• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni sevgilimin omuzunda eski sevgilim için ağlıyorum :'(

aysegul359

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
69
0
36
Eskişehir
kızlar ben çok çaresiz durumdayım.. eski ilişkimde çok sevdim. ama o yaklaşık 1 sene önce başka biriyle evlendi bir inat uğruna :( biz ayrılalı da iki sene olmuştu zaten.. ama hiç geçmedi içimdeki sevda :( :( :( :( off ben ne yapayım nerelere gideyim :'(

şimdi atlatmaya çalışıyorum bir şeyleri. beni çok seven biriyle beraberim.. ama ben onu onun beni sevdiği gibi sevemiyorum galiba :'(

bizim burda yani eskişehirde bir park var geçen gün oraya gittik yeni sevgilimle. ama daha önceden eski sevgilimle de gitmiştik. işte geçen gün gittiğimizde ben bir tuhaf oldum garip hissettim kendimi. boğazıma bir şeyler dizildi. kendimi o kadar sıkmama ve tutmama rağmen gözlerimden akan yaşlara engel olamadım ben :'( sevgilim ne oldu dedi. hiç dedim arada duygulanıyorum ben böyle dedim... o da bana sarıldı sıkıca :'( ben bu sefer hüngür hüngür içimi çeke çeke ağlamaya başladım elimde olmadan. o halimi görseniz sanırdınız ki biri ölmüş :( :( öyle hıçıkıra hıçkıra ağladım dakikalarca omuzunda sarılı bir şekilde :'( :'( o da bir şey demeden sadece sarıldı :( ........

kızlar kendinizi benim yerime koyabilirmisiniz bilemiyorum ama öyle yapmayı deneyerek yorum yapın lütfen.. lütfen yenisini sevmiyorsun ayrıl demeyin onu ben de biliyorum... benim merak ettiğim ben artık hiç mutlu olamayacak mıyım :( seneler geçti daha ne kadar devam edecek bu böyle, sonsuza kadar mı :( ben hep ağlayacak mıyım

böyle bir şey yaşayan var mı hayatında........
peki geçiyor mu....
geçiyorsa ne zaman.... :'(

Sizi birakmis olan bir insana karsi hala bu kadar muhabbet beslemek sizi uzer,
bence biran once gercek hayata don. O baskasinin oldu ve sana donmeyecek.
Iyi biri olsaydi sana o kotu gunleri yasatmazdi. Gecmisi gecmiste birak.
Onune bak artik tatlim yaa. Guzel gunler seni bekliyor.
Sen ani yasamaya bak. Inan hayat cok guzel. Illa o hiyarin yaninda olmasi sart degilki.
Mutluluk kendi icinde sakli, sen o mutlulugu kesfetmeye bak.
Kendine bu firsati ver..

kızlar ben çok çaresiz durumdayım.. eski ilişkimde çok sevdim. ama o yaklaşık 1 sene önce başka biriyle evlendi bir inat uğruna :( biz ayrılalı da iki sene olmuştu zaten.. ama hiç geçmedi içimdeki sevda :( :( :( :( off ben ne yapayım nerelere gideyim :'(

şimdi atlatmaya çalışıyorum bir şeyleri. beni çok seven biriyle beraberim.. ama ben onu onun beni sevdiği gibi sevemiyorum galiba :'(

bizim burda yani eskişehirde bir park var geçen gün oraya gittik yeni sevgilimle. ama daha önceden eski sevgilimle de gitmiştik. işte geçen gün gittiğimizde ben bir tuhaf oldum garip hissettim kendimi. boğazıma bir şeyler dizildi. kendimi o kadar sıkmama ve tutmama rağmen gözlerimden akan yaşlara engel olamadım ben :'( sevgilim ne oldu dedi. hiç dedim arada duygulanıyorum ben böyle dedim... o da bana sarıldı sıkıca :'( ben bu sefer hüngür hüngür içimi çeke çeke ağlamaya başladım elimde olmadan. o halimi görseniz sanırdınız ki biri ölmüş :( :( öyle hıçıkıra hıçkıra ağladım dakikalarca omuzunda sarılı bir şekilde :'( :'( o da bir şey demeden sadece sarıldı :( ........

kızlar kendinizi benim yerime koyabilirmisiniz bilemiyorum ama öyle yapmayı deneyerek yorum yapın lütfen.. lütfen yenisini sevmiyorsun ayrıl demeyin onu ben de biliyorum... benim merak ettiğim ben artık hiç mutlu olamayacak mıyım :( seneler geçti daha ne kadar devam edecek bu böyle, sonsuza kadar mı :( ben hep ağlayacak mıyım

peki geçiyor mu....

