Yeni Nesil Lovebombing Miymiş :)

lovebomging şey değil mı ya deli gibi ilgilenip birlikte olduktan sonra ortadan kaybolup çıt çıkarmayan? yoksa ghosting miydi o :KK70: ay ben çok karıştırıyorum. ama çocuk seninle ilgileniyor bence bu öyle birşey değil.

Yani yapacağın da bişey yok zaman gösterecek. Sen kendini kaptırma hayatının merkezine onu koyma ilişkiniz ciddiye binmedikçe
Artık ilişkiler nasıl ciddiye evrilir onu da bilmiyorum
Çıkma teklifi kalktı mertlik bozuldu :)

Teşekkür ederim. O bir plan yapıyor mesela şuraya gidelim bunu yapalım ahahha bakarız diyordum kızarıyor çocuk :)
Siz elbette temkinli olmayı elden bırakmayın ama temkinli olurken de bu ilk günlerin heyecanını da yaşamayı elden bırakmayın.
Rahatsız olduğunuz bi şey olursa iletişime kapalı olmayın ve "bunu böyle yapmasak daha memnun olurum" şeklinde ifade edin. Bu uyarıyı saldırgan tavırla karşılamıyorsa ve bunu düzeltmeye çalışıyorsa bir artı puan verin.
Bol şans ❤️
Aslında şaşkınım evlenme arefesinde bir ilişkim bitti. Ve ben onu tanıdıktan sonra kimseyi tanımama gerek kalmaz gözüyle bakmışım. Hani evet birisinin benımle ilgilenmesi falan hoşuma gidiyor tabii ama

söylediklerimi çok önemsiyor zaten ŞİMDİLİK :KK70:
doğum gününü söylemişti unutmusum
O benimkini anımsıyormuş bayağı bozuldu

benim umursama seviyesi :)
Ahahhaa bende 26 yaşındayım peki ne demek oluyor o 😂
siz daha gençsiniz demek :KK70:

lovebomging şey değil mı ya deli gibi ilgilenip birlikte olduktan sonra ortadan kaybolup çıt çıkarmayan? yoksa ghosting miydi o :KK70: ay ben çok karıştırıyorum. ama çocuk seninle ilgileniyor bence bu öyle birşey değil.
lovebombing: çok ilgilenmek
ghosting: çok ilgiden sonra bir anda kaybolmaktı heralde :KK70:

ben de bilmiyorum ki :KK70:

Öyle mi ya böyle mi başlıyordu her şey

Ama benden 3 yaş küçük :KK70:

lovebombing durumunda, ilk zamanlarda "sensiz yaşayamam" kelimesi ipucu olabilir. İlk zamanlar dediğim de daha yeni tanışmışken vs. Çok abartılı sevgi gösterisi diyebilirim. Zamansız, alakasız ve çok çok abartılı sevgi gösterisi hatta şovu.. :confused:

Anlattıklarınız lovebombing değil. Sizinle gerçekten ilgileniyor bence :) Tadını çıkarmaya bakın..

Arkadaşlar merhaba :)

büyük bir dert değil ama kişisel güvensizliğim.
2 hafta önce birisiyle konuşmaya başladım. Çocuk Yunanistan da büyümüş bir Türk. Benden 3 yaş küçük. Kocaeli de okumuş, burada çalışıyor.

8-9 gün sosyal medya üzerinden konuştuktan sonra buluşma kararı aldık. Geçen cumartesi buluştuk.
O karşı yakada olduğu için mekanı ben seçmek durumunda kaldım,burayı pek bilmiyor. Tatlı, çay, sohbet aktı gitti.
Benim dönmem gerektiği için kalktık. Hesabı ödemeye çalıştım o benden önce -ben lavabodayken- ödemiş.
Beraber Marmaray' a geçtik. Ben binene kadar arkamdan baktı ben gittim.
Çok güzel bir gündü falan yazmış sosyal medyadan konuşmaya devam ettik.

Dün tekrar buluştuk. Yine bana yakın bir yere gittik. Bu kez kahveleri ben alacağım diye ısrar ettim ama zorla o ödedi. Sohbet, muhabbet. Ben karşılaşınca ve ayrılırken tokalaşıyorum. Dokunmaya çalışması vs asla yok. Telefon numarası muhabbeti olunca dün söylersen ezberlerim falan dedi öyle telefonlaşmış olduk.

