- Konu Sahibi snfogretmeni27
Merhaba arkadaşlar. Bugun buraya basari öykümü anlatabilecegim bir sayfa aciyorum. Inşallah pes etmem ve basarabilirim.
2 Ocak 2016 cumartesi
Kilo: 100
2 Ocak 2016 cumartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liyorubende tekrar baslama istiyorum inş basarirsin
Ben cok kez diyete yapip biraktim. Her birakisimda dsha cok aldim. Artik isi sıkı tutcam.Bu arada neler yaoacaksin
Merhaba arkadaşlar. Bugun buraya basari öykümü anlatabilecegim bir sayfa aciyorum. Inşallah pes etmem ve basarabilirim.
2 Ocak 2016 cumartesi
canım hayırlı olsun,en kısa zamanda kilolarını vermen dileğiyle.Vallah bence 1. Yapmam gereken sey az yemek. Bu kural olmali. Sporla desteklersen kalici daha çabuk ve sarkmadan verirsin. Birde ekmek yememek lazim. Bakalim deneyecegim. Irade gerek. Hirs gerek.
cok guzel paylasim tskler :) tebriklerMerhaba. Ben de geçtiğimiz şubat ayında 100 kiloyla başladım diyete. Şu anda 74 kiloyum çok şükür. İlk 2 ay hemen hemen hiç kaçamak yapmadım. Sonra ara ara yaptıklarım oldu. Zaten öyle hızlı vermedim kilolarımı. Sabredin, eminim ki sonucu göreceksiniz. Ben 35 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten. Şu anda o kadar mutluyum ki anlatamam. İstediğim kıyafeti alabiliyorum. Fotoğraf çektirmeyi seviyorum. Sokağa çıkmak işkence değil artık. Çocuğumu daha rahat taşıyorum. Kendime güvenim geldi kısacası. Rahat nefes alıyorum. Mutlaka zayıflayın. Pes etmeyin. Kaçamak yapsanız bile ertesi gün kaldığınız yerden devam edin. Gerekirse 2 ay misafirliğe gitmeyin. Her şeyden önce bunu kendiniz için yapın. Kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum şimdi. Verdiğiniz kiloyu hiç bir zaman küçümsemeyin. Ayda 2 kilo senede 24 kilo eder unutmayın. Bu arada ben de sınıf öğretmeni ve antepliyim. :) yeşil çay ve limonu ihmal etmeyin bir de. Akşam 6 dan sonra ağzınıza fermuar çekin. Meyve dahil hiç bir şey yemeyin.
Çok teşekkür ederim paylaşımın için. Cok motive edici bir yazi. Ama ben hala tam bi diyete baslayamadim. Sanki bu yeme bende bir psikolojik hastalik oldu. Dediginiz gibi ayda 2 kilo versem 1 yilda 24 ediyor. Cok dogru soyluyorsunuz. Bende genclik yillarimi kilolu olarak heba ettigime yaniyorum. Ama cocuklarim icin en bastada sagligim icin baslamaliyim. Tanistigima cok sevindim hocam. Antepte yasayan biri olarak burada da kilo almamak mumkun muMerhaba. Ben de geçtiğimiz şubat ayında 100 kiloyla başladım diyete. Şu anda 74 kiloyum çok şükür. İlk 2 ay hemen hemen hiç kaçamak yapmadım. Sonra ara ara yaptıklarım oldu. Zaten öyle hızlı vermedim kilolarımı. Sabredin, eminim ki sonucu göreceksiniz. Ben 35 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten. Şu anda o kadar mutluyum ki anlatamam. İstediğim kıyafeti alabiliyorum. Fotoğraf çektirmeyi seviyorum. Sokağa çıkmak işkence değil artık. Çocuğumu daha rahat taşıyorum. Kendime güvenim geldi kısacası. Rahat nefes alıyorum. Mutlaka zayıflayın. Pes etmeyin. Kaçamak yapsanız bile ertesi gün kaldığınız yerden devam edin. Gerekirse 2 ay misafirliğe gitmeyin. Her şeyden önce bunu kendiniz için yapın. Kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum şimdi. Verdiğiniz kiloyu hiç bir zaman küçümsemeyin. Ayda 2 kilo senede 24 kilo eder unutmayın. Bu arada ben de sınıf öğretmeni ve antepliyim. :) yeşil çay ve limonu ihmal etmeyin bir de. Akşam 6 dan sonra ağzınıza fermuar çekin. Meyve dahil hiç bir şey yemeyin.
Meslektaşım ben yaklaşık 30 kilo verdim kaldı 10 kilom hem kendim hem eşim hem çocuklarım mutlu oldu çocuğum benimle yürürken artık mutsuz olmuyor öğrenci bile başka davranıyor hareketlerinde özgürsün büyük beden mağazası aramak zorunda değilsin şık ve zarif olmak senin elinde yeter ki vazgeçmeÇok teşekkür ederim paylaşımın için. Cok motive edici bir yazi. Ama ben hala tam bi diyete baslayamadim. Sanki bu yeme bende bir psikolojik hastalik oldu. Dediginiz gibi ayda 2 kilo versem 1 yilda 24 ediyor. Cok dogru soyluyorsunuz. Bende genclik yillarimi kilolu olarak heba ettigime yaniyorum. Ama cocuklarim icin en bastada sagligim icin baslamaliyim. Tanistigima cok sevindim hocam. Antepte yasayan biri olarak burada da kilo almamak mumkun mu