Peki ayrıl demiyorum.
Sadece tüm bunların aynısını size birisi yaparsa, o zaman hatırlarsınız, günahsız bir insanı üzdüğünüz bugünleri!:ssz:

bence yeni sevgilini sevmiyorsun yani yeteri kadar .diğerinin boşluğunu dolduramamış çünkü .eğer gerçekten aşık olsan tozu bile kalmazdı .ayrıl ayrılma o senin bileceğin iş canım ama gerçekten sevmeden sırf birini unutayım diye ilişkiye başlamak bana saçma geliyor ben kendi adıma seviyorsam birini eskileri umrumda olmaz çünkü gerçekten sevdiğim birinle olurum .birinin beni teslli etmensine ihtiyacım yok tabi kendi adıma .

ben de bir yandan seni senin sandığın kadar çok sevdeydi ne olursa olsun başka biriyle evlenmezdi diyorum.. bir yandan da yüreğime söz geçiremiyorum işte.. :( sanırım kız hamile olduğu için kızla evlenmek zorunda kalmış. ne olursa olsun artık asla onunla olmayacağım biliyorum ama onu sevmekten vazgeçemiyor bir türlü kalbim :'( ki ben o olmadı bunu seveyim bu olmadı diğerini seveyim diye yaşayabilen biri değilim.. bir kere sevdim işte, ne ondan öncesini ne ondan sonrasını gözüm görmüyor. imkansızlığın içinde çaresizce zamanların geçmesini bekliyorum işte :'(

ben de bir yandan seni senin sandığın kadar çok sevdeydi ne olursa olsun başka biriyle evlenmezdi diyorum.. bir yandan da yüreğime söz geçiremiyorum işte.. :( sanırım kız hamile olduğu için kızla evlenmek zorunda kalmış. ne olursa olsun artık asla onunla olmayacağım biliyorum ama onu sevmekten vazgeçemiyor bir türlü kalbim :'( ki ben o olmadı bunu seveyim bu olmadı diğerini seveyim diye yaşayabilen biri değilim.. bir kere sevdim işte, ne ondan öncesini ne ondan sonrasını gözüm görmüyor. imkansızlığın içinde çaresizce zamanların geçmesini bekliyorum işte :'(

canım seni çok iyi anlıyorum bende çok sevdim birini ayrılmak zorunda kaldım onun dengesizlikleri yüzünden .senin karşına çıkacak gerçekten onu unutturacak biri .bende çok zor seven bir insanım başkasına aşık olabileceğime inanıyorum sende inan .o yapmış seçimini .zamanla geçer hafifler ölüm acısı bile unutuluyor aşk acısıda geçer gider.

Mantigini kullan canim.
Ask dedigin en fazla 3 seneliktir.
Ondan sonra mantik devreye girer. Artik o mantigi devreye sokma zamani geldi.
Inan onunla mutlu olamazdin, o senin hayyallerinin katili.
Katilini nasil hala sevebilirsin.
Nolur normal hayata geri don.
Inan ondan cok daha iyi huylu, serefli, kacip gitmeyen,
baskasiyla evlenmeyen, omur boyu sadik kalacak insanlar vardir.
Sen once kendine deger vermeyi ogrenmelisin.
Zaten o zaman onu unutursun.

