Inş çok merak ediyorum1500 se kesin,gorunur canım benim kese gorundugunde 300 falandı hatırladığıma gore
mrb sizin kese gorundumuBenim de beta hcg değerim 1000 di. Perşembe günü. Pazartesi randevum var gıttığımde kalp atışını duyabilirmiyiz ne kadar zamanda duyuluyor bılgınız var mı?
Hosbulduk canım amin inşallah hep güzel patlasımlarmız olur :)mrhb cnm hg aramızaa allah sağlıklı bir bebişin olur inşlh allah kucagımıza almayı nasip etsinn...
cnm birgünde bile yükseliyor emin olun kaç haftalık netten baktınızmı pekii4 +6 haftalık çıkıyor ve doğru büyük ihtimallede2gün de bir artar diye duymuştum fakat kac arttığını da bılmıyorum bn kanda perşembe baktrmıstım pazartesi kadın doğuma gidicem degerimin yükselmiş olması gerekiyor diye biliyorum ve inş keseyi de kalp atışını duyabilirim.
Inş allah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder2gün de bir artar diye duymuştum fakat kac arttığını da bılmıyorum bn kanda perşembe baktrmıstım pazartesi kadın doğuma gidicem degerimin yükselmiş olması gerekiyor diye biliyorum ve inş keseyi de kalp atışını duyabilirim.
inşlhhh cnmmmEvet nette 6 haftalık diye cıkıyor. İnşallah güzell sonuclar alırız doktora gittiğimizde
Hayırlı olsun arkadaşım bende eylül ayında bir kayıp yaşadım ve bende 6 haftalık hamileyim inşallah beraber kucağımıza almayı nasip etsin allahımMerhabalar hamile arkadaşları tebrik ederim:) sabah test yaptım sonuç iki çizgiiiieylül ayında düşük yaptım yeni yılda güzel bir haber oldu bizim için inşallah bu sefer Allah'ım nasip eder
Eki Görüntüle 1942433
Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı..seni de tebrik ederim bu sefer yüzümüz güler inşallahHayırlı olsun arkadaşım bende eylül ayında bir kayıp yaşadım ve bende 6 haftalık hamileyim inşallah beraber kucağımıza almayı nasip etsin allahım
çok teşekkür ederim canmoyy cnm oyyy inşlhhh şu cuma günü sana e C CilekRecelim dua ediyorummm hamile olun gelin bak şubata bekliyorummm
rica ederim cnmmm nasıl oldunnn bu aradaçok teşekkür ederim canm
ay hala gripten kırıntılar var bi kaç gündür de sağ gözümüm göz pınarı va hemen kaş üstü çevresi falan çok ağrıyo dokunamıyorum bişey bitse bişey başlıyo yanirica ederim cnmmm nasıl oldunnn bu arada
çok geçmiş olsun cnmmm kendine dikkat etay hala gripten kırıntılar var bi kaç gündür de sağ gözümüm göz pınarı va hemen kaş üstü çevresi falan çok ağrıyo dokunamıyorum bişey bitse bişey başlıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?