• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni İş ve Kaygılı Bir Ben :/

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Bu işimde ki dördüncü yılım. Ufak tefek sorunlar dışında pek bir sıkıntı olmadı. Ve ben bu yerden ayrılıyorum ama acaba hata mı ettim demekten de kendimi alıkoyamıyorum.
Bundan iki hafta önce buradaki yetkilim odasına çağırıp merkezde elaman ihtiyaçlarının olduğunu beni oraya uygun gördüklerini ve benim de fikrimi sorup iki üç gün düşünme süresi verdi. Oranın aslında bana baya artıları var ama buranın da bir alışılmışlığı vardı. Artık eski işyerimin diyeyim pazartesi son kez gelip yeni yerime geçiş yapacağım. Yeni iş yerimin avantajları

- merkezde çarşının ortasında her şey elimin altında olacak
- Evime daha yakın yakın en fazla 20 dk olacak
Eski iş yerimde servisle gidip geliyordum ve 1 saat yol sürüyordu. Burada organize bölgesi olduğu için yemek problemimiz oluyordu. Ama merkezden uzak olduğu için daha sakin ve fazla sıkıntı çıkarmayan bir yerdi. Şimdi gideceğim yer kalabalık ve yoğun olacak. Biraz korkularım var gibi endişe ediyorum. Tamam öyle düşündüğüm gibi olmayacak ama insanın içinde acaba yanlış mı yapıyorum yerimden kıpırdamakla diye geçmiyor değil. Burada sağolsunlar beni çok severlerdi. Zaten kimseye kötülüğü dokunacak biri de değilim. Öğlen arası veda yemeği verecekler bunu ilk bana yapıyorlar. Bende eşyalarımı falan topladım küçük bir kutunun içine içim bir tuhaf oldu. Ve burası ilk iş yerim sayılacak bir yerdi. Bundan önce 3 iş yeri değiştirdim ama onlardan ne ben memnun kaldım ne onlar. Anlayacağınız 4 yılımı geçirdiğim bu yerden ayrılmak biraz üzdü beni. Tamam biliyorum fazla dramatize ettim ama bu konularda biraz fazla duygusalım. Ve bir yere alışma konusunda fazlasıyla zorlanıyorum.

Hayırlı olsun avantajları daha çok görünüyor. Oraya da alışırsınız. İnsan herşeye alışıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben de beş yılımı geçirdiğim okulumdan başka yere atandım. İçim hala bir tuhaf. Ama burası da güzel. Hayat bir yerden bir yere sürüklüyor bizi. Buna uyum sağlamak gerekiyor. Umarım sizin için hayırlısı olur :)

Hayırlısı olsun bence daha iyi olur. Bizim şirketin de merkezi Kadıköy’ de fabrikası Gebze’de. Siz böyle anlatınca acaba aynı şirket mi dedim :)

Hayırlı olsun avantajları daha çok görünüyor. Oraya da alışırsınız. İnsan herşeye alışıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim kime danıştıysam burası senin için daha iyi olacak diyor. İnşallah öyle olur.

Ben de beş yılımı geçirdiğim okulumdan başka yere atandım. İçim hala bir tuhaf. Ama burası da güzel. Hayat bir yerden bir yere sürüklüyor bizi. Buna uyum sağlamak gerekiyor. Umarım sizin için hayırlısı olur :)
Evet ben burdan gitmem diye düşünüyordum hep ama öyle olmuyormuş işte. Umarım öyle olur bakalım.

Hayırlısı olsun bence daha iyi olur. Bizim şirketin de merkezi Kadıköy’ de fabrikası Gebze’de. Siz böyle anlatınca acaba aynı şirket mi dedim :)
Teşekkür ederim bu sözleri duyunca içim biraz olsun ferahlıyor :) Yok başka ilde yaşıyorum ben :)

Back