yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Allah razı olsun :) gebelik testi alırım o zaman çünkü kan testi yaptırmaya kalkarsam bir iki günü bulur çünkü
yok be cnm ben ilk testini acile gittim direk gebelik için kan vermeye geldim dedim kaç gün geçti diye sordular 3 gün dedim aldılarr

Direk acilen beklenmiyorsa bende yapturayim bari cnm ya
walla bdn cmrts yaptırdım ilk testi 1,5 saat sonra çıktı sonuç 4/5 gün günüm geçti de halsizim de ilaçda alamıyorum gebelik olabilir diye söylersen daha kolay olurr ben dün vermek isterken zorlandım azarlıyorlar yahuuuu damar bnm kan benim ayolll

hadi canımlar ii geceler önce kendinize ii bakın sonra bebişlerinize ii gecelerr:)

Selamlaaarr
3 yillik bekleyiş dün son buldu rabbime şükürler olsun ki . onca tedavi onca uğraş olmadi 6 7 aydir bi tane dr a gitmedim kendi haline biraktim kizlar. Dun daha adetim bile gecmeden tam bekledigim gunde arkadasin zoruyla test yaptim aman allahm 2 cizgi inanamdim hemen hastaneye gittim kan verdim hcg 146 çıktı 4 haftalik hamismisim :)) yarin dr a gidicem ultrasonla bakicak . kizlar sat 22 aralik yani bugun tam 4 hafta bitti ultrasonda gorunur mu ?

Kese görünür cnm inşallah sağlıkla kavus bebegine ama kalp atışı vs. Icin erken oluyor genelde 7 haftaya kadar sue biliyor dikkat et bu aralar

slm kızlar hayırlı cumalarrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…