• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Benim de beta hcg değerim 1000 di. Perşembe günü. Pazartesi randevum var gıttığımde kalp atışını duyabilirmiyiz ne kadar zamanda duyuluyor bılgınız var mı?

İlk kez gidicem kese hcg degeri azken gözükür sen gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin dedi tahlil sonucunu aldığımda o yüzden merak ettim ben acaba hem kese yi görüp hem kalp atışını mı duyucaz diye.

doktorum 1000 geçerse keseyi o zaman görebiliriz dedi ondan kafam karışık Inş ikisini bir görülür

2gün de bir artar diye duymuştum fakat kac arttığını da bılmıyorum bn kanda perşembe baktrmıstım pazartesi kadın doğuma gidicem degerimin yükselmiş olması gerekiyor diye biliyorum ve inş keseyi de kalp atışını duyabilirim.

2gün de bir artar diye duymuştum fakat kac arttığını da bılmıyorum bn kanda perşembe baktrmıstım pazartesi kadın doğuma gidicem degerimin yükselmiş olması gerekiyor diye biliyorum ve inş keseyi de kalp atışını duyabilirim.
cnm birgünde bile yükseliyor emin olun kaç haftalık netten baktınızmı pekii4 +6 haftalık çıkıyor ve doğru büyük ihtimallede

Inş allah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder

as cnm ii çok şükür şimdilik sıkıntı yokkk

Merhabalar hamile arkadaşları tebrik ederim:) sabah test yaptım sonuç iki çizgiiii:KK49: eylül ayında düşük yaptım yeni yılda güzel bir haber oldu bizim için inşallah bu sefer Allah'ım nasip eder :dua:
Eki Görüntüle 1942433
Hayırlı olsun arkadaşım bende eylül ayında bir kayıp yaşadım ve bende 6 haftalık hamileyim inşallah beraber kucağımıza almayı nasip etsin allahım

ay hala gripten kırıntılar var bi kaç gündür de sağ gözümüm göz pınarı va hemen kaş üstü çevresi falan çok ağrıyo dokunamıyorum bişey bitse bişey başlıyo yani:KK43:
çok geçmiş olsun cnmmm kendine dikkat et

Back