yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

slm cnm ben henüz dr gitmedim özele gidecem ama ayın allah izin verirse inşlh 9 da

yarın bakalım hcg kaç olucak yazıcam buraya kızlarr lütfen sizde neler yaşıyorsanız bilgilendirin bizileri sonuçta burası büyük bir site ve okuyan bilgi alanlar çokkk

ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN KIZLARRR

Cnm hakımizda hayırlısı olsun çok küçük birseyler car gibi çok erken olduğu için emin olamıyor o yüzden 2 gün sonra birdaha bakacak ulrosonla

yarın bakalım hcg kaç olucak yazıcam buraya kızlarr lütfen sizde neler yaşıyorsanız bilgilendirin bizileri sonuçta burası büyük bir site ve okuyan bilgi alanlar çokkk
Sat 21 aralık cnm hcg 1821 çıktı 5mm birsey göründü ama doktor emin değil cok erken cunku bakalım pazartesi birdaha gidicem nasip se

çok şükür henüz sıkıntı vermiyor ilk gebeliğimde yaklaşık 3 ay boyunca istifar etmiştim bu öyle değil daha ii gibi ama arada kabızlık var n yapıyorsunuz acaba??
O kabızlık ve uygulama çok var ilk gebelikte hiç kusmadim çok şükür bakalım bu nasıl olucak midem fena ama bulantı var kusma yok

Geçmiş olsun canım ben daha gitmedim doktora haftaya çarşamba gideceğim inşallah..hakkında hayırlısı olsun ben yaşadım o durumu daha önce biliyorum..eğer sıkıntı varsa da vücut atıyor üzülme..Allahım en hayırlısını nasip etsin..ama insallah güzel haberler alırsın bize de yaz..

Hayirlisi olsun cnm 1821 çıktı hcg kese gibi birseyler var dedi bir kaç güne yine gel dedi bakalım hayırlısı cnm

Kesedir o kese:)) gozun aydin ben de bi kalbini duysam gorsen bebegimi rahatlicam.bi onceki kalbini duycak kadar yasamadi ne yazikki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…