Yeni Hayatımın İlk Günü

aynen canım benım haftalarca bir kilo bile veremesem diyetim devam edecek vazgeçmek yok :KK19:

sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabildiğim kadar olurum ben pazartesi endokrin doktoruma gittim verdiğim kiloyla bile insülin direncim kırılmış sabah 11 e kdr aç kaldım mesela yinede şekerim yükselmemiş ama önceden kalktıktan 1 saat sonra bile şekerim yükselirdi günlük yediklerini yazmıyorsun yanlış bişey yapmıyosundur umarım :)

Benim insülin direncim hat safhada tatlım ve ilaçlarım var bunun için. Ne zamana kırılır hiç bir fikrim yok. :KK43:((

Yaramazlık yapmıyorum canım merak etme:KK9: buraya henüz yazmadım ama bir defterim var oraya süreklı kayıt halindeyim içtiğim suya kadar kontrolüm altında:KK9:

Bir de buyuk beden kıyafet bulabılsem ne guzel olacak sabahtan berı tüm interneti taradım ama yok:KK14::KK14:

Sen ne kadar kilo verdin? Allahım senin de yardımcın olsun:KK16:

Benim insülin direncim hat safhada tatlım ve ilaçlarım var bunun için. Ne zamana kırılır hiç bir fikrim yok. :KK43:((

Yaramazlık yapmıyorum canım merak etme:KK9: buraya henüz yazmadım ama bir defterim var oraya süreklı kayıt halindeyim içtiğim suya kadar kontrolüm altında:KK9:

Bir de buyuk beden kıyafet bulabılsem ne guzel olacak sabahtan berı tüm interneti taradım ama yok:KK14::KK14:

sağol cnm inşallah hepimiz istediğimiz kiloaya kavuşucaz :) bende kullanıyorum cnm matofin 1000 mg sabah akşam. yaramazlığı ver biraz ondan sonra yaparsın :) ben 130,600 gramla başladım şuan 120,400 gram civarıyım dün tam iki ay oldu deftere yazman çok iyi olmuş hergün giremiyorsun sanırım.büyük beden kıyafetleri gittigidiyor,lcw,hepsiburada,think+,defactodan bulabilirsin başka yazan sitelerde çıkıyor büyük beden diyince ama ben bunlardan alıyorum :KK3:

bak ya gelmişte bana sölemiyo :)))
seni nerde bulcak arayan :KK19:
tebrikler canım çok qüzel devam ediyorsun süpersin..
bende bir ayda 16 kilo verdim şimdi vücut savunmaya geçti ve 5 gündür 1 kilo aldım vermek yerine :KK1:
şimdi 104 kq oldum fenaaaa...
bende bugün izin verdim kendime kola içtim çikolata dürüm karpuz yedim ohhhh :KK9:
pişmanlık duymadannn götürdüm hepsini..yarın devam tabi yine..
bu arada en güzel büyük bedenler ridadede var cnm..nettende ulaşabilirsin fakar mağazaaarında çok daha farklı ve güzel şeyler var.daha dün baktım abiyelerine çok beqnedim 3 ay sonra düğün var yiğenimin onun için alcam bende.mallarıda çok iyi bu arada dolabımın çoqu ridade...şiddetle tavsiye ederim.

sağol cnm inşallah hepimiz istediğimiz kiloaya kavuşucaz :) bende kullanıyorum cnm matofin 1000 mg sabah akşam. yaramazlığı ver biraz ondan sonra yaparsın :) ben 130,600 gramla başladım şuan 120,400 gram civarıyım dün tam iki ay oldu deftere yazman çok iyi olmuş hergün giremiyorsun sanırım.büyük beden kıyafetleri gittigidiyor,lcw,hepsiburada,think+,defactodan bulabilirsin başka yazan sitelerde çıkıyor büyük beden diyince ama ben bunlardan alıyorum :KK3:

sevemed sneinle buralarda buluşmakta varmış :))) görüşemiyoruz canım ne zamandır..

benim kilo vermem durunca sinirdene yazmıyorum hiç bi yere.yazacak yüzüm yok diye :KK43:

aslında normalmiş herkes öle diyo hani hızlı verdiğin için normal diyorlar ama

benim canımı sıkıyor yinede..

bu arada sende çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler..

Süpersin canım on kilon gitmiş bile darısı benimde başımaaa:KK16: Siteleri gezdim teker teker ama benim biraz daha vermem gerek burdakıler pek olabilecek gıbı değil ama bir aya kadar alabılırım sanırım:KK9: sıkıcam artık dişimiiiii:KK49:

Ayyy şu kilolar gitsede yarın ne giysem dıye sorsak bırbırımızee:KK1::KK1::KK1::KK1:

bak ya gelmişte bana sölemiyo :)))
seni nerde bulcak arayan :KK19:
tebrikler canım çok qüzel devam ediyorsun süpersin..
bende bir ayda 16 kilo verdim şimdi vücut savunmaya geçti ve 5 gündür 1 kilo aldım vermek yerine :KK1:
şimdi 104 kq oldum fenaaaa...
bende bugün izin verdim kendime kola içtim çikolata dürüm karpuz yedim ohhhh :KK9:
pişmanlık duymadannn götürdüm hepsini..yarın devam tabi yine..
bu arada en güzel büyük bedenler ridadede var cnm..nettende ulaşabilirsin fakar mağazaaarında çok daha farklı ve güzel şeyler var.daha dün baktım abiyelerine çok beqnedim 3 ay sonra düğün var yiğenimin onun için alcam bende.mallarıda çok iyi bu arada dolabımın çoqu ridade...şiddetle tavsiye ederim.

