slm cnm ben henüz dr gitmedim özele gidecem ama ayın allah izin verirse inşlh 9 daCanım nasılsın?ilk dr randevuna
Canım nadilsin?ilk dr randevuna gittin mi?ben din gece wc gittigimde camasirimda kahverengi leke gordum korktum uyuyamadim.bugün ogleden sonrada dr gittim devlet hastanesine.kese gozukmedi.dr kan istedi.yarin ogleden sonra gel dedi.birde hemsireye not aldiriken sagda kist den bahsetti.cok merak ediyorum.umarim tutunur bebegim.sat 21 aralikti benim.kesem gözükmedi
Cnm hakımizda hayırlısı olsun çok küçük birseyler car gibi çok erken olduğu için emin olamıyor o yüzden 2 gün sonra birdaha bakacak ulrosonlaCanım dr gittin mi."kese filan gözüktü mü senin?benim kahverengi lekem geldi ara ara oluyor korkuyorum.dr gittim kese filan gözükmedi bende.kan istedi dr.yarın ogleden sonra gel dedi.insallah hayırlı haberler alirim insallah.
Sat 21 aralık cnm hcg 1821 çıktı 5mm birsey göründü ama doktor emin değil cok erken cunku bakalım pazartesi birdaha gidicem nasip seyarın bakalım hcg kaç olucak yazıcam buraya kızlarr lütfen sizde neler yaşıyorsanız bilgilendirin bizileri sonuçta burası büyük bir site ve okuyan bilgi alanlar çokkk
Bu ilk yapılışı cnmdaha önce kan testi yaptırdın mı yaptırdıysan eger hcg kaç çıkmıştı?? kaç gün önceydii
O kabızlık ve uygulama çok var ilk gebelikte hiç kusmadim çok şükür bakalım bu nasıl olucak midem fena ama bulantı var kusma yokçok şükür henüz sıkıntı vermiyor ilk gebeliğimde yaklaşık 3 ay boyunca istifar etmiştim bu öyle değil daha ii gibi ama arada kabızlık var n yapıyorsunuz acaba??
Sağlıkla kucağına al cnm hoş geldin sat ne? Ve kaç haftalikBen dee yeni hamisim hem de cok yeni.selamm
Geçmiş olsun canım ben daha gitmedim doktora haftaya çarşamba gideceğim inşallah..hakkında hayırlısı olsun ben yaşadım o durumu daha önce biliyorum..eğer sıkıntı varsa da vücut atıyor üzülme..Allahım en hayırlısını nasip etsin..ama insallah güzel haberler alırsın bize de yaz..Canım dr gittin mi."kese filan gözüktü mü senin?benim kahverengi lekem geldi ara ara oluyor korkuyorum.dr gittim kese filan gözükmedi bende.kan istedi dr.yarın ogleden sonra gel dedi.insallah hayırlı haberler alirim insallah.
hg cnm aramıza sağlıkşa kucagına almak nasip etsin rabbim..Ben dee yeni hamisim hem de cok yeni.selamm
Sağlıkla kucağına al cnm hoş geldin sat ne? Ve kaç haftalik
hg cnm aramıza sağlıkşa kucagına almak nasip etsin rabbim..
kese ve embriyo göründü mu cnm çok yeni gerçiAmin canim daha once bi dusuk yasadm.bunda da agrilarm cok oluyor hayra cikar insaallah bakalm
Icin ferah Tut cnm korkma hiç hakimmiza hayırlısı olsun inşallahAmin canim daha once bi dusuk yasadm.bunda da agrilarm cok oluyor hayra cikar insaallah bakalm
kese ve embriyo göründü mu cnm çok yeni gerçi
Icin ferah Tut cnm korkma hiç hakimmiza hayırlısı olsun inşallah
Hayirlisi olsun cnm 1821 çıktı hcg kese gibi birseyler var dedi bir kaç güne yine gel dedi bakalım hayırlısı cnmAmin insaallah.bugun baya moralimi bozdu bu durum cok korkuttu ama sukur azaldi agrim serumlarla
Hayirlisi olsun cnm 1821 çıktı hcg kese gibi birseyler var dedi bir kaç güne yine gel dedi bakalım hayırlısı cnm
Hadi inşallah cnm :) inşallah en kisa zamanda kucaklarimiz dolar cnm sende endişe etme oluyor öyle sıkıntılara sonrası güzel oluyor :)Kesedir o kese:)) gozun aydin ben de bi kalbini duysam gorsen bebegimi rahatlicam.bi onceki kalbini duycak kadar yasamadi ne yazikki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?