- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
- Konu Sahibi Esma temur
Birlikte olduğunuz insanın ne suçu var?
Onu boş yere, aklınızda başkası varken ümitlendiriyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay kolay da sönmez zaten,Biliyorum alamayacağım ama hirsim hala sonmedi canim
Adamin umru degilsinki ne intikami? Kendinle mi alacaksin o intikami? Yoksa elin adaminin gunahina girerek mi? Baskasini kullanman ne kdr dogru?Unutmak değil de intikam hirsi sonmuyor bende
Yok zaten kilimi kipirdatmiyorum canım hiciv rezalet çıkmaz. Bitti gitti ama yapan değil acısı kaldıKolay kolay da sönmez zaten,
Ne zaman ki siz unuttunuz kendi yolunuza baktınız o zaman huzur bulursunuz,
İntikam planları falan boş işler,baştan kabul ederseniz ileride olası rezaletlere kapatırsınız kapınızı,zira artık o evli.
yok o öyle değil daha evlenmeden beni Aldattigin da bitti gitti benim için ama açısı kaldı isteEvli barklı erkek size yazsa hemen atlayacaksınız yani.. Dikkat edin de yara bandı yapmaya çalıştığınız insandan bir kazık yemeyin..
Haklisiniz ama iste ben sadece huzur istiyorum artikAdamin umru degilsinki ne intikami? Kendinle mi alacaksin o intikami? Yoksa elin adaminin gunahina girerek mi? Baskasini kullanman ne kdr dogru?
Kesinlikle ordan bakınca haklısınızErkeksiz de yaşanıyor dene derim.
Birlikte olduğunuz insanın ne suçu var?
Ne yazıkki doğru anlamışsınbaşkası için üzülürken yeni bi ilişkiye mi başladınız yoksa ben mi yanlış anladım.
yok o öyle değil daha evlenmeden beni Aldattigin da bitti gitti benim için ama açısı kaldı iste
Ama huzuru boyle bulamazsinki.. yanlis yerde ariyorsun bi kere.. hele bi acini yasa zmnla azalacak ve simdiye uzuleceksin hatta inan.. ama baskasini yara bandi olarak kullanmaHaklisiniz ama iste ben sadece huzur istiyorum artik
evlenmeden evvelini kast etmiştim ben...Evlendikten sonra ne tur bi ses soluk bekliyorsunuz ben onu cozemedim
Eee neyin ses sedası o zaman merak ettiğiniz?
İntikam falan bunlar hep boş. En iyi intikam mutlu olmaktır.
Hayatta daha ne acılar var bu neymişki? dedirtmesin Allah..[/QUOTE
Amin canim
ALLAHA şükür acim daha iyi sadece ihaneti hazmedememislik var.Ama adam evli yapacak birsey yok artikAma huzuru boyle bulamazsinki.. yanlis yerde ariyorsun bi kere.. hele bi acini yasa zmnla azalacak ve simdiye uzuleceksin hatta inan.. ama baskasini yara bandi olarak kullanma
4 ay bitti... Ben sadece çok mutlu olmak istiyorum ve huzurlu sadece.Emin olun o adamı kullanmıyorum benim tek derdim kendimleİlişkinin asaletidir bittikten sonra bir süre inzivaya çekilmek.
Neden hemen yeni biri
Neden hemen bir ilişki
Anlamı ne
Sevmediğiniz adama nasıl dokunacaksınız ya da varlığına nasıl tahammül edeceksiniz.
Hadi siz bile bile bu yolda yürüyorsunuz ama karşıdaki de insan, yazık değil mi?