde bana olan ilgisini gösteriyor.
Ben eski ilişkime dair tamamen hislerimi bitirdim ama süreç beni çok yıprattığı için travmalarım var. Yeni tanıştığım kişiyle de bunları paylaşıyorum hatta bugün oturup kahve içerken tekrar konusu geçti, nasılsın daha iyisin sanki ilk tanıştığımız gibi değilsin vs dedi. Oldukça ilgili, keyifli zamanda geçiyoruz ama yine de çekiniyorum.
Bugün sohbet ederken bir anda sokak sanatçıları çok yüksek sesle müzik yapmaya başladı o sırada bir şey söylemek istedi ve kulağıma doğru değildi bir şeyler söyledi ama resmen yanak yanağa geldik Sonrasında elektik akımına kapılmış gibi oldum baya kötü hissettim ve kalkıp gitmek istedim kendimi orada zorla tuttum desem yeridir. Bir süre bu şekilde sohbet ettik Bu bizim ilk temasımızdı. 5 dakika boyunca donuk bir suratla yanında durdum. Bence o da fark etti sonra ortamı neşelendirmeye çalıştı.
Yolda yürürken de insanlar üstümüze doğru gelince de omzumdan tutup kenarı çekti. Bu tarz bir kaç fiziksel temasımız oldu ilk seferden sonra ben de biraz heyecanlandım ama kötü de hissettim. Vedalaşırken de normalde görüşmek üzere deyip ayrılıyorduk ama bu kez mesafesini koruyarak da olsa sarıldı. Sizce mesafemi arttırmalı mıyım? Çok iyi anlaşıyoruz ama fiziksel temas söz konusu olunca bir bocaladım. Ne onu kullanmak istiyorum ne de onun beni kullanmasını istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım bir akıl verin
Güncelleme dünkü buluşmadan sonra gece tavanı izleyip durdum, doğru düzgün uyuyamadım hiç keyfim yok. Mesajlaşırken flörtle kayan konuşmalar hoşuma gidiyordu sanırım bu ona cesaret verdi. Ama sanırım korkuyorum korktuğum için planladığımız bir sonraki buluşmaya gitmek istemiyorum.
Bu tamamen benimle ilgili onun hiç olumsuz bir yanı olmadı ne yapmalıyım bu durumun üstüne mi gitmeliyim gerçekten çok tatsızım.
Ben her ne kadar atlattım, iyiyim desem de bedenim, ruhum eski ilişkimin izlerini taşıyor sanırım. Bana dokunduğu an aklıma o geldi