• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iliski

Adamdan gelecek tek ses seda bebek olur heralde. Boşuna bekleme. Hadi sen enkaz haldesin, bi başkasının yıkımının sebebi olmayı nasıl göze alıyorsun? Sevgiline yazık değil mi?

Efendi efendi adamları üzüyorlar böyle.

Ondan sonra adam da hayatına aldığı diğer kadınlara eziyet ediyor.

Kendini, adamı düşünmüyorsan ilerdeki karısını düşün, yazık :işsiz:

Tüm karşıt görüşlere rağmen yorum yapan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...

O evlendi benim canimdan can gitti. 22 ekimden beri ne ses ne soluk.Bende 7 aydır tanıdığım adam ile bir yola ciktim.Canım aciyor ama geçecek biliyorum... mutlu olmak bana çok uzak ama InsALLAH bende mutlu olurum kizlar
Gelmiş,özür dilemiş,mesaj atmış,kardeşinizin bile yolunu kesmiş.İstememişsiniz.E zaten olmayacakmış siz istemediğinizden.Şimdi neden canınız gidiyor.Adam evlenmişte.Verdiğiniz kararın arkasında durun.Bunu yaparken bir başkasının duygularıyla oynamayın yalnız.Sevmediğiniz bir erkeğin yanında asla mutluluk ve huzur bulamazsınız.Hele aklınız ve kalbiniz başkasındaysa.

Gelmiş,özür dilemiş,mesaj atmış,kardeşinizin bile yolunu kesmiş.İstememişsiniz.E zaten olmayacakmış siz istemediğinizden.Şimdi neden canınız gidiyor.Adam evlenmişte.Verdiğiniz kararın arkasında durun.Bunu yaparken bir başkasının duygularıyla oynamayın yalnız.Sevmediğiniz bir erkeğin yanında asla mutluluk ve huzur bulamazsınız.Hele aklınız ve kalbiniz başkasındaysa.
Teşekkür ederim canım.Aslında sevgi yok icimde sevginin başka ve daha tehlikeli türevi kin var birde hazmedememe.

Back