işte bir yanım onu çok seviyor bir yanım da ondan nefret ediyor. beni böyle bir başıma bıraktığı için beni bu kadar üzdüğü için nefret ediyorum ondan. ve asla affetmeyeceğim onu. ama hem nefret hem aşk nasıl oluyor ki.. :( inanın her gece allaha yalvarıyorum ne olur onu benim aklımdan da yüreğimden de çıkar diye ağlaya ağlaya uyuyorum her gece :'( aslında bazen unutur gibi oluyorum, sonra onunla ilgili küçücük bir şey bile dağılmama sebep oluyor :'(

başka birine aşık olmayı o kadar çok istiyorum ki. kendi kendime büyü yaptırmayı bile düşünüyorum artık şuandaki sevgilime çok aşık olayım yalnızca onu düşüneyim diye ? çünkü bu çocuk benim sevgimi gerçekten fazlasıyla hakediyor.. :( günah olduğunu bilmesem gözümü kırpmadan yaparım heralde..

insanlar yanındayken sevdiklerinin kıymetini bilmezler eminimki şuanki erkek arkadaşından ayrılsan bu seferde onun için ağlamaya başlarsın bence ilişkine dört elle sarıl ve anın tadını çıkar birlikte keyf alabilceğiniz yeni şeyler yapın ve asla arkanıza bakmayın o da arkasına baksaydı ne olursa olsun şuan evlenmiş olmazdı

Ohoooo adam bitmis gitmis, ele karismis be guzelim napiyosun?

Bu enn guzel yaslarini gecmise niye armagan ediyorsun? Yoksa senin zamanin kiymetli degil mi?

Kusura bakma istemedigin bir seyi soyleyecegim. Erkek arkadasin sana gecmisini unutturamamissa sen onu hiiic sevmiyorsun.

Ona da acidim yazik. Bilse ki sevgilisinin ruhu ve kalbi bir rahmetliye takilmis emin ol seni bitirirdi.

Eminim ki onun da cevresinde bu sevgiyi hakedecek ve karsiligini verecek coook guzel kizlar vardir.

Bence onu ozgur birak, sen de inat! ugruna evlenen sevgilinin anilarini dusunerek, parka gidip agla.
ok?

herşey insanın beyninde biter.Unutmak istediğini unutursun..Senin aklında o şöyle bir durumda ''da beni seviyordu ama sırf inat için evlendi'' ve sırf bu sebepten o defter halen kapanmıyor.eğer seni sevseydi zaten bir başkasıyla evlenmezdi.:45:

Oyüzdenn sen onun için ağlayarak sadece kendini hırpalıyorsun.Şuanki erkek arkadaşının kıymetini bil.Seni sorgulamamış bile.Sadece sarılmış üzüntüne ortak olmuş:40: çok taktir ettim açıkcası :34:

canım şu anda hissettiklerin için ne kendini suçla ne de aşık olamıyorum, unutamıyorum die üzül.

beş yıl önce erkek arkadaşımla tanıştığımda o da senin durumundaydı. aldatılmıştı, sevdiği ve evlenmeyi planladığı kişi başkasıyla evlenmişti ve depresyondaydı. onunla zorlu bir yola çıktığımı biliyordum ama bırakmadım, uğraştım. yeri geldi annesi gibi oldum yeri geldi arkadaşı gibi derdini dinledim, anlatmak istediklerini anlattı vs. ama o da çabaladı, unutmak için değil benim yanımda olabilmek için, bana ayak uydurabilmek için uğraştı. onunla birlikte gittikleri yerlere gittik, birlikte yaptıkları şeyleri yaptık hatta daha fazlasını da sonunda hayatını yeniden kurdu, okuluna devam etti, iş buldu, yaşadıklarını atlatması bir yılı falan buldu ama geçti.

uzuun uzun anlattım ama senin de böyle olacak canım.. hayatında biri varsa onunla mutlu olmayı dene. aşık olmaya zorlama, unutma kasma kendini.. akışına bırak, zamanla yanındaki insanın sana yaşattıklarıyla geçmişi hatırlamamaya başlayacaksın.

