- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi kirciceklerim
Belki yazıldı bilemiyorum ama Türkiye’nin istediğiniz il veya ilçesinde kimliğinizi yenileyebilirsiniz. Biz tenha ve çok alakasız bir ilçeye gitmişken değiştiriverdik ordan biliyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yenileme bu yenileme değil. Şimdi çipli kimliklere geçiliyor ya onun için randevu gerekebiliyor yoğunluktan dolayı.Yeni kimlik almak niye bu kadar zor yahu ne randevusu? Kimligimi kaybettim daha dogrusu cuzdan calinanca kimlikte gitti. Randevu filan almadan gittim ayni gun yeni kimligimi aldim. Bursada oluyor bu olay oyle tenha biyerde de yaptirmadim.
Benim kv yeni kimliği Trabzon da çıkartıldı istanbulda ikamet ediyoruz.Evet ama o da İstanbul'da değiştiremiyor sistem randevu vermiyor yoğunluktan. Başka bir ilde değiştirmeyi deneyecekbenim sorum da bu başka bir ilde değiştirebilir miyiz?
Biz başvuru yapamadık, salondaki görevliler kimliğiniz çok eski fotoğraflarınız seçilmiyor yenileyin öyle gelin dediler. Biz sadece gün için kapora verdik 200tl, gidip resmi başvuruda bulunamadık dahaResmi olarak nikaha başvurmak nedır?
Benim de 1 ay sonra düğünüm var kısmetse.
Basvuru yaptık, nüfüs cuzdanlarının ödemesini yaptık, nikahtan 10-15 gün önce gelin salonun ödemesini yapın dediler. Başka da birşey demediler bende İstanbulda yaşıyorum ayrıca.