• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Hayatıma Selamlar...(2ocak 2016)

Benimde önünde cook uzun bir yol var 112 kiloyu gördüm en son ve ben kendime napiyorum dedim suan 105 kiloyum ben son 5 senedir kiloluyum sağlık sorunlarından dolayı aynaya bile bakmamisim ve daha26 yasindayim

Teşekkür ederim
Meslektaşım ben yaklaşık 30 kilo verdim kaldı 10 kilom hem kendim hem eşim hem çocuklarım mutlu oldu çocuğum benimle yürürken artık mutsuz olmuyor öğrenci bile başka davranıyor hareketlerinde özgürsün büyük beden mağazası aramak zorunda değilsin şık ve zarif olmak senin elinde yeter ki vazgeçme
Tesekkur ederim. Darisi basima. Diyettwn bikmisim. Ama cok aldim

Benimde önünde cook uzun bir yol var 112 kiloyu gördüm en son ve ben kendime napiyorum dedim suan 105 kiloyum ben son 5 senedir kiloluyum sağlık sorunlarından dolayı aynaya bile bakmamisim ve daha26 yasindayim
Aynen canim. Hele su 2 senedir aunaya bakmiyorum yuzum disinda. Ayagimda topuk dikeni oldu. Eskiden her yere yuruyerek giden ben. şimdi bacaklarim tasimiyor beni

Back