ikinci çizgin silik bence hamilesin pzts ye kadar beklemek zor diyorsan eger ben cmrts gittim bi hastanenin aciline gebelik testi yaptırmk istyrm dedim kaç gün günün geçti diye sordular bende 3 dedim yaklaşık1,5 saat sonrada sonucu ögrendimVarmı 2.cizgi ben görüyorum ama pazartesi kan testi yaptıracam
hg cnm hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucagına almam nasip etsin inşlh ben daha kadındogum uzm.na gitmedim cnm ya şubat ayında gidicem ilk haftası inşlhhiraa mrb hemen hemen ikimizinde aynı tarih ben sat20 aralık dün gittim doktora 385 beta çıktı haftaya gel keseye bakalım dedi senin kese gorundumu
hadii yaaaBurda yapmıyorlarki hafta sonu
Hayırlı cumalar kızlar :)slm kızlar hayırlı cumalarrrr..
salı günü gidecez bakalımhg cnm hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucagına almam nasip etsin inşlh ben daha kadındogum uzm.na gitmedim cnm ya şubat ayında gidicem ilk haftası inşlh
bende de ilk aynı durum olmuştu canım kan testi yap muhakkakVarmı 2.cizgi ben görüyorum ama pazartesi kan testi yaptıracam
pzts bekle bakalım cnm ya yaz sonuçlarııı bekliyoruzzzNevşehir deyim
hadiiii hayırlısı cnmm yaaasalı günü gidecez bakalım
Bnm ki de ilki 11 yaşında .. hayırlısıyla bu doğsun 1 yaşına gelince tekrar başlıcam inşallah .. cocukları cok seviyorum 3 kardeş olsunlar birbirlerine destek olurlarMaşallah ne güzel yapmışsın. Arayı fazla açmadan :) benimki 16 yaşında
Tebrik ederim canım hamişleri görünce sizin adınıza çok seviniyorum inş bizlere de nasip olur ☺Merhabalar hamile arkadaşları tebrik ederim:) sabah test yaptım sonuç iki çizgiiiieylül ayında düşük yaptım yeni yılda güzel bir haber oldu bizim için inşallah bu sefer Allah'ım nasip eder
Eki Görüntüle 1942433
hg cnm sende aramıza çok açmışsın sen be arayııı alşah sağlıklı kucagına almayı nasip etsin rabbimBnm ki de ilki 11 yaşında .. hayırlısıyla bu doğsun 1 yaşına gelince tekrar başlıcam inşallah .. cocukları cok seviyorum 3 kardeş olsunlar birbirlerine destek olurlar
inşlhh cnm inşlhhhhTebrik ederim canım hamişleri görünce sizin adınıza çok seviniyorum inş bizlere de nasip olur ☺
Oyy canım hemşerim sen de doktora git usg fotonu yolla bize bian önce ☺ bende doktora gidecem yarın adetin 3. Günü bakalım değişen bişe oldu muinşlhh cnm inşlhhhh
Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin:)Tebrik ederim canım hamişleri görünce sizin adınıza çok seviniyorum inş bizlere de nasip olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?