umutlu kal:)

zaten şuandaki sevgilim olmasa ben çok daha kötü olurdum eminim :( bu yüzden onu kaybedemem. çünkü o da olmazsa her şey çok daha zor olur :'(

minnicikim : çok teşekkür ederim.. yazan ellerine sağlık böyle yaşanmış hikayeler duydukça inan benim içimde bir filiz yeşilleniyor sanki.. olabilir diyorum geçebilir seninki de diyorum kendi kendime.. çok iyi geliyor.. çok teşekkür ederim.. size rabbim bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah. seninki bir senede toparlanmış. ama ben eski sevgilimden ayrılalı iki seneyi geçti.. hala seviyorum lanet olsun ben onu sevmek istemiyorum ! :( :( :'( gerçi şimdiki ilişkim yeni sayılır.. umarım ben de onunla bütün yaralarımı sararım ve onu çok severim. tek istediğim bu..

işte bir yanım onu çok seviyor bir yanım da ondan nefret ediyor. beni böyle bir başıma bıraktığı için beni bu kadar üzdüğü için nefret ediyorum ondan. ve asla affetmeyeceğim onu. ama hem nefret hem aşk nasıl oluyor ki.. :( inanın her gece allaha yalvarıyorum ne olur onu benim aklımdan da yüreğimden de çıkar diye ağlaya ağlaya uyuyorum her gece :'( aslında bazen unutur gibi oluyorum, sonra onunla ilgili küçücük bir şey bile dağılmama sebep oluyor :'(

başka birine aşık olmayı o kadar çok istiyorum ki. kendi kendime büyü yaptırmayı bile düşünüyorum artık şuandaki sevgilime çok aşık olayım yalnızca onu düşüneyim diye ? çünkü bu çocuk benim sevgimi gerçekten fazlasıyla hakediyor.. :( günah olduğunu bilmesem gözümü kırpmadan yaparım heralde..

en buyuk aşklar nefretle başlar canim bunu unutma nefret etmiyorum de bak omzunda aglayabilecegin biri var egerki onun sana verdiği degeri görebiliyorsan unutmaya caliş hersey gecici hayat neler cikiriyor insanin karşisina senin içindedki aslinda sevgi değil o başkasi ile evlendiği için zoruna gidiyo aklina geliyo onu istiyorsun bundan sonra yapabilecegin tek sey sevgiliniin gözlerinin içine bakip senin yaninda mutlu huzurlym diyebilmen belki o dur senin kismetin ilk once arkadas olabilmelisin onunla hersyini oturup konusabilmesin bu evlilik içinde oyle konusmak en guzel sey ustunden zamn gecince ne aptalim diyceksin şimdiki sevgilinin omzuna onun için agladigin için uzuleceksin sana son olark SEV SEVİL DİYORUM UMARİM YARDİMCİ OLABİLMİŞİMDİR

bence unutacaksın..ama önce unutmayı istemen lazım içinden..
biraz canı cehenneme demeyi öğrenmelisin..giderse gitsin..biterse bitsin her şey.. salla ya..
böyle hayat mı geçer.. benim de aklıma eskisi geliyor zaman zaman..yani 6-7 aydır böyle her şey yolundayken pat diye geliveriyor.. özlem duyuyorum..ama geçiyor sonra..mecbur geçecek.. başka yolu yok çünkü.. geçmişle yaşanmıyor..onlar yollarını çiziyorlar..bizsin devam edebileceklerine inanmışlar ki bir şekilde bitmesine izin vermişler.. o zaman güle güle demek gerekiyor..çünkü başka insanlarda ne cevherler var bilemezsin..bak ne güzel daha doğru bir erkek arkadaşın var..hem de yeni sayılır demişsin ilişkiniz için..demek ki onu tanıdıkça sevme ihtimalin artacak.. çünkü zaman geçmemiş henüz..onu tanımaya çalışmalısın..çok daha renkli olur her şey..hem şu unutamadığınla bir araya gelseniz bile iyi olmaz.farz edelim yani..imkansız ama farz et ki bir araya gelmişsiniz..inan ki kurtulmak isterdin ondan.. şimdiki erkek arkadaşına ayır beynini ve değerli zamanını.. böyle niteliksiz birine değil..o üzülsün kendi haline..onun hayatı bence daha iç karartıcı..hamile bırak birini..sonra da evlenmek zorunda kal..rezalet..karaktersiz bi adam bu sanırım..

