• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Peki arkadaşlar neler yaşıyorsunuz son bi kaç güne kadar hiç bi belirttim yoktu dünden beri inceden bulantı aşerme aşırı yorgunluk hissi başladı... Kasıklarda baya ağrı var şu an mesela
Benim sürekli uykum geliyo çok uyuyorum. Karnım şişti çok böyle işte.

Kasıklarda ağrı hep var ara ara giriyo yorulunca daha çok ama bulantı yok yanma var midemde

Umarım çok uzun sürmez bu şikayetli süreç.. Günlük rutinime dönmek için sabırsızlanıyorum

bnm kızımda çok bulanıyordu ama bu gebeliğim çok şükür ii geçiyor yada çok yeni ondan mı bilemiyorum belim bazen çok şiddetli agrıyor hergün değil ama bu arada çok yiyorummm

bende 2.hamileyim 3 yasinda bi kizim var..bugun kalp atisini duyduk..5+6 haftaligim..bende 12 kasim adet oldum..2 aralikta kahverengi lekeler gordum dort gun surdu neyse test yaptik negatif..3 ocakta test yaptik tekrarda 1121 degerim cikti..son adetimi 2 aralik hesapladik bu seferde haftam tutmadim..yani 7 haftalik olcagina 5+6 haftalik cikti..bi hafta tekrar gelmemi istedi..

Merhaba kızlar ben 18 Aralık'ta adet oldum bu sefer çok kafam karıştı yani ne zaman adet olucam günümü şaşırmış durumdayım sizce

Slm kızlar bende galiba hamileyim çünkü testler silik çıktı:nazar: :anneadayı::anne::nazar:ama kan testi yaptırmadim dağa hamile olduğumu düşünüyorum annelik duygusunu tattim çok şükür bir oglum var:KK46::nazar: herkese nasip etsin RABBIM ilk gibi heyecanlıyım inanin 4 sene geçti aradan ama aynı heyecan duruyor :) memnun oldum

Peki arkadaşlar neler yaşıyorsunuz son bi kaç güne kadar hiç bi belirttim yoktu dünden beri inceden bulantı aşerme aşırı yorgunluk hissi başladı... Kasıklarda baya ağrı var şu an mesela
Valla bende şu an bulantı yok inşallah da olmaz çünkü 16 aylık bir bebeğim var. Çok zor olur benim için ama K aşıklar da ağrı var ve yorgunluk uyku var surekli

Merhaba kızlar ben 18 Aralık'ta adet oldum bu sefer çok kafam karıştı yani ne zaman adet olucam günümü şaşırmış durumdayım sizce
bnm sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı 14 kan verdim 98.6 çıktı 4 gün sanra 462.0 çıktı bugunde sağlık ocagına verdim günleriniz düzenlimiydi ewde test yaptınız mı

ohhh maşallah c
Slm kızlar bende galiba hamileyim çünkü testler silik çıktı:nazar: :anneadayı::anne::nazar:ama kan testi yaptırmadim dağa hamile olduğumu düşünüyorum annelik duygusunu tattim çok şükür bir oglum var:KK46::nazar: herkese nasip etsin RABBIM ilk gibi heyecanlıyım inanin 4 sene geçti aradan ama aynı heyecan duruyor :) memnun oldum
oh maşallah cnm amin inşlh herkes sağlıklı sıhatli bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder rabbimm bende çok heycanlıyımmm bu 2.

bnm sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı 14 kan verdim 98.6 çıktı 4 gün sanra 462.0 çıktı bugunde sağlık ocagına verdim günleriniz düzenlimiydi ewde test yaptınız mı
Yok test alayım dedim bi ara hem fırsatım olmadı açıkcası hemde alamadığıma biraz memnunum çünkü olumsuz görmektense adet olmak işime gelir bekliyorum

Back