mrb aramıza hg allah sağlıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin rabbimmm hakkında hayırlısı olsun..Selamlaaarr
3 yillik bekleyiş dün son buldu rabbime şükürler olsun ki . onca tedavi onca uğraş olmadi 6 7 aydir bi tane dr a gitmedim kendi haline biraktim kizlar. Dun daha adetim bile gecmeden tam bekledigim gunde arkadasin zoruyla test yaptim aman allahm 2 cizgi inanamdim hemen hastaneye gittim kan verdim hcg 146 çıktı 4 haftalik hamismisim :)) yarin dr a gidicem ultrasonla bakicak . kizlar sat 22 aralik yani bugun tam 4 hafta bitti ultrasonda gorunur mu ?
hg cnm benimde sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı çıktı cnm ayın 14 verdiğimde 98 18 ocakta verdiğimde 462 çıktı çıkar cnm çıkar inşlh içini ferah tut senHanımlar benim sat 18 aralık bat 15 ocaktı 5 gün gecikti test yapsam çıkarmı gebelik varsa
hg cnm aramıza seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucagına almak nasip etsin rabbimKızlar bende 5+6 haftalık hamileyim ilk hamileligim o yüzden çok heyecanlıyım :))
bakalım bizi bu ay neler bekliyo inş öbür ay ben de aranıza gelirim canlar.....hg cnm benimde sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı çıktı cnm ayın 14 verdiğimde 98 18 ocakta verdiğimde 462 çıktı çıkar cnm çıkar inşlh içini ferah tut sen
idrar test yapmadın mı bi yap at foto cnmmBen şimdi eczaneden test alacam ama pazartesi kan testi verebilirim ancak inşallah hamileymişimdir kızıma bi kardeş gelir
oyy cnm oyyy inşlhhh şu cuma günü sana e @UmutluuVakaa dua ediyorummm hamile olun gelin bak şubata bekliyorummmbakalım bizi bu ay neler bekliyo inş öbür ay ben de aranıza gelirim canlar.....
inş peşpeşe doğuralım istiyorum :)oyy cnm oyyy inşlhhh şu cuma günü sana e @UmutluuVakaa dua ediyorummm hamile olun gelin bak şubata bekliyorummm
inşlh cnm inşlh allah kalbine göre versinnn..inş peşpeşe doğuralım istiyorum :)
ahh canımm bende aynı senin yaşadığını yaşadım hiç geçmeyen adetim bebek stresiyle 6gün geçmiş meğer bende cok heveslendim ama oluyo işte böyle şeyler rabbim biliyo zamanını... yeni heveslerim bu aya...... :)Maalesef ben hamile degilmişim
kan mı verdin kız nerden anladınnMaalesef ben hamile degilmişim
hiraa mrb hemen hemen ikimizinde aynı tarih ben sat20 aralık dün gittim doktora 385 beta çıktı haftaya gel keseye bakalım dedi senin kese gorundumukan mı verdin kız nerden anladınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?