yok be cnm ben ilk testini acile gittim direk gebelik için kan vermeye geldim dedim kaç gün geçti diye sordular 3 gün dedim aldılarrAllah razı olsun :) gebelik testi alırım o zaman çünkü kan testi yaptırmaya kalkarsam bir iki günü bulur çünkü
Direk acilen beklenmiyorsa bende yapturayim bari cnm yayok be cnm ben ilk testini acile gittim direk gebelik için kan vermeye geldim dedim kaç gün geçti diye sordular 3 gün dedim aldılarr
hmm benim var gibi ama adet oncesi olan sanırım.. Neyse bakalim hayırlısı..Akıntı oluyor cnm baya
bilmem yok be erken değil bnm ilk de de böyleydi ama çok su içerim bennBu CIS olayı erken değilmi kızlar ya
Ilk 23 yaşında anne oldum cnm nasip buda hayırlısı ile olur ama kasik ağrım çok senin neyin car kız erkekmaşallah genç anneee
Teşekkür ederim cnmIlk 23 yaşında anne oldum cnm nasip buda hayırlısı ile olur ama kasik ağrım çok senin neyin car kız erkek
bilmem yok be erken değil bnm ilk de de böyleydi ama çok su içerim benn
walla bdn cmrts yaptırdım ilk testi 1,5 saat sonra çıktı sonuç 4/5 gün günüm geçti de halsizim de ilaçda alamıyorum gebelik olabilir diye söylersen daha kolay olurr ben dün vermek isterken zorlandım azarlıyorlar yahuuuu damar bnm kan benim ayolllDirek acilen beklenmiyorsa bende yapturayim bari cnm ya
m dünya tatlısı hira (m) var cnmm kızımmTeşekkür ederim cnm
al bendende o kadar ekmek çok yemiyorum ama salataya abanıyorum resmen yaaaaa özellikleBirde çok yemek yemek istiyorum doymuyorum sanki ben
Oda senle aynıydıyok cnm çıkar geçmiş bayagı n zamandır bu yana bebiş istiyorsun?
Kese görünür cnm inşallah sağlıkla kavus bebegine ama kalp atışı vs. Icin erken oluyor genelde 7 haftaya kadar sue biliyor dikkat et bu aralarSelamlaaarr
3 yillik bekleyiş dün son buldu rabbime şükürler olsun ki . onca tedavi onca uğraş olmadi 6 7 aydir bi tane dr a gitmedim kendi haline biraktim kizlar. Dun daha adetim bile gecmeden tam bekledigim gunde arkadasin zoruyla test yaptim aman allahm 2 cizgi inanamdim hemen hastaneye gittim kan verdim hcg 146 çıktı 4 haftalik hamismisim :)) yarin dr a gidicem ultrasonla bakicak . kizlar sat 22 aralik yani bugun tam 4 hafta bitti ultrasonda gorunur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?