- 4 Ağustos 2017
- 2.224
- 8.966
- 27
Ahahhaa bende 26 yaşındayım peki ne demek oluyor oben de bana yakın olduğu için değil yeni neslin ağzıyla yazdım
yoksa ben 30 yaşında öğretmenim
bombing ghosting çocuklardan öğreniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhaa bende 26 yaşındayım peki ne demek oluyor oben de bana yakın olduğu için değil yeni neslin ağzıyla yazdım
yoksa ben 30 yaşında öğretmenim
bombing ghosting çocuklardan öğreniyorum
Artık ilişkiler nasıl ciddiye evrilir onu da bilmiyorumYani yapacağın da bişey yok zaman gösterecek. Sen kendini kaptırma hayatının merkezine onu koyma ilişkiniz ciddiye binmedikçe
Aslında şaşkınım evlenme arefesinde bir ilişkim bitti. Ve ben onu tanıdıktan sonra kimseyi tanımama gerek kalmaz gözüyle bakmışım. Hani evet birisinin benımle ilgilenmesi falan hoşuma gidiyor tabii amaSiz elbette temkinli olmayı elden bırakmayın ama temkinli olurken de bu ilk günlerin heyecanını da yaşamayı elden bırakmayın.
Rahatsız olduğunuz bi şey olursa iletişime kapalı olmayın ve "bunu böyle yapmasak daha memnun olurum" şeklinde ifade edin. Bu uyarıyı saldırgan tavırla karşılamıyorsa ve bunu düzeltmeye çalışıyorsa bir artı puan verin.
Bol şans
siz daha gençsiniz demekAhahhaa bende 26 yaşındayım peki ne demek oluyor o
lovebombing: çok ilgilenmeklovebomging şey değil mı ya deli gibi ilgilenip birlikte olduktan sonra ortadan kaybolup çıt çıkarmayan? yoksa ghosting miydi o ay ben çok karıştırıyorum. ama çocuk seninle ilgileniyor bence bu öyle birşey değil.
Mucize kendini aynada görse ben neyim bu gözler karşısında diye küfür eder kendineGözlerin mucize gibi bakıyor ne ya
ahhahah mesleği göz ile ilgili ondan heraldeMucize kendini aynada görse ben neyim bu gözler karşısında diye küfür eder kendine
Yorumunuz için teşekkür ederim :)Fazla bağlanmadan, acele etmeden, tatlı tatlı devam edebilirsiniz bence. Ben bir sıkıntı görmedim.
Göz doktoru muahhahah mesleği göz ile ilgili ondan heralde
ay ne var 3 yaşta :) birşey olmaz hatta daha güzel size düşkün olur.lovebombing: çok ilgilenmek
ghosting: çok ilgiden sonra bir anda kaybolmaktı heralde
ben de bilmiyorum ki
Öyle mi ya böyle mi başlıyordu her şey
Ama benden 3 yaş küçük
Gözlerin doğuyor gecelerimeGözlerin mucize gibi bakıyor ne ya
Temkinli git, atalarımızın bir sözü ile hızlı koşan atın b.ku seyrek düşerArkadaşlar merhaba :)
büyük bir dert değil ama kişisel güvensizliğim.
2 hafta önce birisiyle konuşmaya başladım. Çocuk Yunanistan da büyümüş bir Türk. Benden 3 yaş küçük. Kocaeli de okumuş, burada çalışıyor.
8-9 gün sosyal medya üzerinden konuştuktan sonra buluşma kararı aldık. Geçen cumartesi buluştuk.
O karşı yakada olduğu için mekanı ben seçmek durumunda kaldım,burayı pek bilmiyor. Tatlı, çay, sohbet aktı gitti.
Benim dönmem gerektiği için kalktık. Hesabı ödemeye çalıştım o benden önce -ben lavabodayken- ödemiş.
Beraber Marmaray' a geçtik. Ben binene kadar arkamdan baktı ben gittim.
Çok güzel bir gündü falan yazmış sosyal medyadan konuşmaya devam ettik.
Dün tekrar buluştuk. Yine bana yakın bir yere gittik. Bu kez kahveleri ben alacağım diye ısrar ettim ama zorla o ödedi. Sohbet, muhabbet. Ben karşılaşınca ve ayrılırken tokalaşıyorum. Dokunmaya çalışması vs asla yok. Telefon numarası muhabbeti olunca dün söylersen ezberlerim falan dedi öyle telefonlaşmış olduk.
Sürekli iltifatlar ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan diyor öyle acayip sapkın bir şey görmedim
İş dışında gayet ilgili işte de öğle arasında falan yazıyor. Beni soruyor, kendisi anlatıyor, ailemi sordu, ailesinden söz etti.
Dün tramvayda çocuk baktım falan diye konuşurken çocuk sever misin ben de çok severim falan dedi.
Ben fazla iltifat ettiğini falan söyledim, ayarlayalım dozu bana yardım eder misin falan dedi. Ben beklerim bana alışmanı falan dedi.
Ama yeni nesil ağzıyla lovebombing mi yoksa gerçekten ilgili mi bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacı var, teşekkür ederim :)
bir de 6 ay falan önce kötü bir ilişki tecrübesinden çıktım , bana iyi geldi açıkçası
ne bilim ya bana da hep küçük gösteriyorsun derler ama annesi gibi durmayayımay ne var 3 yaşta :) birşey olmaz hatta daha güzel size düşkün olur.
yroumunuz için teşekkür ederimmlovebombing durumunda, ilk zamanlarda "sensiz yaşayamam" kelimesi ipucu olabilir. İlk zamanlar dediğim de daha yeni tanışmışken vs. Çok abartılı sevgi gösterisi diyebilirim. Zamansız, alakasız ve çok çok abartılı sevgi gösterisi hatta şovu..
Anlattıklarınız lovebombing değil. Sizinle gerçekten ilgileniyor bence :) Tadını çıkarmaya bakın..
ahahahah yuzyuze oturunca bu iltifatı buldu heralde .DGözlerin doğuyor gecelerime
ahahhaaTemkinli git, atalarımızın bir sözü ile hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer
Her şeyin fazlası zarar , fazla tutkunun sonun fazla soğukluk olur uçlarda her şey
Olay şöyle olduNeyse şaka maka çocuk sevmek falan konuları için erken daha, biraz hızlı gidiyor abimiz ama belki heyecanlıdır. Siz yine kendinizi kaptırmayın ama çok da mesafeli durup acaba mı diyerek bu tatlış günleri de kaçırmayın bence
evetGöz doktoru mu
o nasıl bir şey kiEsra Dermancıoğlu’nun yapay zeka sevgilisi gibi yani
Zamana bırakın ama ilk 2 ay civarı genelde böyle oluyorlar sonra kadının duygularından emin olunca her şey değişebiliyor. Belki de gerçekten ruhsal olarak da bir sevgi var bilemeyiz
O size ne ara alışmış ki? Sanki platonik aşık size de siz de yıllar sonra şans verdiniz.Ben beklerim bana alışmanı falan dedi.