- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
-
Güle güle kullanin insaAllah.
Rengide seklide mükemmel.
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bizim bir mutfak yaptırma olayımız var da çizimi çok beğendik :)
kullanılan malzemeler neler ve kaça yaptırdınız hepsini?
renkler çok hoş, çok beğendim .. ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin inş
güle güle kullan yerleri mermer düşünmen çok akıllıca dolap renkleri açık aydınlık olur. gayet güzelSelam herkese, yeni taşınacağımız evin yenilediğim mutfağını sizinle paylaşmak istedim. Çizimini ben yaptım, marangoz çok fazla uğraştırdı beni ama sonunda tamamlandı :) ankastreleri takılmış halini de eklicem..
çizimim..
Eki Görüntüle 415905
tadilattan önce..
Eki Görüntüle 415889
Eki Görüntüle 415887
mermer döşenirken..
Eki Görüntüle 415893
Eki Görüntüle 415891
Eki Görüntüle 415896
Eki Görüntüle 415897
cam mozaik yapılırken..
Eki Görüntüle 415899
Eki Görüntüle 415904
Eki Görüntüle 415903
güle güle kullan yerleri mermer düşünmen çok akıllıca dolap renkleri açık aydınlık olur. gayet güzel
zemindeki mermere bayildim,
bi yerde beyazini gorup cok begenmistim,
gule gule kullanin ama temizligi ozen istiyomus bazi deterjanlar leke birakiyomus die dydum umarim sorun yasamazsin
coook guzel olmus
canım mutfağın çok güzelmiş renk uyumu harika olmuş bayıldım kesinlikle güle güle oturun inşallah evinde. evinin bitmiş yerleşmiş resimlerinide bekliyoruz canım.
Selam herkese, yeni taşınacağımız evin yenilediğim mutfağını sizinle paylaşmak istedim. Çizimini ben yaptım, marangoz çok fazla uğraştırdı beni ama sonunda tamamlandı :) ankastreleri takılmış halini de eklicem..
banyolarda ve salonda yaptığım değişiklikleri başka konularda aktarıcam, daha eksikleri var..
çizimim..
Eki Görüntüle 415905
tadilattan önce..
Eki Görüntüle 415889
Eki Görüntüle 415887
mermer döşenirken..
Eki Görüntüle 415893
Eki Görüntüle 415891
Eki Görüntüle 415896
Eki Görüntüle 415897
cam mozaik yapılırken..
Eki Görüntüle 415899
Eki Görüntüle 415904
Eki Görüntüle 415903
Çok başarılı bir çizim dolap renklerinde çok uyumlu olmuş,Güle güle sağlıkla oturun inşallah.ben bişey sormak istiyorum kombiyi dolap içine mi koydunuz merak ettim,bende yeni yaptırıyorum dolaplarımı kombimiz bacalı olduğu için hava alması için dolap içinde tehlikeli olur dediler ama açıktada hiç hoş durmuyor.Napıcam bilmiyorum bana bi fikir verirseniz sevinirim senin mutfağını çok beğendim...
Renk uyumu super gorunuyor..
Cok ferah olmus gule gule kullanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?