- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi Esma temur
-
O evlendi benim canimdan can gitti. 22 ekimden beri ne ses ne soluk.Bende 7 aydır tanıdığım adam ile bir yola ciktim.Canım aciyor ama geçecek biliyorum... mutlu olmak bana çok uzak ama InsALLAH bende mutlu olurum kizlar
Doğru aynen bubaşkası için üzülürken yeni bi ilişkiye mi başladınız yoksa ben mi yanlış anladım.
Haksızlık değilse mutlu olma çabası belkiBencillik yapip aklinizda kalbinizde baskasi varken neden baska bi iliskiye basliyorsunuz?? Empati kursaniz biraz ve karsinizdaki adama saygisizlik yapmasaniiz. .
hayatındaki yeni kişiyi kandırıyorsun farkında mısın?[/QUOTE
Kandirmiyorum ki sadece artik huzurlu günler istiyorum
Belki öyle ama ışte yapacak birsey yokİcindeki aci sonmeden, o yaralar kabuk baglamadan baska bir iliskiye baslamak kendini atese atmaktir..
Unutmak değil de intikam hirsi sonmuyor bendeBence yapma.. civi civiyi sokmez her zmn.. unuttugun zmn basla yenisine
Mutlu ve huzurlu olmak istiyorum canim sadeceUzuntunu yasa,bitsin içindeki acı yeni biriyle öyle başla. Yoksa vebali ağır olur yine mutsuz olursun yapma
İntikam mı ,asla alamayacağın şey için neyin çabası?Unutmak değil de intikam girdi sonmuyor bende
Zaten ol ama bu şekilde değil hem kendine hem karşındakine yazik,en hayırlı zamanda çok mutlu olacağın birini çıkarır Allah karşınaMutlu ve huzurlu olmak istiyorum canim sadece
Umarim söker canımYeni adamı yara bandı olarak kullanma
Çivi çiviyi sökmez yani
Amin canım umarim teşekkür ederimZaten ol ama bu şekilde değil hem kendine hem karşındakine yazik,en hayırlı zamanda çok mutlu olacağın birini çıkarır Allah karşına
Biliyorum alamayacağım ama hirsim hala sonmedi canimİntikam mı ,asla alamayacağın şey için neyin çabası?
Bu kadar mı değersizsin,kendini hiç mi sevmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?