Güle güle ,sağlıkla büyütünMerhaba
2 aylık bebeğim var inanılmaz gazlı kolik bir bebek sürekli ağlıyor eşim 2 gün ofise gidiyor onun dısında benim yanımda. Ama kendisi inanılmaz uykuya düşkün bebek onu çok yordu belliki destek isterken kendisini bir yerlerde uykuya dalmış olarak buluyorum ve yalnız bu süreci atlatamıyorum cok daraldım eskiyi çok özledim nasıl yapacağımı bilmiyorum bu kadar zormuydu cocuk sahibi olmak
Arkadaşımın 2 yaşında çocuğu var. Bir durumdan ötürü birkaç gün yanlarında kalmam gerekti. Sabah 7:00'de uyanıyor çocuk 7:01 de tezgahı açıyor, dakika durmuyor. Duracell pili gibi hiç bitmiyor enerjisi. Ama ben sıradan çinko karbon pil olduğum için gözlerimle çocuğu takip ederken bile yoruluyorum. Öğlen 1.5 saat kadar uyuyor sonra park, sonra bisiklet saat oluyor 18 hala durulmuyor. (34 yaşındayım, çocuk yokTabi ki zor biz niye yapmiyoruz saniyorsunuz.Ama illa alisirsiniz
Arkadaşımın 2 yaşında çocuğu var. Bir durumdan ötürü birkaç gün yanlarında kalmam gerekti. Sabah 7:00'de uyanıyor çocuk 7:01 de tezgahı açıyor, dakika durmuyor. Duracell pili gibi hiç bitmiyor enerjisi. Ama ben sıradan çinko karbon pil olduğum için gözlerimle çocuğu takip ederken bile yoruluyorum. Öğlen 1.5 saat kadar uyuyor sonra park, sonra bisiklet saat oluyor 18 hala durulmuyor. (34 yaşındayım, çocuk yok)
6.Aydan sesleniyorum gaz sancıları ağlama krizleri bitiyorMerhaba
2 aylık bebeğim var inanılmaz gazlı kolik bir bebek sürekli ağlıyor eşim 2 gün ofise gidiyor onun dısında benim yanımda. Ama kendisi inanılmaz uykuya düşkün bebek onu çok yordu belliki destek isterken kendisini bir yerlerde uykuya dalmış olarak buluyorum ve yalnız bu süreci atlatamıyorum cok daraldım eskiyi çok özledim nasıl yapacağımı bilmiyorum bu kadar zormuydu cocuk sahibi olmak
Olsun ileride iyi ki de olmuş, bir gülüşü yetiyor diyeceksinMerhaba
Bir çocuk yapma karşıtı olarak bugün yorumlarını çok sevdim kizzzTabi ki öyle buyudukce duzeliyor dedikleri de başka başka yeni dertlerinin oluşmasi.Seviliyor olabilir ama zor ömrünün baya bi kismini buyutmek icin harciyorsun sonra zaten gidiyor kendi hayatina cocuk. Giderse iyi tabi bi yandan gitmeyip basina daha baska derttler de acabilir 2-3 cocuk yapip onlara da baktirabilir. Bakmam deme sansin yok. Bakmazsan cocugu da gostermemekle tehdit eden gelinler dolu forumda. kisacasi bit mi yooorrrr
Esinizle konusun, destege ihtiyaciniz oldugunu soyleyin. Esiniz Eger anladigim kadar cok uyuyorsa bu normal degil demir troid vb bir sebebi olabilir.Merhaba
Ağlamaktan yırtınıyorum cocğum olmuyor diye bayadır kestim sesimi yavaştan korkuyorum artık cocuk yapan pişman allahım nasıl bişey buTabi ki zor biz niye yapmiyoruz saniyorsunuz.Ama illa alisirsiniz
MerhabalarMerhaba
Çocuksuz hayatla, çocuklu hayat asla bir olamaz. Her şeyini ona göre ayarlamak zorundasın, uyuyan bir bebek olursa oh misAğlamaktan yırtınıyorum cocğum olmuyor diye bayadır kestim sesimi yavaştan korkuyorum artık cocuk yapan pişman allahım nasıl bişey bu
Güzellikleri var ama eşlerin arası çok açılıyor anlaşmazlıklar çok arttı cocuk yüzünden öncelikler ve sorumluluklar coğalıyor korkutan şey bu benim için yani çok fazla arttı bu olaylar bence herkes bakabilecek kadar doğurmalı bu yüzden bitane bile fazla geliyo demekÇocuksuz hayatla, çocuklu hayat asla bir olamaz. Her şeyini ona göre ayarlamak zorundasın, uyuyan bir bebek olursa oh mis
Benim bebeğim çok zordu, şimdi 22 aylık oldu iyi ki doğurmuşum diyorum resmen bana evin içinde bir ses, bir arkadaş...
Ben de oluncaya kadar bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.Ama zamanla rahatlayacak siniz.En zor zamanları ilk zamanlarMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?