9 ay öncesinden nikah

Böyle antin kuntin işlerden kimseye hayır gelmez canım bence bu işe girme, her şey vakti geldiğinde olsun, sistemin açığını bulup kullanmak için evlilik gibi bir mesele tehlikeye atılamaz
Ne alakası var lojman sırasına gırmek ıcın cogu memur onceden nıkah yapar . Bizde 4 ay once yaptırdık ve sıraya gırdık ıkıncı senemızde lojmana gırmıstık.
Yanı sız nılah yaptınız dıye hopp sizi alıp başa koymuyorlar .. sırada bekleyen cok kım kımın hakkını yıyecek tuhaf tuhaf konusuyorsunuz

Kendınızden emın degılsınız demkkı
Cogu memur bu sekılde erken nıkah kıyar zaten
Bende 4 ay once nıkah yapmıstım lojman sırasına gılan gırmıstık
Zaten 10 sene once bıle 2. Senede sıra geldı.
Sımdı herkes lojmana gormek ıstıyordur sıra kımbılır nezaman gelecek
Kendınızden be nısanlınızdan emınsenız tabiki yapın sonucta sızın yararınıza

Ne alakası var lojman sırasına gırmek ıcın cogu memur onceden nıkah yapar . Bizde 4 ay once yaptırdık ve sıraya gırdık ıkıncı senemızde lojmana gırmıstık.
Yanı sız nılah yaptınız dıye hopp sizi alıp başa koymuyorlar .. sırada bekleyen cok kım kımın hakkını yıyecek tuhaf tuhaf konusuyorsunuz
Hak hukuk gözetenler yapmaz hanımefendi. Bende memurum benim kurumumda da bekarların lojman hakkı yok. Hakkım olmayan bir zamanda sistemin açığını kullanarak kimsenin önüne de geçmedim. Siz mesela benden bir ay sonra evlenecekken yalan dolanla nikah yapıp benim önüme sıraya geciceksiniz bir de bunu normal diye anlatıyorsunuz garip 🤷🏼‍♀️

Hayır, kesinlikle yapmayın. Nisanın anlamı ne ki? Birbirini, ailesini tanımak. Nisanliyken ayrilmak isteseniz nikah aklınızda bağlayıcı olacak. Dugunsuz nikah istemiyorum deyin bitsin.

Bitanecim o hatayı ben yaptım . Ve kötü bir şekilde boşandım. Sen yapma. Nasılsa artık resmi olarak elimde diye baya mental olarak hardcore girisebiliyor erkek kişisi ve ailesi . Aman diyim .
Bu arada ben lojman için değil atama kolaylığı için yapmıştım ne atanabildim ne evli kalabildim ahahahs 🤣🤣 nikah düğünde kiyilmali kizceler yapmayın dontttt

Erken nikah kiyip da ayrilan çok var bence erkenden kiymayin ki sorun oldugunda kolayca birakip gidebilin diğer türlü zor

Kendınızden emın degılsınız demkkı
Cogu memur bu sekılde erken nıkah kıyar zaten
Bende 4 ay once nıkah yapmıstım lojman sırasına gılan gırmıstık
Zaten 10 sene once bıle 2. Senede sıra geldı.
Sımdı herkes lojmana gormek ıstıyordur sıra kımbılır nezaman gelecek
Kendınızden be nısanlınızdan emınsenız tabiki yapın sonucta sızın yararınıza
Zaten nikahın bu kadar çok erken olması benim için mesela düğüne bir kaç ay olsa yine neyse ben daha bir aylık nişanlı bile değilken aniden nikah kıymış olacağım üstelik dokuz ay öncesinden. Kendimle emin olmamakla da alakası yok konunun

Durumuna üzüldüğümüz için yazdığın, uyarsın diye etiketledigin kişiden beddua yemek...insanlar böyle işte kimseye acimayacaksin kendi seçimleri hakediyorsun deyip geçmek lazım demek
aman gram umrum değil kendi edip kendi buluyor neticede. Yaralı parmağa işemezse kimse yardıma gitmez, yara delmekten keyif alırsa herkes yarasını eşeler bu işler böyle.

Zaten nikahın bu kadar çok erken olması benim için mesela düğüne bir kaç ay olsa yine neyse ben daha bir aylık nişanlı bile değilken aniden nikah kıymış olacağım üstelik dokuz ay öncesinden. Kendimle emin olmamakla da alakası yok konunun
Anladım evet cok yenıymıs

Merhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?

Bu arada kendi evi başka bir ilde. Benim krndi atama durumum olduğu için nişanlımın memur olduğu ilde geçici kalacağız sürekli olarak değil.
Bir kere sizin hakkınız olmayan bir şeyi bu şekilde elde etmeye çalı de Mak ne kadar etik. İkincisi allasen kira pahalı diye erken evlilik mi yapılır . Bu kadar hesapçı olmayın. Nisan atmak isterseniz ne olacak boşanacak mısınız

Back
X