Yeni iliski

Birlikte olduğunuz insanın ne suçu var?
Onu boş yere, aklınızda başkası varken ümitlendiriyorsunuz.

Biliyorum alamayacağım ama hirsim hala sonmedi canim
Kolay kolay da sönmez zaten,
Ne zaman ki siz unuttunuz kendi yolunuza baktınız o zaman huzur bulursunuz,
İntikam planları falan boş işler,baştan kabul ederseniz ileride olası rezaletlere kapatırsınız kapınızı,zira artık o evli.

Evli barklı erkek size yazsa hemen atlayacaksınız yani.. Dikkat edin de yara bandı yapmaya çalıştığınız insandan bir kazık yemeyin..

Yok zaten kilimi kipirdatmiyorum canım hiciv rezalet çıkmaz. Bitti gitti ama yapan değil acısı kaldı

Evli barklı erkek size yazsa hemen atlayacaksınız yani.. Dikkat edin de yara bandı yapmaya çalıştığınız insandan bir kazık yemeyin..
yok o öyle değil daha evlenmeden beni Aldattigin da bitti gitti benim için ama açısı kaldı iste

yok o öyle değil daha evlenmeden beni Aldattigin da bitti gitti benim için ama açısı kaldı iste

Eee neyin ses sedası o zaman merak ettiğiniz?
İntikam falan bunlar hep boş. En iyi intikam mutlu olmaktır.
Hayatta daha ne acılar var bu neymişki? dedirtmesin Allah..

Ama huzuru boyle bulamazsinki.. yanlis yerde ariyorsun bi kere.. hele bi acini yasa zmnla azalacak ve simdiye uzuleceksin hatta inan.. ama baskasini yara bandi olarak kullanma
ALLAHA şükür acim daha iyi sadece ihaneti hazmedememislik var.Ama adam evli yapacak birsey yok artik

Kendine yazik etme. Sirf o adami unutmak icin hayatina almissin. Sen bu durumda hayatindaki kisilerin eksilerini artilarini goremezsin. Psikolojin iyi drgilken baslamamaliydin iliskiye. Veya simdi ciddi adimlar atma. Geri donulmez yollara girme.

İlişkinin asaletidir bittikten sonra bir süre inzivaya çekilmek.
Neden hemen yeni biri
Neden hemen bir ilişki
Anlamı ne
Sevmediğiniz adama nasıl dokunacaksınız ya da varlığına nasıl tahammül edeceksiniz.
Hadi siz bile bile bu yolda yürüyorsunuz ama karşıdaki de insan, yazık değil mi?

4 ay bitti... Ben sadece çok mutlu olmak istiyorum ve huzurlu sadece.Emin olun o adamı kullanmıyorum benim tek derdim kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…