Sürekli iltifatlar ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan diyor öyle acayip sapkın bir şey görmedim
İş dışında gayet ilgili işte de öğle arasında falan yazıyor. Beni soruyor, kendisi anlatıyor, ailemi sordu, ailesinden söz etti.
Dün tramvayda çocuk baktım falan diye konuşurken çocuk sever misin ben de çok severim falan dedi.
Ben fazla iltifat ettiğini falan söyledim, ayarlayalım dozu bana yardım eder misin falan dedi. Ben beklerim bana alışmanı falan dedi.

Ama yeni nesil ağzıyla lovebombing mi yoksa gerçekten ilgili mi bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacı var, teşekkür ederim :)

bir de 6 ay falan önce kötü bir ilişki tecrübesinden çıktım , bana iyi geldi açıkçası
Temkinli git, atalarımızın bir sözü ile hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer :KK70:

Her şeyin fazlası zarar , fazla tutkunun sonun fazla soğukluk olur uçlarda her şey

images

Mucize gibi bakan göz

• Komik
Reactions: Rey
Neyse şaka maka çocuk sevmek falan konuları için erken daha, biraz hızlı gidiyor abimiz ama belki heyecanlıdır. Siz yine kendinizi kaptırmayın ama çok da mesafeli durup acaba mı diyerek bu tatlış günleri de kaçırmayın bence

ay ne var 3 yaşta :) birşey olmaz hatta daha güzel size düşkün olur.
ne bilim ya bana da hep küçük gösteriyorsun derler ama annesi gibi durmayayım :KK70:
lovebombing durumunda, ilk zamanlarda "sensiz yaşayamam" kelimesi ipucu olabilir. İlk zamanlar dediğim de daha yeni tanışmışken vs. Çok abartılı sevgi gösterisi diyebilirim. Zamansız, alakasız ve çok çok abartılı sevgi gösterisi hatta şovu.. :confused:

Anlattıklarınız lovebombing değil. Sizinle gerçekten ilgileniyor bence :) Tadını çıkarmaya bakın..
yroumunuz için teşekkür ederimm :KK200:
Gözlerin doğuyor gecelerime
ahahahah yuzyuze oturunca bu iltifatı buldu heralde .D
Temkinli git, atalarımızın bir sözü ile hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer :KK70:

Her şeyin fazlası zarar , fazla tutkunun sonun fazla soğukluk olur uçlarda her şey
ahahhaa
yanii ben de diyorum ama rahatsız ediyorsam azaltayım içimden geleni söylüyorum diyor ama nazik nazik böyle zaten şivesi de var Yunanistan'dan kalma :KK70:
Neyse şaka maka çocuk sevmek falan konuları için erken daha, biraz hızlı gidiyor abimiz ama belki heyecanlıdır. Siz yine kendinizi kaptırmayın ama çok da mesafeli durup acaba mı diyerek bu tatlış günleri de kaçırmayın bence
Olay şöyle oldu
tramvayla geldim, çocuk vardı ağladı ben de eğledim biraz pat uyudu falan bunu anlatıyordum
onun üstüne sever misin karşı mısın çocuk yapmaya falan dedi
o şekilde yani evlenelim falan demedi hiç
sadece Yunanistan'ı görmen lazım diyor mesela taverna anlatırken. Ben de babam izin vermez gelemem ahaha diyorum sesi içine kaçıyor hafif ilerde falan diyor uzağa bakıp gülümsüyor :KK70:

Esra Dermancıoğlu’nun yapay zeka sevgilisi gibi yani 😂

Zamana bırakın ama ilk 2 ay civarı genelde böyle oluyorlar sonra kadının duygularından emin olunca her şey değişebiliyor. Belki de gerçekten ruhsal olarak da bir sevgi var bilemeyiz

Esra Dermancıoğlu’nun yapay zeka sevgilisi gibi yani 😂

Zamana bırakın ama ilk 2 ay civarı genelde böyle oluyorlar sonra kadının duygularından emin olunca her şey değişebiliyor. Belki de gerçekten ruhsal olarak da bir sevgi var bilemeyiz
o nasıl bir şey ki :KK70:

evet ben hep bakarız belki gideriz belki yemek yeriz falan diyorum
Çok belirsizim ilgi çekmiş olabilir :KK70:

X