• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Merhaba kızlar sat 17 Aralık 17 ocakta adet gunumde 345 cıktı Persembe kontrolümüz var inşallah kesemizi gururuz sizlere bir sorum olacak kasıklarımda yuruyunce ve ayakta kalınca ağrılar oluyor daha once bir kaybım oldu çok korkuyorum sizlerdede ağrı var mı?

Merhaba kızlar sat 17 Aralık 17 ocakta adet gunumde 345 cıktı Persembe kontrolümüz var inşallah kesemizi gururuz sizlere bir sorum olacak kasıklarımda yuruyunce ve ayakta kalınca ağrılar oluyor daha once bir kaybım oldu çok korkuyorum sizlerdede ağrı var mı?
benim de var cnm korkma allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim..

slm hnmlarrr nasıl gidiyorr varmıı sıkıntılar yada sorusu olanlar bnm var açıkçası

slm hnmlarrr nasıl gidiyorr varmıı sıkıntılar yada sorusu olanlar bnm var açıkçası
Hayırdır cnm neyin var bende bugün geldim doktora kesesi gördü gibi ama çok küçük birseyler varmı yok mu görcez dedi kan verdim 12 de çıkacak nasip se bekliyorum bakalım

Hayırdır cnm neyin var bende bugün geldim doktora kesesi gördü gibi ama çok küçük birseyler varmı yok mu görcez dedi kan verdim 12 de çıkacak nasip se bekliyorum bakalım
çok şükür henüz sıkıntı vermiyor ilk gebeliğimde yaklaşık 3 ay boyunca istifar etmiştim bu öyle değil daha ii gibi ama arada kabızlık var n yapıyorsunuz acaba??

bende sağlık ocagına bu sabah kan verdim bakalım yarın hcg kaç çıkacak en son 655 di??

Kızlar şimdi çıktık doktordan 2 gün sonra yine bakmak istedi 1812 çıktı hcg
daha önce kan testi yaptırdın mı yaptırdıysan eger hcg kaç çıkmıştı?? kaç gün önceydii

Canım nasılsın?ilk dr randevuna
bende sağlık ocagına bu sabah kan verdim bakalım yarın hcg kaç çıkacak en son 655 di??
Canım nadilsin?ilk dr randevuna gittin mi?ben din gece wc gittigimde camasirimda kahverengi leke gordum korktum uyuyamadim.bugün ogleden sonrada dr gittim devlet hastanesine.kese gozukmedi.dr kan istedi.yarin ogleden sonra gel dedi.birde hemsireye not aldiriken sagda kist den bahsetti.cok merak ediyorum.umarim tutunur bebegim.sat 21 aralikti benim.kesem gözükmedi

Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı..seni de tebrik ederim bu sefer yüzümüz güler inşallah :dua::anneadayı:
Canım dr gittin mi."kese filan gözüktü mü senin?benim kahverengi lekem geldi ara ara oluyor korkuyorum.dr gittim kese filan gözükmedi bende.kan istedi dr.yarın ogleden sonra gel dedi.insallah hayırlı haberler alirim insallah.

Back