kullanıyorsun demi haplarını benim bugun sağlık ocagındaki beta hcg 655 olmuş canlar bakalım şubatta dr gidince o n diyecekOyy canım hemşerim sen de doktora git usg fotonu yolla bize bian önce ☺ bende doktora gidecem yarın adetin 3. Günü bakalım değişen bişe oldu mu
Yok yok hiç kullanmadan kendiliğinden geldi adetim şükür canım leke gelince doktor başlama dedi ☺ bu ay bakalım neler yaşicazkullanıyorsun demi haplarını benim bugun sağlık ocagındaki beta hcg 655 olmuş canlar bakalım şubatta dr gidince o n diyecek
Canım bence bi hafta sonra gitsen keseyi de kalp atışını da görürsün iyi bi hastane de buradaki usg ler 6haftada gösteriyo kalp atışınıkullanıyorsun demi haplarını benim bugun sağlık ocagındaki beta hcg 655 olmuş canlar bakalım şubatta dr gidince o n diyecek
kaç gün sürüyor bitincemi gidiceksin bide sen n kadar zamandır evliydin cnmYok yok hiç kullanmadan kendiliğinden geldi adetim şükür canım leke gelince doktor başlama dedi ☺ bu ay bakalım neler yaşicaz
kız hg hg n demek tabikideee allahım tamamına erdirir sağlıklı bi şekilde sende kucaklarsın bebişini cnm sen neler yaşıyorsun ilk miBende 10 haftalık hamileyim bende aranıza katılabilir miyim?
mutlaka yazıcam cnm emin olll yaniii gzl hbrlerimiiCanım bence bi hafta sonra gitsen keseyi de kalp atışını da görürsün iyi bi hastane de buradaki usg ler 6haftada gösteriyo kalp atışını
Bu Mayıs'ta düğünüm oldu nikahım ondan bi sene öncekaç gün sürüyor bitincemi gidiceksin bide sen n kadar zamandır evliydin cnm
allahhh uzun uzun birlikte yaşlanmayı nasip etsin birde bir değil çok çok çiçeklerle böceklerle taçlandırsınn evliliğiniziBu Mayıs'ta düğünüm oldu nikahım ondan bi sene önceadetinin 3. Günü gel dedi canım 6gün sürüyo ama yumurta takibi istedim
Amin bitanemmmm ☺ hepimizin evliliğine nasip olsun güzel duaların inş ☺☺allahhh uzun uzun birlikte yaşlanmayı nasip etsin birde bir değil çok çok çiçeklerle böceklerle taçlandırsınn evliliğinizi
Evet canım ilk yavrum inşallah rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.. :) sizlerr??kız hg hg n demek tabikideee allahım tamamına erdirir sağlıklı bi şekilde sende kucaklarsın bebişini cnm sen neler yaşıyorsun ilk mi
günaydın cnm benim 2.olucak allah nasip ederse...çok heycanlı bi bekleyiş yinede bnm içinnEvet canım ilk yavrum inşallah rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.. :) sizlerr??
Allahım tamamına erdirsin canım inşallahgünaydın cnm benim 2.olucak allah nasip ederse...çok heycanlı bi bekleyiş yinede bnm içinn
aminnn cnm inşlhhh...Allahım tamamına erdirsin canım inşallah
mrhb cnm hg aramızaa allah sağlıklı bir bebişin olur inşlh allah kucagımıza almayı nasip etsinn...Kızlar bende varım kısmetse ilk kez anneliği tadıcam
1500 se kesin,gorunur canım benim kese gorundugunde 300 falandı hatırladığıma gorearkadaşlar bugün beta baktirdim 1570.6 çıktı adetim geceli 2 gün oldu son adet tarihim 20 aralık sizce keseyi salı günü randevum var görebilir mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?