• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Ben çatlarım meraktan yahuu sabır sıfır bende bu yüzden 12 günlük hamileyken öğrendim gebeliğimi :halay:
Maşallah :) bende de aslında sabır denilen şey hiç ama hiç Yok ama kafama takmak istemediğimden yokmuş gibi en olumsuzuna alıştırıyorum kendimi sebep bu olabilir :)

Selam tatli hamisler:KK25:

ben bir sey merak ediyorum. Bu kasık ağrısı dediğiniz nasıl oluyo? Adet ağrısı gibi mi biraz daha farklı mi?

ben bir sey merak ediyorum. Bu kasık ağrısı dediğiniz nasıl oluyo? Adet ağrısı gibi mi biraz daha farklı mi?
Benim hiç adet ağrım olmaz kıyaslama yapamam ama batma oluyor iğne gibi birde sanki rahim balon gibi şiş ve aşağı çekiliyor gibi hissediyorum

Igne batması gibi cnm birde devamli cisim geliyor mesela benim birde ayağı kalkarken ağrı oluyor ani kalkislarda

Benim hiç adet ağrım olmaz kıyaslama yapamam ama batma oluyor iğne gibi birde sanki rahim balon gibi şiş ve aşağı çekiliyor gibi hissediyorum
Hmm:KK51: cok istiyorum bi bebegim olsun.. Bazen hic umrumda olmuyo bazen de her belirtiyi yaşıyorum sanki. Adetime 1 hafta falan var galiba. Yumurtlama doneminden sonra surekli belde ve kasıklarda degisik bi agri oldu. Acaba olabilir mi diye umitleniyorum :KK15:

Hmm:KK51: cok istiyorum bi bebegim olsun.. Bazen hic umrumda olmuyo bazen de her belirtiyi yaşıyorum sanki. Adetime 1 hafta falan var galiba. Yumurtlama doneminden sonra surekli belde ve kasıklarda degisik bi agri oldu. Acaba olabilir mi diye umitleniyorum :KK15:
Tanrı gönlünce versin akidişim :) ben adetim beş gün kala test yaptım çıktı

Evet vardı tabii beni şüphelendiren o olmuştu zaten benim akıntım Olma normalde

Yok test alayım dedim bi ara hem fırsatım olmadı açıkcası hemde alamadığıma biraz memnunum çünkü olumsuz görmektense adet olmak işime gelir bekliyorum
yok cnm çıkar geçmiş bayagı n zamandır bu yana bebiş istiyorsun?

Back