- 6 Aralık 2016
- 115
- 58
- 18
Bikaç gündür bi mide bulantısıyla ani baş dönmesi musallat oldu çok halsizlik oluyo öyle oluncada grip geçti nerdeyse zaten saol canmçok geçmiş olsun cnmmm kendine dikkat et
benim de var cnm korkma allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim..Merhaba kızlar sat 17 Aralık 17 ocakta adet gunumde 345 cıktı Persembe kontrolümüz var inşallah kesemizi gururuz sizlere bir sorum olacak kasıklarımda yuruyunce ve ayakta kalınca ağrılar oluyor daha once bir kaybım oldu çok korkuyorum sizlerdede ağrı var mı?
Hayırdır cnm neyin var bende bugün geldim doktora kesesi gördü gibi ama çok küçük birseyler varmı yok mu görcez dedi kan verdim 12 de çıkacak nasip se bekliyorum bakalımslm hnmlarrr nasıl gidiyorr varmıı sıkıntılar yada sorusu olanlar bnm var açıkçası
Keseyi gördüyse neden tekrar test istedi canım bi de ne kadarlık hamissin :))Hayırdır cnm neyin var bende bugün geldim doktora kesesi gördü gibi ama çok küçük birseyler varmı yok mu görcez dedi kan verdim 12 de çıkacak nasip se bekliyorum bakalım
Çok küçük dedi kannda ilk kez bakacak belli değil dedi çok yeni sat 21 aralıkKeseyi gördüyse neden tekrar test istedi canım bi de ne kadarlık hamissin :))
Evet çok yeniymis canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın değer 2000 lerdeyse vajinal ultrasonla görünüyor kese hadi hayırlısı :))Emin olmak istiyor galiba değerlere bakicak çok yeni ondan sanırım
Aynen cnm hayırlısı bakalım senin ill bebeğin miEvet çok yeniymis canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın değer 2000 lerdeyse vajinal ultrasonla görünüyor kese hadi hayırlısı :))
Evet canım ilk bebeğim seninAynen cnm hayırlısı bakalım senin ill bebeğin mi
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahNasipse ikinci olucak 
çok şükür henüz sıkıntı vermiyor ilk gebeliğimde yaklaşık 3 ay boyunca istifar etmiştim bu öyle değil daha ii gibi ama arada kabızlık var n yapıyorsunuz acaba??Hayırdır cnm neyin var bende bugün geldim doktora kesesi gördü gibi ama çok küçük birseyler varmı yok mu görcez dedi kan verdim 12 de çıkacak nasip se bekliyorum bakalım
daha önce kan testi yaptırdın mı yaptırdıysan eger hcg kaç çıkmıştı?? kaç gün önceydiiKızlar şimdi çıktık doktordan 2 gün sonra yine bakmak istedi 1812 çıktı hcg
Canım nadilsin?ilk dr randevuna gittin mi?ben din gece wc gittigimde camasirimda kahverengi leke gordum korktum uyuyamadim.bugün ogleden sonrada dr gittim devlet hastanesine.kese gozukmedi.dr kan istedi.yarin ogleden sonra gel dedi.birde hemsireye not aldiriken sagda kist den bahsetti.cok merak ediyorum.umarim tutunur bebegim.sat 21 aralikti benim.kesem gözükmedibende sağlık ocagına bu sabah kan verdim bakalım yarın hcg kaç çıkacak en son 655 di??
Canım dr gittin mi."kese filan gözüktü mü senin?benim kahverengi lekem geldi ara ara oluyor korkuyorum.dr gittim kese filan gözükmedi bende.kan istedi dr.yarın ogleden sonra gel dedi.insallah hayırlı haberler alirim insallah.Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı..seni de tebrik ederim bu sefer yüzümüz güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?