Güzel kalplimm afiyet olsun sana:KK56::KK56: Vicdan azabı duymadan yemek yemek ne guzel. Ben özellikle sık sık girmemeye çalışıyorum dediğim dibi diyette oldugumu kendime unutturuyorum.:KK1:

3 ayda neler neler giyersin sen fıstık gıbı de olursun:119::119::119:

Ama ben en çok o düğünde seni gördüklerinde ağzı bir karış açılacak kişileri merak ediyorum, çok şaşıracaklar, herkers sana ne kadar değiştiğini güzelleştiğini anlatacak of ki offff hayali bile güzelll:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Güzel kalplimm afiyet olsun sana:KK56::KK56: Vicdan azabı duymadan yemek yemek ne guzel. Ben özellikle sık sık girmemeye çalışıyorum dediğim dibi diyette oldugumu kendime unutturuyorum.:KK1:

3 ayda neler neler giyersin sen fıstık gıbı de olursun:119::119::119:

Ama ben en çok o düğünde seni gördüklerinde ağzı bir karış açılacak kişileri merak ediyorum, çok şaşıracaklar, herkers sana ne kadar değiştiğini güzelleştiğini anlatacak of ki offff hayali bile güzelll:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ama sen buraya sadece diyet için girmeyeceksinki bizim içinde gireceksin.

konuşuyoruz paylaşıyoruz..

her zaman gel senin bize ihtiyacın yoksa bile bizim sana vardır belki :))

gerçi ben yarın gidiyorum muhtemelen 15 gün yokum ama olsun :KK1:

3 ay sonrasını bende çok merak ediyorum bakalım ne olcak birde başka şehirde yani bu

3 ay içinde görmeeyecekler yani beni...inşallahh iyi kilo vermiş olurum 90olsam bile yeter banaa :KK6:

sevemed sneinle buralarda buluşmakta varmış :))) görüşemiyoruz canım ne zamandır..

benim kilo vermem durunca sinirdene yazmıyorum hiç bi yere.yazacak yüzüm yok diye :KK43:

aslında normalmiş herkes öle diyo hani hızlı verdiğin için normal diyorlar ama

benim canımı sıkıyor yinede..

bu arada sende çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler..

kalplerimiz bir cnm biz heryerdeiz :KK3:valla cnm bizim topik uyuyor :)) kilo vermen tabiki durucaktı cnm sıkma canını bu yediklerinide daha yeme bir süre bu zaten şaşırtma gibi olmuş vücuduna hareketlenir.sağol cnm :KK3:

Günaydın günlükçüğüm ve arkadaşlarım bu haftam da şahane geçti. Dün tartıya çıktım 167.7:nazar::nazar:
Bugün çıktım ve 167:nazar::nazar:
Bu hafta çok midem bulandıgı için yeşil çay içmedim bu hafta inşallah günde en az bir bardak içmeye özen göstereceğim.
Neskafe içtim bana iyi geliyor, yorgunluğumu alıyor. Onu zaman içerisinde tamamen bırakacağım.
Agorofobi aynen devam etsede güçlendiğimi hissediyorum, bu hafta ilk denemelerime başlayacağım en azından apartmanın önüne kadar.
Çok hafifim, kendimi şahane hissediyorum. Daha hafifim. 6 kilocuk ama gerisi gelicek.
Güneş yakında perdenin arkasından odaya sızan ışık değil tam tepemde öylece gözlerimi kamaştıracak kadar yakın olacak bana.
Rabbim hepimizin yanında olsun.
Başarı sağlık ve mutluluk bizimle olsun. :KK16::KK16:

4 haziran-173
12 haziran-170
19 haziran-167.7
20 haziran-167

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın cnm süpersin seni tebrik ediyorum:KK9: mutluluğumuz daim olsun yeşil çayını açıktan al sallamaya göre tadı daha güzel acı değil hemde nescafeyide içebilirsin bence zaten şuan azalttığın için ilaçlarınla vericeksin nescafe bende tokluk hisside uyandırıyo ama pek sevmediğim için arada içerim :KK1:

merhabalar, ilk yazını okudum, tebrik ederim, ne güzel bir karar vermişsin, insan istedikten sonra yapamayacağı hiç bir şey olamaz...belki bahsettiğin kilo bir çok kişiye çok fazla geliyor olabilir, ama her ay 3 kg versen dahi 3 senede hiiiç hayal edemeyeceğin bir vücuda sahip olur, ayrıca çok rahat hareket eder, korkuların kalmaz, bambaşka bir insan oluverir çıkarsın....
takipteyim canım...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydın günlükçüğüm ve arkadaşlarım bu haftam da şahane geçti. Dün tartıya çıktım 167.7:nazar::nazar:
Bugün çıktım ve 167:nazar::nazar:
Bu hafta çok midem bulandıgı için yeşil çay içmedim bu hafta inşallah günde en az bir bardak içmeye özen göstereceğim.
Neskafe içtim bana iyi geliyor, yorgunluğumu alıyor. Onu zaman içerisinde tamamen bırakacağım.
Agorofobi aynen devam etsede güçlendiğimi hissediyorum, bu hafta ilk denemelerime başlayacağım en azından apartmanın önüne kadar.
Çok hafifim, kendimi şahane hissediyorum. Daha hafifim. 6 kilocuk ama gerisi gelicek.
Güneş yakında perdenin arkasından odaya sızan ışık değil tam tepemde öylece gözlerimi kamaştıracak kadar yakın olacak bana.
Rabbim hepimizin yanında olsun.
Başarı sağlık ve mutluluk bizimle olsun. :KK16::KK16:

4 haziran-173
12 haziran-170
19 haziran-167.7
20 haziran-167

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrik ederim, daha bir ay bile olmadan çok güzel sonuçlar, maşallah diyelim. Böyle devam et:)

X