evli olan taraf ben o bekar üstelik bugun facede tesadüfen eski geçmişimi silerken kızla fotosunu gördüm yazmış duvarına hilalim sni çok seviyorum felan

bana söylediklerinin aynısııııııııııı

inş senin yaşadıklarını o yaşıyordur :67: ben arkdşıma böle dedim inş yaşadıklarımı yaşıyordur

çünki okadar ufak sebepten ayrıldıkki umarım ama umarım nedensiz gidenler hep eskileri hatırlarrrrr ömür boyuuuu :22:

evli olan taraf ben o bekar üstelik bugun facede tesadüfen eski geçmişimi silerken kızla fotosunu gördüm yazmış duvarına hilalim sni çok seviyorum felan

bana söylediklerinin aynısııııııııııı

inş senin yaşadıklarını o yaşıyordur :67: ben arkdşıma böle dedim inş yaşadıklarımı yaşıyordur

çünki okadar ufak sebepten ayrıldıkki umarım ama umarım nedensiz gidenler hep eskileri hatırlarrrrr ömür boyuuuu :22:

birini tam unutmadan baska bır ilişkiye baslamak ınsanı daha cok yaralıyor

ama durumunuz enteresan biteli 2 yıl olmus ve baska bırıyle evlenmıs :44:
nasıl bır umutmus sızınkı bıtmek bılmemiş umut bıtınce unutmakta kolay olmalı dıye dusunuyorum...
bilmıyorum Allah korusun yıllarca unutamadıgım bırı olmadı hiç belkı sızın gıbı ınsanlar vardır..
bence artık silkelenip gerceklerın farkına varsanız kendınızıde sızı sevenlerı de üzmeseniz iyi edersiniz.

birini tam unutmadan baska bır ilişkiye baslamak ınsanı daha cok yaralıyor

ama durumunuz enteresan biteli 2 yıl olmus ve baska bırıyle evlenmıs :44:
nasıl bır umutmus sızınkı bıtmek bılmemiş umut bıtınce unutmakta kolay olmalı dıye dusunuyorum...
bilmıyorum Allah korusun yıllarca unutamadıgım bırı olmadı hiç belkı sızın gıbı ınsanlar vardır..
bence artık silkelenip gerceklerın farkına varsanız kendınızıde sızı sevenlerı de üzmeseniz iyi edersiniz.

canım,sevgiline daha fazla haksızlık yapma...ve tabiki kendinede..
ondan ayrılman lazım...ozaman üstünden büyük bir yük kalkacak...ve nefes almaya başlayacaksın..

dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir diye bir klişe vardır yaa..işte o gerçekten DOĞRU...

sende eski sevgilinden vazgeçersin ama işte böyle bikere sevip öyle kolay unutamayanlardansın sen..

o adam biriyle evlenmiş..yakında çocuklarıda olur..eşiyle ayrılsa bile..napıcan 2.el çocuklu adamı dimi tatlım...

oadam artık tarihe karışmış canım...kendi hayatını yaşıyor..aklına bile gelmediğini söylesem kızarmısın bana...?evliliğin sorumluluğunda hayat şartlarında seni ayda kaç kez düşünebilirki?o hayatını kurmuş..
seninle evlenme isteği olsaydı zaten evlenirdiniz..inat falan olamaz...nekadarda inat diye kendini kandırsanda o imzayı atmış biri olarak asla inadına evlenilmeyeceğini biliyorum canım..
büyük bir sorumluluk o imzayı atmak..ve insanlar sevdikleriyle evlenir..yada mantıklı geldiği için..

dediğim gibi,o istediğiyle evlenmiş..o sen değilsin..çünkü senin evleneceğin kişide o değildi canım..
Allahım bişeyleri veriyorsa yaşayın diye bir hayır aramak lazım...
demekki onunla evlensen bile mutlu olamayacaktınız..inşallah Allahım kalbine göre verir ve
ex aşkın için üzüldüğün günlere yanıp oh beeeeeee aşkımı buldum işte diyeceğin günlerin yakındır:)
sevgiler..

peki geçiyor mu....

Back