yeni mutfağımız :)

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
Selam herkese, yeni taşınacağımız evin yenilediğim mutfağını sizinle paylaşmak istedim. Çizimini ben yaptım, marangoz çok fazla uğraştırdı beni ama sonunda tamamlandı :) ankastreleri takılmış halini de eklicem..

banyolarda ve salonda yaptığım değişiklikleri başka konularda aktarıcam, daha eksikleri var..

çizimim..

tadilattan önce..

mermer döşenirken..

cam mozaik yapılırken..

Son düzenleme:
Güle güle kullanin insaAllah.
Rengide seklide mükemmel.

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bizim bir mutfak yaptırma olayımız var da çizimi çok beğendik :)
kullanılan malzemeler neler ve kaça yaptırdınız hepsini?

Güle güle kullanin insaAllah.
Rengide seklide mükemmel.

çok sağol.. rengini full beyaz düşünüyorduk ama son dakikada mürdüme karar verdik..

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bizim bir mutfak yaptırma olayımız var da çizimi çok beğendik :)
kullanılan malzemeler neler ve kaça yaptırdınız hepsini?

inşallah..

bu mutfak lake, marangoz benim devamlı çalıştığım bir firma olduğu için 2000 TL civarına geldi.. tezgahı ayrı yaptım, o da çimstone, 1000 tl tuttu. cam mozaikler de 600 tl tuttu..

renkler çok hoş, çok beğendim .. ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin inş

teşekkürler, inşallah..

güle güle kullan yerleri mermer düşünmen çok akıllıca dolap renkleri açık aydınlık olur. gayet güzel

zemindeki mermere bayildim,
bi yerde beyazini gorup cok begenmistim,
gule gule kullanin ama temizligi ozen istiyomus bazi deterjanlar leke birakiyomus die dydum umarim sorun yasamazsin
coook guzel olmus

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullan yerleri mermer düşünmen çok akıllıca dolap renkleri açık aydınlık olur. gayet güzel

teşekkürler :)

zemindeki mermere bayildim,
bi yerde beyazini gorup cok begenmistim,
gule gule kullanin ama temizligi ozen istiyomus bazi deterjanlar leke birakiyomus die dydum umarim sorun yasamazsin
coook guzel olmus

evet mermer aslında çok hassas bir malzeme, yapı marketlerde satılan özel mermer temizleyiciler var, yada saf su en iyisi..

önemli olan birşey dökülürse falan hemen temizliğini yapmak, yoksa lekeyi hemen emiyor..

canım mutfağın çok güzelmiş renk uyumu harika olmuş bayıldım kesinlikle güle güle oturun inşallah evinde. evinin bitmiş yerleşmiş resimlerinide bekliyoruz canım.

canım mutfağın çok güzelmiş renk uyumu harika olmuş bayıldım kesinlikle güle güle oturun inşallah evinde. evinin bitmiş yerleşmiş resimlerinide bekliyoruz canım.

bu ailemin evi aslında ben daha bekarım ailemle kalıyorum.. kendi eviminde resimlerinşi eklerim inşallah..

eski koltuklar döşemeciye gidiyor.. kumaşları seçtim.. onları da eklicem, umarım güzel olur..

Çok başarılı bir çizim dolap renklerinde çok uyumlu olmuş,Güle güle sağlıkla oturun inşallah.ben bişey sormak istiyorum kombiyi dolap içine mi koydunuz merak ettim,bende yeni yaptırıyorum dolaplarımı kombimiz bacalı olduğu için hava alması için dolap içinde tehlikeli olur dediler ama açıktada hiç hoş durmuyor.Napıcam bilmiyorum bana bi fikir verirseniz sevinirim senin mutfağını çok beğendim...

apartmanda merkezi ısıtma sistemi var, ama ileride geçilebilir diye ben o kısmı boş bıraktım. ama sorarsan en son abimler kombilerini dolap içinde sakladılar. onların sisteminin nasıl olduğunu öğrenirim senin için..

Renk uyumu super gorunuyor..
Cok ferah olmus gule gule kullanin..

benim mutfağımda bunun tam tersi ama herşeyin yeri hemen hemen hepsi aynı
tersi L şeklinde olacak inşaallah çok güzel omuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…