• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Sanırım bende araniza katilcam :) 11 gunluk gecikmeyle kanda 3.80 çıkmıştı. 16 günlük gecikmede evde 2 tane test yaptım silik çıktı. Bugun 17 gun gecikmeyle kan verdim akşam internetten bakicam sonuca :) umarım hamileyimdir kociş çok sevindi uzulmesini istemem. Resimdeki testler 12 saat arayla yaptigım testler
Buda ikinci testim

Eklentiler

• 20170215_185218-1.jpg
    20170215_185218-1.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 38
Sanırım bende araniza katilcam :) 11 gunluk gecikmeyle kanda 3.80 çıkmıştı. 16 günlük gecikmede evde 2 tane test yaptım silik çıktı. Bugun 17 gun gecikmeyle kan verdim akşam internetten bakicam sonuca :) umarım hamileyimdir kociş çok sevindi uzulmesini istemem. Resimdeki testler 12 saat arayla yaptigım testler

İnşallah Allah gönlünüze göre versin 3.80 hiçte az değil :)

inşlh cnm inşlh hamişsindir hatta öyle görünüyor bnm ikinci çizgide böyleydi hadii gözünaydınn yaz sonuçları bekliyorummm

Normalde 9 haftalik ama ultrason da 8+3 çıktı hayırlısı olsun inşallah sende his geldin cnm

Back