Yeni Hayatıma Selamlar...(2ocak 2016)

Aynen ben çok kilolu değilim ama iste yapo o yapıp bıraktım şuan 72 kiloyum 2 çocuğun var 28 yasindaym emziemenin etksisi ve yalniz kalmanin sapıtıyorum yas kaç

Kolay gelsin basarilar diliyorum. Bende 10 kg vermek istiyorum garin 4 ocak ve insallah ben basliyorum

Tatlım başlamak iradeli olmanın göstergesi..
Amaaan deyip yapmayabilirdin..
Sana tavsiyem sürdürebileceğin bir beslenme yap.
Onu bunu boşver kendi beslenme tarzına uygun bir programla ilerle..
Umarım başarılı olursun..

Merhaba arkadaşlar. Bugun buraya basari öykümü anlatabilecegim bir sayfa aciyorum. Inşallah pes etmem ve basarabilirim.

2 Ocak 2016 cumartesi

Kilo: 100

Başarılar canım . Herşeyden önce azimli olmalısın umudunu hiç bir zaman yitirme. İnşallah başaracaksın ve başarı öykünü burda okuyacağım :)

Ben 30 yasında iki çocuk annesi su an dogum izninde olan 98 kiloda emziren bir anneyim.sayfanda inş bende eksildikçe yazacagim.yeni diyete başladım

Vallah bence 1. Yapmam gereken sey az yemek. Bu kural olmali. Sporla desteklersen kalici daha çabuk ve sarkmadan verirsin. Birde ekmek yememek lazim. Bakalim deneyecegim. Irade gerek. Hirs gerek.
canım hayırlı olsun,en kısa zamanda kilolarını vermen dileğiyle.
bence hemen kesme yemeğini sonra iraden zayıflayıp tekrar başlıyor insan kendimden biliyorum.
önce daha önce ne kadar yiyorsan onun 4 te 3 ünü ye 2 hafta sonra yarısını ye ekmeği de aynı şekilde yap yalnız beyaz değilde tam buğdaylı ekmeklerden ye. azar azar sporda yaparsan olur.

Merhaba. Ben de geçtiğimiz şubat ayında 100 kiloyla başladım diyete. Şu anda 74 kiloyum çok şükür. İlk 2 ay hemen hemen hiç kaçamak yapmadım. Sonra ara ara yaptıklarım oldu. Zaten öyle hızlı vermedim kilolarımı. Sabredin, eminim ki sonucu göreceksiniz. Ben 35 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten. Şu anda o kadar mutluyum ki anlatamam. İstediğim kıyafeti alabiliyorum. Fotoğraf çektirmeyi seviyorum. Sokağa çıkmak işkence değil artık. Çocuğumu daha rahat taşıyorum. Kendime güvenim geldi kısacası. Rahat nefes alıyorum. Mutlaka zayıflayın. Pes etmeyin. Kaçamak yapsanız bile ertesi gün kaldığınız yerden devam edin. Gerekirse 2 ay misafirliğe gitmeyin. Her şeyden önce bunu kendiniz için yapın. Kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum şimdi. Verdiğiniz kiloyu hiç bir zaman küçümsemeyin. Ayda 2 kilo senede 24 kilo eder unutmayın. Bu arada ben de sınıf öğretmeni ve antepliyim. :) yeşil çay ve limonu ihmal etmeyin bir de. Akşam 6 dan sonra ağzınıza fermuar çekin. Meyve dahil hiç bir şey yemeyin.

cok guzel paylasim tskler :) tebrikler

Bende diyete yeni başladım. Hepimizin bir derdi var bende selülitlerime savaş açtım. Bol su içmeye gayret ediyorum aksam yemeğinden 1 saat sonra 1 saate yakın spor yapıyorum. Tam bir diyet listem olmasa bile yediklerimi azalttım.Abur cuburu bıraktım. Ekmeğine 1 dilime indirdim. Sizlerde yaptıklarınızı ve gördüğünüz sonuçları paylaşırsanız bende paylaşırım. Diyete Giren Herkese Başarılar Diliyorum

Çok teşekkür ederim paylaşımın için. Cok motive edici bir yazi. Ama ben hala tam bi diyete baslayamadim. Sanki bu yeme bende bir psikolojik hastalik oldu. Dediginiz gibi ayda 2 kilo versem 1 yilda 24 ediyor. Cok dogru soyluyorsunuz. Bende genclik yillarimi kilolu olarak heba ettigime yaniyorum. Ama cocuklarim icin en bastada sagligim icin baslamaliyim. Tanistigima cok sevindim hocam. Antepte yasayan biri olarak burada da kilo almamak mumkun mu

Meslektaşım ben yaklaşık 30 kilo verdim kaldı 10 kilom hem kendim hem eşim hem çocuklarım mutlu oldu çocuğum benimle yürürken artık mutsuz olmuyor öğrenci bile başka davranıyor hareketlerinde özgürsün büyük beden mağazası aramak zorunda değilsin şık ve zarif olmak senin elinde yeter ki vazgeçme

Merhaba :) bende diyet yolundayım. 127 kiloyla başladım 113'le devam ediyorum. İlk hedefim 90 bakalım inşallah olacaak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…