yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Oyy canım hemşerim sen de doktora git usg fotonu yolla bize bian önce ☺ bende doktora gidecem yarın adetin 3. Günü bakalım değişen bişe oldu mu
kullanıyorsun demi haplarını benim bugun sağlık ocagındaki beta hcg 655 olmuş canlar bakalım şubatta dr gidince o n diyecek

Yok yok hiç kullanmadan kendiliğinden geldi adetim şükür canım leke gelince doktor başlama dedi ☺ bu ay bakalım neler yaşicaz
kaç gün sürüyor bitincemi gidiceksin bide sen n kadar zamandır evliydin cnm

Bende 10 haftalık hamileyim bende aranıza katılabilir miyim?
kız hg hg n demek tabikideee allahım tamamına erdirir sağlıklı bi şekilde sende kucaklarsın bebişini cnm sen neler yaşıyorsun ilk mi

Bu Mayıs'ta düğünüm oldu nikahım ondan bi sene önce adetinin 3. Günü gel dedi canım 6gün sürüyo ama yumurta takibi istedim
allahhh uzun uzun birlikte yaşlanmayı nasip etsin birde bir değil çok çok çiçeklerle böceklerle taçlandırsınn evliliğinizi

Evet canım ilk yavrum inşallah rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.. :) sizlerr??
günaydın cnm benim 2.olucak allah nasip ederse...çok heycanlı bi bekleyiş yinede bnm içinn

arkadaşlar bugün beta baktirdim 1570.6 çıktı adetim geceli 2 gün oldu son adet tarihim 20 aralık sizce keseyi salı günü randevum var görebilir mi doktor

arkadaşlar bugün beta baktirdim 1570.6 çıktı adetim geceli 2 gün oldu son adet tarihim 20 aralık sizce keseyi salı günü randevum var görebilir mi doktor
1500 se kesin,gorunur canım benim kese gorundugunde 300 falandı hatırladığıma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…