yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Varmı 2.cizgi ben görüyorum ama pazartesi kan testi yaptıracam
ikinci çizgin silik bence hamilesin pzts ye kadar beklemek zor diyorsan eger ben cmrts gittim bi hastanenin aciline gebelik testi yaptırmk istyrm dedim kaç gün günün geçti diye sordular bende 3 dedim yaklaşık1,5 saat sonrada sonucu ögrendim

hiraa mrb hemen hemen ikimizinde aynı tarih ben sat20 aralık dün gittim doktora 385 beta çıktı haftaya gel keseye bakalım dedi senin kese gorundumu
hg cnm hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucagına almam nasip etsin inşlh ben daha kadındogum uzm.na gitmedim cnm ya şubat ayında gidicem ilk haftası inşlh

mrhb cnm hg aramıza bende tebrik ederim seni inşlh sağlıklı bi bebiş olur kucagına almayı nasip eder rabbim

Tebrik ederim canım hamişleri görünce sizin adınıza çok seviniyorum inş bizlere de nasip olur ☺

Bnm ki de ilki 11 yaşında .. hayırlısıyla bu doğsun 1 yaşına gelince tekrar başlıcam inşallah .. cocukları cok seviyorum 3 kardeş olsunlar birbirlerine destek olurlar
hg cnm sende aramıza çok açmışsın sen be arayııı alşah sağlıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…